Şimdi Ara

Son dakika!!!!!!!! biden ukranyaya uzun mezilli füzeler için yeşil ışık yaktı🎁 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hastanin vucut sivilarindan cerrah veya şvesterlerin suratlarina sicrar diye kullaniliyor sanirim.

Kara veba veya ispanyol ateşi gibi olmazsa salgindan sayilmiyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Rusyanin derdi agzinin dibinde NATO donanimi kurulu olacak olmasi degil mi simdi? Velev ki çöp, gelecekte çöp olmayanini yapmayacak mi bunlar?
    Anafikri kacirmissin gibi...

• mustf9 kullanıcısına yanıt
    Bu arada psikoskmatik salgin komplo teorin muhtesem ama işte sirf italya'da balgaminda bogulanlarin sayilari yeter.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Bu corona tam bir rezaletti gerçekten. Komplo teorisi denen birçok şey, ekstrem örnekler dışında ( mesela Ay yolculuğu yapılmadı ya da Dünya düzdür gibi ), esasen gerçektir. Corona meselesi, devletleri aşıyla kazıklama ve kitlesel kontrol sağlama denemesi operasyonuydu. Covid 19 diye bir virüs vardı, ancak abartıldı. Bunu izole ettikleri herkesi yatırdılar, karantinaya aldılar. Millete bilinçli korku pompaladılar. Zaten başka hastalıklardan ölen kişilerden virüs izole edilip, Covid 19 yüzünden öldü diye rapor yazdılar ve yazılmasının emrini verdiler. Ayrıca covid ve grip tarzı viral hastalıklarda, toplum genelinde çok sayıda ölüm zaten normal zamanlarda da gerçekleşir ancak abartılmadığı için kimsenin umrunda olmaz.. Virüse bağlı ölümler de olmuştur ama zaten doğal ve beklenen ölümlerdi.. Abartı ve korku pompalama şeklinde bir operasyondu anlayacağın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Kasım 2024; 17:0:2 >
  • Biden Ukraynaya uzun memzilli fuzeler icin isik yakti, Ukraynayi uzun menzilli Rus Fuzelerinin hedefi icinde yesil isik yanmis oldu. Bidenin tuzu kuru, Baskanligi birakti, yasi basida gitti. Ukrayna yansa umrunda degil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

sanmakla olmuyor işte. ayrıca bunları internetten öğrenemezsin.

insanları nasıl kullanıp kandırdıklarını anlamanız için cidden sağlıkçı olmanız gerekir.

italya gibi yerlerde ilk etapta virüs filan atmış olabilirler. onlara kalsa büyük salgın çıkarıp milyarlarca insanı öldürürlerdi ama bunu bile beceremez insanoğlu. sadece kendimizi birşey sanıyoruz.

dedim ya, anlaman için sağlıkçı olman şart. plesebo olayını araştır desem, daha cerrahi maskeyi tanımlamadan nasıl olur. zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustf9 -- 21 Kasım 2024; 19:16:45 >
    işte yabancı dil bilmeyince böyle oluyor. Ülkenin en büyük yarası da bu değil mi? bak yandaş tvlere! bir sürü soytarı. bilgileri yok ama fikirleri var. oysa insan en kötü ingilizce bilse ukrayna'nın bir ırak bir afganistan olduğunu anlardı.

şu videoyu paylaşıyorum. Blackrock ne biliyor musun? hiç duydun mu? bir araştır ve bana zelenksy'nin birkaç hafta önce neden tekrardan blackrock'ın farklı şirketlerinden ceo'ları ile görüştüğünü anlatabilirsen,savaşın nedenini de anlarsın.

x (formerly twitter)
    Lord Bebo (@MyLordBebo) on X
    https://x.com/i/status/1813544143957688684

yanlız dünkü görüntülerden yenisi ve daha net olanı gelmiş. inanılmaz hızlı şekilde atmosferden giriyor hedefe doğru ilerliyor. böyle birşeyi kimse durduramaz.

x (formerly twitter)
    Lord Bebo (@MyLordBebo) on X
    https://x.com/i/status/1859642692889960933

son olarak: Zelensky'nin amerika'da 3 tane lüks villası vardı. hatta miami'de olanı satıyordu da bu haberlere düşünce alman liberal sol devleti bu haberleri yasaklatmıştı. batı yahudilerin elinde bir kukla! yahudi de savaşı kaybettiğini kabul etmek zorunda kaldığında kaçacak ve amerika'da lüks villalarında yaşayacak. 15 milyon dollar idi bir tanesi. ulan ukrayna da nasıl bu kadar para kazanıyor normal bir devlet adamı veya tv soytarsı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş EN-TR simultane tercümanım ben. Komplo teorilerine bilgi muamelesi yapmıyorum ben çünkü correlation is not causation. Komplo teorilerine kategorik olarak itibar etmiyorum. Aralarında doğru olanlar çıkabilir her zaman ama durumu değiştirmiyor bu. Kategorik olarak reddediyorum ben komplo teorilerini.

Hacım, bence itibar etmeliyiz. Hatta bazı komplo teorilerinin, gerçeklerin bilinmesini istemeyenler tarafından üretildiğini düşünüyorum.

Mesela Düz Dünya ve Ay'a gidilmediği meseleleri.

Zaten dönen dolaplar üzerine tartışmalar yaparsan, argüman olarak hemen bu ikisini kullanmaya başlıyorlar. Buna, düşünceyi itibarsızlaştırma stratejisi deniyor. mesela Covid aşıları kalp hastalığı yapabiliyor yaz, aşı karşıtı ve düz dünyacı desinler.

Ya da pandemi dedikleri şey, abartılmış bir konuydu yaz, ay'a da gitmediler değil mi desinler.

Bizim insan dedigimiz şeylerin, ne kadar düşük zekalı olabilecekleri üzerine yarım saat düşünseydin, bunların içinde benim ne işim var derdin ve varoluş krizine sürüklenirdin. Beyinleri boş olarak dünyaya geliyorlar ve belli doğrultuda programlanıyorlar. Hepsi istisnalar dışında tamamen aynıdır. Hatta bu bilince ulaşsaydın, belki kedi köpek sever bile olabilirdin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Kasım 2024; 10:51:35 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Dünya düz ile Ay' a gidilmedi, çok farklı siz karıştırmışsınız...

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Mission Impossbile IV filminde aslında güzel anlatılmıştı balistik füzenin nasıl görülemeden hedefine ulaştığı...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Neyse, hocam birine inanıyorsan, o da senin kendi görüşün, fakat beyinleri programlanmış olan zombiler, zombi programlayıcı efendilerinden öğrendikleri taktiği kullanırlar ve bu ikisini psikolojik manipülasyon tekniği olarak, düşünmek isteyenlere karşı silah olarak yöneltirler. Yani olayın özü önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Kasım 2024; 10:54:45 >
  • böyle bir durumda ne putin kalır nede rusya kalır dümdüz ederler.

silah gücü olmayan ukrayna krusku ele gecirdi.daha ne olsun.rusya toplama başka ükelerden askerle ayakta durmaya calışıyor en son kuzey kore asker yollayacaktı rusyaya

Varoluş krizi hayatin ta kendisi. Sadece belirli peşinkabullerle geçerlilik kazanacak şeylere itibar etmiyorum ben çünkü onunu alamayiz o işin. Cok kisa sure icerisinde kendi dunya gorusumuze uygun komplo teorilerine inanmaya uygun olmayanlara inanmamaya baslariz. Ay'a gidilmedi teorisi mesela bazi insanlarin nazarinda son derece mantikli.

mRNA aşısının koagülasyonu artirdigi yonunde sahadan gelen yari-guvenilir veriler var. Unutmadigim zaman aspirin iciyorum ben mesela her gun (tibbi tavsiye degildir sakin ben dedim diye boyle bir sey yapmayin zerre sorumluluk kabul etmiyorum) ama o aspirin bende coddi bir yan etki ortaya cikariyor olsa boyle bir sey yapmazdim. Kimseye de boyle bir sey var diyemiyorum cunku elimde guvenilir veri yok. Ilkesel bir sey benimki, 100 durumda 90indan fazlasinda bütün komplo teorilerine yanlış muamelesi yapmak daha iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 22 Kasım 2024; 20:34:31 >

Evet fakat sana bu komplo teorileri konusundan bir örnek vereyim örneğin, dünyanın kertenkele adamlar tarafından yönetildiği iddiası, kanıt olmadığı için itibar edilmeyecek uç bir iddia olabilirdi. Ancak zaten belli bir öldürücülüğe sahip olan corona virüsü ve influenza virüsü gibi hastalıkların abartılarak, medya vasıtasıyla korku pompalanması suretiyle belli başlı bazı amaçların hedeflendiği iddiası bence çok daha mantıklı ve tartışmaya açık bir konu olurdu..

Ayrıca, araştırmaları biz yapmadığımız için bu tür verilerin güvenilirliğini sorgulamamız gerektiğini de düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Kasım 2024; 12:50:59 >
    NTVyoutube
    Daha Fazlası İçin Abone Ol → https://bit.ly/2yKl4Tl Hafta başında ABD Savunma Bakanlığı'nın, donanma pilotlarının kaydettiği UFO görüntülerini yayınlaması Visitors ''Ziyaretçiler'' dizisini akıllara getirdi. 80'li yıllara damga vuran dizide, gezegenlerinde su bittiği için dünyaya gelen uzaylıları izliyorduk. İşte ziyaretçilerin, maskelerini çıkarttıklarında kertenkele yüzlerini gördüğümüz, romantik yemek masasında fareye dayanamadıkları o unutulmaz sahneler...
    https://www.youtube.com/watch?si=FpoWNUG2qwMPLjV2&v=MuPkG_z8M7Y&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayatı çekilmez, saçma, problemli ve yaşanmaz kılan şey, çoğu zaman hayatın kendisidir fakat bunda insan virüsünün çok daha fazla etkisi var. Düşün ki, dünyaya hem bir virüs türü olarak geliyorsun hem de seninle aynı türden olan diğer virüsler, çoğu zaman senin aleyhine çalışıyor. Aleyhine çalışmasalar bile sende tiksinti yaratıyorlar. Üstelik düşmanların sadece kendi türünden de değil. Çeşitli boyutlarda, mikroskobik türevler dahil başka tür virüsler de mevcut. Varoluşun en büyük sorunu bana göre kesinlikle budur.. Böyle ne bileyim demonic bir dizayn içeriyor sanki.. Cehennem realitesi gibi çok enteresan bir dizayn var..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Kasım 2024; 13:1:52 >

100 durumda 90indan fazlasinda bütün komplo teorilerine yanlış muamelesi yapmak daha iyi oluyor.

Ben bunun tam tersini düşünüyorum. Çünkü dünyaya dikkatli bir şekilde baktığımda, genel bir yönetim ve aynı tarz insanlar görüyorum. Tüm insanların görüşleri, yani genel olarak birbiriyle aynı, düşünceleri aynı, takip ettikleri modalar aynı, hedefleri aynı, beklentileri aynı, hepsi aynı tip. Tipleri bile aynı... Kendilerini ortalamaya benzetmeye çalışıyorlar. Saç modelleri, sakal modelleri, giydikleri şeyler, kıyafetler bile aynı. Hoşlandıkları şeyler aynı, tükettikleri şeyler aynı, ilgi gösterdikleri şeyler aynı... O kadar aynılar ki... Bu aynılık kesinlikle biyolojik bir özellik değil. Genel eğilim düşük zeka ve düşük yetenekler olsa bile, düşünce ve davranışlarda farklılık yine de olması gerekir. Fakat ortak bir programlamanın sonucu olarak hepsi de aynı...

Bu aynı tipliği sağlamak için, ortak bir yönetim gerekiyor. Yani çobanlar ve koyunlar şeklinde bir güdülme gerekiyor. Çobanlar nodulladıkça, koyunlar takip ediyor. Takip etmeyen herkes anormal ve manyak olarak etiketleniyor. Dünyadaki birkaç ülke hariç, tüm ülkeler, ortak bir yönetimin parçası zaten. Bazen bazı konularda anlaşamasalar bile ortak olarak yönetiyorlar...

Şimdi böyle bir düzen ve sistem varken, çobanların bir takım programlama teknikleri bariz şekilde gözümüzün önünde belliyken, birileri çıkıp Büyük resmi gördün mü dayı? dediği zaman, Aha, işte kendini akıllı sanan bir eleman daha diyorum...

Tabii seninle ilgili bir kişisel eleştirim yok. Çünkü sen temkinli yaklaşırım diyorsun, ancak koyunlar sorgusuz kabul ediyorlar...

Hatta bu sistemin programlanmış beyinleri, saldırırken bile hep benzer ve aynı kalıpları kullanarak saldırırlar. O kadar ki, yeni bir hakaret türevi bile icat edemezler. Çünkü zeka ortalaması düşüktür; ancak yönetenler yönetilenlerden çok daha zekidir. %1'lik bir grup, %99'u yönetir ve bunları nodullar...

Özetle, böyle bir yönetim ortamı sağlamak için, eğer varsa, kafası biraz çalışanlara karşı zaten sinsi taktikler de gerekiyor. O yüzden dünyayı güden çobanlarla ilgili her komplo teorisi denilen şey değer taşıyor...

Çünkü böyle bir dünyada hiçbir şeye olmaz diyemezsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Kasım 2024; 21:13:40 >

• Su rus sevdalilarina sornak lazim.rusya yarin toprak isterse ukraynaya verdikleri tavsiyeye kendileri uyacak mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.