rahatladım iyi oldu. bu kadroyla yeni bir facia kaçınılmazdı.
En kötüsü sizin gibi ön elemede 3. sınıf bir takıma elenirdik o kadar
Tarihe geçmiş bir takımın taraftarı fazla uzatmasa avrupa muhabbetini güzel olacak aslında .
İşte o yüzden uzatmayın bence de
Ne kadar boş adam var hepsi toplanmıs yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
Olm 4 alıntı gelmiş bana hepsi silinmiş Allah kitap indirdiniz galiba
Demiştim ki Demirören neyse Aziz Yıldırım da o'dur. Bize çemkireceğine kendi taraftarına bakmalısın.
Ayrıca demiştim ki Avrupaya gidebilsek senin gibi arka kapaktan salar mıydık? Yok, sanmıyorum yav, o kadar da değil!
Bu BJK böyle devam ederse zaten Türkiye Liginde Eskişehirspor GençlerBirliği ya da Bursaspor gibi orta düzey bi takım haline gelecek daha da adam olamayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Demiştim ki Demirören neyse Aziz Yıldırım da o'dur. Bize çemkireceğine kendi taraftarına bakmalısın.
Ayrıca demiştim ki Avrupaya gidebilsek senin gibi arka kapaktan salar mıydık? Yok, sanmıyorum yav, o kadar da değil!
Benim çemkirdiğim felan yok. Gerçek anlamda Bjk'nin gidip gidememesi felan umrumda değil. Aziz Yıldırım bu kulübe yıllarını ve servetini harcamıştır ve hiçbir zaman tek bir kuruşunu borçlu vermemiştir direk hibe etmiştir. Bakıyorum Allah belanı versin y.d tüm suç senin y.d diye saçmalayan birçok Bjk taraftarı var. Bu adam orada 2 seçim kazandı üstüne taraftarın gönlünü aldı. Quaresma, Guti gelince başkan yanlışlarından döndü kendini affettirdi işte budur her zaman arkasındayız diyen adamların tüm suç y.d'nin demeye hakkı yok. Bu kadar basit. Olay Avrupa'ya gidebilmek değil. Karar belli olmadan da diyordum, yine diyorum.
quote:
quote:
quote:
Benim çemkirdiğim felan yok. Gerçek anlamda Bjk'nin gidip gidememesi felan umrumda değil. Aziz Yıldırım bu kulübe yıllarını ve servetini harcamıştır ve hiçbir zaman tek bir kuruşunu borçlu vermemiştir direk hibe etmiştir. Bakıyorum Allah belanı versin y.d tüm suç senin y.d diye saçmalayan birçok Bjk taraftarı var. Bu adam orada 2 seçim kazandı üstüne taraftarın gönlünü aldı. Quaresma, Guti gelince başkan yanlışlarından döndü kendini affettirdi işte budur her zaman arkasındayız diyen adamların tüm suç y.d'nin demeye hakkı yok. Bu kadar basit. Olay Avrupa'ya gidebilmek değil. Karar belli olmadan da diyordum, yine diyorum.
Başta umrumda değil diyorsun, o vakit neden yorum yapıyorsun kardeşim?
İyiki gitmedik öpeyim uefayı banane ya şu sene şampiyonluk falan bıraksınlar sadece gençleri oynatsınlar ilk 5 e girsek yeter bana elimizde burak mami atınç sezer furkan mertcan vs.. oynatsınlar hepsini şans versinler schuster ersana şans verdi patlama yaptı birden necipe şans verdi gutiyle birlikte çok şeyler öğrendi patlama yaptı nezamanki guti gitti schuster gitti gençler yalan oldu . Genç futbolcuların tecrübeli futbolcularla harmanlanıp şans verilmesi lazım bu sene samet aybabada bu işin üstesinden gelebilcek bir teknin direktör. Bu konuya nerden geldim hiç bilmiyorum içimde kalmış herhalde.
Ben küçük bir çocukken , Beşiktaş tam 14 yıl şampiyon olamamıştı,
Ben o zaman daha çok Beşiktaşlı olmuştum.
Kulübün maddi sıkıntıları vardı, Beşiktaş için bir kibrit yak kampanyaları ile dalga geçerlerdi,
Ben o zaman daha çok Beşiktaşlı olmuştum
Rakipler flaş isimleri tranfer ederken, Beşiktaş altyapıdan futbolcularla mücadele etmek zorunda kalıyordu
Bize arabacılar dediklerinde
Ben daha çok Beşiktaşlı olmuştum
Bizim üniversitede diğer takımların taraftarı daha fazlaydı.
Bugün Beşiktaş'ın 580 milyon borcu var
Ben şimdi daha çok Beşiktaşlıyım.
Hem Türkiye'de hem de UEFA'da aleyhimize açılmış yüzlerce dava var.
Futbolcular kulübü bir bir terk ediyor
Bu yıl oynayacak stadımız yok, İnönü yıkılıyor
Bu yıl "daha çok Beşiktaşlı" olmak için o kadar çok nedenimiz var ki....
Birol Güven
eski Beşiktaş başkanı sağolsun
Bu Demirören dangalağı "Takımı ben batırmadım ki!!!" demiyor muydu pişkin pişkin İnsanda utanma arlanma olur biraz
quote:
quote:
quote:
quote:
Başta umrumda değil diyorsun, o vakit neden yorum yapıyorsun kardeşim?
Avrupa'ya gidip gitmemesi umrumda değil dedim. Yani ben bu yorumu bir başka konuda da yazdım.
quote:
Ulan tam olayların adamısın ya
quote:
Orijinalden alıntı: Assassinate
quote:
La gayet sakin bişey yazdık adamlar direk sövmüş
Şaşırmadım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Assassinate
quote:
La gayet sakin bişey yazdık adamlar direk sövmüş
alın alın alın bunu burdan.
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
Ben küçük bir çocukken , Beşiktaş tam 14 yıl şampiyon olamamıştı,
Ben o zaman daha çok Beşiktaşlı olmuştum.
Kulübün maddi sıkıntıları vardı, Beşiktaş için bir kibrit yak kampanyaları ile dalga geçerlerdi,
Rakipler flaş isimleri tranfer ederken, Beşiktaş altyapıdan futbolcularla mücadele etmek zorunda kalıyordu
Bize arabacılar dediklerinde
Ben daha çok Beşiktaşlı olmuştum
Bizim üniversitede diğer takımların taraftarı daha fazlaydı.
Bugün Beşiktaş'ın 580 milyon borcu var
Hem Türkiye'de hem de UEFA'da aleyhimize açılmış yüzlerce dava var.
Futbolcular kulübü bir bir terk ediyor
Bu yıl oynayacak stadımız yok, İnönü yıkılıyor
Bu yıl "daha çok Beşiktaşlı" olmak için o kadar çok nedenimiz var ki....
Birol Güven
Tüh kötü olmuş
bu yoklukta boşuna avukat masrafı olmuş..hayırlısı 2 kulüp içinde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme