ne kadar ezik ve acınılası bir takımız. yazık bize. fener gs trabzon kurtuldu yine olan bize oldu hep böyle oluyor. yazık bize.
Şöyle acındırma mesajları atmayın. Bir sene Avrupaya gitmeyeceğiz olacağı bu, zor günler için varız. İnşallah yönetim ve taraftar bu zor günleri el ele gönül gönüle aşar. Seneye takımımızı Avrupada izleriz. Üzülmeyin bu kadar.
Bu arada Beşiktaş şikeci takım diyenler var, şike yüzünden Avrupaya gidemedi diyenler de var, Allah rızası için futbolu ve gündemi takip etmeyenler bu bölüme mesaj atmasınlar, boşuna papaz olmayalım.
bjk ilk başta cas a gitmekle çok büyük hata yaptı şimdi uefa tazminat açar ve masraflarını ister, bjk yönetiminin yerinde olsam futbol u bırakır basketbol a yatırım yaparım panathinaikos örneği gibi panathinaikos da futbol da şampiyon olamıyor ama küçük kulüp mü değil
Süpriz olmadı.
Bazen diyorum ki iyi ki bu sene avrupa'ya gitmiyoruz , zaten bu sene avrupa'ya onem verdigimiz icin ligden erken koptuk.yoksa bizde digerleri gibi haftada 1 dinlenmis sekilde maca ciksak son ana kadar potada kalirdik , emin olun cok etkiliyo.ben bu sene ligde artik 60'dan sonra yuruyemeyecek hale gelen oyuncular hatirliyorum , buna ragmen kadikoy'de son 45 dakikayi almeida'siz kuarezma'siz fernandes'siz tek kale oynadigimizi , inonu'de galatasaray'in 5-0 6-0'dan zor kurtuldugunu da hatirliyorum.demem o ki ne kadar kotu olursak olalim o armanin buyuklugu her zaman sahada hissedilir.''bjk iyiki gitmedi yoksa fark yerlerdi'' diyen renklilere soyluyorum bunlari , akilli olun.
quote:
Orijinalden alıntı: Roman_Gladius
bjk ilk başta cas a gitmekle çok büyük hata yaptı şimdi uefa tazminat açar ve masraflarını ister, bjk yönetiminin yerinde olsam futbol u bırakır basketbol a yatırım yaparım panathinaikos örneği gibi panathinaikos da futbol da şampiyon olamıyor ama küçük kulüp mü değil
Erzik Bursa ve Bjkye Casa gidin demis ve hakkınızı sonuna kadar arayın demiş! Bence böyle olmalı hep, mesela biz Casa gitmesek Uefa elinde top gibi oynadı bizle. Kısasa kısas...
Ayrıca 3 büyüğün birinden bahsediyorsun, ne olursa olsun futbol onların doğasında var asla 2.planda kalamaz..
quote:
Orijinalden alıntı: FenerLee_
Türkiyenin en büyük kulüplerinden biri hak ettiği halde avrupaya gidemiyor ,millet birbirine sallıyor siz şöylesiniz siz böylesiniz...
Ne garip milletiz birbirimize sallamaktak başka çıkar yol aramıyoruz
Beşiktaşın avrupaya gidememesi Eskişehirspor hariç kimseye birşey kazandırmaz ama bana göre kaybettireceği şeyler çok
Eski yönetimden dolayı Bjk hak etti oh olsun diyenlere lafım yazıklar olsun sizin gibi bıyık altından gülenlere.Hiçmi etrafınızda Bjk li sevdiğiniz kişi yok.Beşiktaş Türkiyenin büyük değerilerinden biridir.Tıpkı Fb ve Gs gibi
.
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
Yine olan bize oldu iyi mi..
Sağlık olsun..
Bunun sorumlusuna söylenecek çok şey varda.. Yönetici olmasam belki göze alabilirdim ceza almayı..
Demirören sanıldığı kadar kötü bir başkan değildir, Borçları dolayası ile avrupadan men edilmiş, şike yaptığı ispatlanmış bir kulüpten,geleceği görüp çok iyi bir strateji ile kupayı iade edip, mali kongrede alının akıyla ibra olmuş bir başkandır ve Taraftar onun zamanında gelen futbolcu ve basketçilerin gitmemesi için tabri caizse ağlamktadır.
üzülerek söylemek geerkirse şaşırmadım. çünkü cas bursasporun cezasını kaldırdığında uefa cas a çok kızmıştı ve maddi konulardaki cezalarımızı destekleyin demişti. bu durumda cas beşiktaşın cezasını iptal etse uefa iyice çileden çıkardı.
neyazıkki geçmiş olsun
başkanında dediği gibi, sportif başarı olayı değil. gidip elenebilirdik, 8 yiyebilirdik. mesele değil. beşiktaş gibi bir külübün, mali sorunlar yüzünden uefa'ya gidememesi sorun. bu beşiktaş tarihine kara bir lekedir, buna sebep olanları plazanın önünden bile geçirtmemek, hesabını sormak lazım.
bunun dışında, eses umarım başarılı olur. hayırlısı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
Yine olan bize oldu iyi mi..
Sağlık olsun..
Bunun sorumlusuna söylenecek çok şey varda.. Yönetici olmasam belki göze alabilirdim ceza almayı..
Demirören sanıldığı kadar kötü bir başkan değildir, Borçları dolayası ile avrupadan men edilmiş, şike yaptığı ispatlanmış bir kulüpten,geleceği görüp çok iyi bir strateji ile kupayı iade edip, mali kongrede alının akıyla ibra olmuş bir başkandır ve Taraftar onun zamanında gelen futbolcu ve basketçilerin gitmemesi için tabri caizse ağlamktadır.
Kusura bakmada şu cümleye cevap bile vermek istemiyorum..
Forumdaki herkes birbirlerinin yorumlarına saygılı olmak zorunda bende saygısızlık yapmamak için cevap vermiyorum..
Ben ibra etmedim , edenler utansın..
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
rahatladım iyi oldu. bu kadroyla yeni bir facia kaçınılmazdı.
En kötüsü sizin gibi ön elemede 3. sınıf bir takıma elenirdik o kadar
Fikret Orman; bu isimsizin Beşiktaş ile bütün bağlarını kopart en büyük icraatın bu olsun. Ne kulüp başkanlığı kalsın ne de bunun döneminde kazanılan kupalar.
Merak ediyorum YD ve yönetimini iki kez ibra edenler şu anda nasıl insan içine çıkıyorlar.. Utanırlar mı acaba.. Vicdan muhasebesi yaparlar mı.. Üzgünler midir acaba.. Pişmanlar mıdır ya da..
Geçmiş olsun. Zor zamanlar ama hepsi hal olur sabretmek lazım.
Ben daha önce bir Beşiktaşlı arkadaşla sohbet ederken Uefa yerine Demirören'e karşı dava açılsaydı, belki buradan çıkacak kararla hem zarar tazmin edilebilir hem de Avrupa'ya gidecek kapı açılabilirdi. Hala geç değil, Demirören'e açılacak bir davayla hem borçlar konusunda takım rahatlayabilir, hem de Avrupa Ligi'ne gidememekten ötürü tazminatta istenebilir. Bence Beşiktaş bir davayı kaybetti diye vazgeçmesin, hakkını sonuna kadar arasın.
Bu ülkede ne zaman bir takım zarar görecekse o kesinlikle Beşiktaş oluyor. Varsın olsun, yd'den de kurtulduk bu son olur artık. Gerçi seneye de girebilir miyiz meçhul...
sadece teşekkürler demirören diyorum
Yeeeteeeeeer Yıldırım demirören YEEEEETEEEEER
Olm 4 alıntı gelmiş bana hepsi silinmiş Allah kitap indirdiniz galiba
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
rahatladım iyi oldu. bu kadroyla yeni bir facia kaçınılmazdı.
En kötüsü sizin gibi ön elemede 3. sınıf bir takıma elenirdik o kadar
Tarihe geçmiş bir takımın taraftarı fazla uzatmasa avrupa muhabbetini güzel olacak aslında .