Şimdi Ara

SON DAKİKA! CAS, Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılmama cezasını onadı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz gitmedik ne oldu sanki. Beşiktaş'a bir şey olmaz. Avrupa gelirinden oldu, tek sıkıntı o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

En büyük suç Yıldırım Demirören'de fakat BJK taraftarı da YD'ye çanak tuttu. Portekizlileri getirirken hangi BJK'li kendine sordu 'Biz bunların masraflarını nasıl karşılarız' diye. Yine her zamanki gibi havalanları doldu taştı. Helal YD dedi bütün BJK taraftarı. Olan kulübe oluyor.

ya tutturdunuz bi cete sanarsin cete geldi ondan bakttik. 2004 den beri yuzlerce oyuncu teknik direktor dava geldi gecti hepsinin toplaminda bunlar oldu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gzgnc

quote:

Orijinalden alıntı: meetal01

Eskisehir'in gonderilmesi bence sacmalik.Yapacaklari tek sey Besiktas'in yukseltdigi ulke puanini dusurmek olacaktir.Bu benim dusuncem.

Yenilince puan düşme durumu var mı?

Var tabi puanlar yine 5e bölünecek, ama biraznyol katederse iyi olur.

Eskişehirspor büyük ihtimal bu kesin haberi bekledi, herhalde transfer mransfer yapacaklardır. Bu sessizlik transfer döneminde 1 tur ilerleyemezler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miki Rapaiç

quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Galatasaray - ş.ligi grup
    Fenerbahçe - ş.ligi 3. ön eleme

trabzonspor - avrupa ligi playoff
    bursaspor - avrupa ligi 3. ön eleme
    eskişehirspor - avrupa ligi 2. ön eleme (rakibi st.johnstone oldu)

kesinleşmiş avrupa takımlarımız. Beşiktaş'a tekrardan samimi bir geçmiş olsun. Y.Demirören eseridir.

Biz daha kesin degiliz, disiplin kuruludur bu uefanın davetine bakmaz, bulur kulbu kalırsın.. Beni tek rahatlatan yan Erzikin sözleri...

Bu saatten sonra ceza geleceğini düşünmüyorum, zaten o listede şu andaki durumu gösterdim. yarın ne olur bilemeyiz tabi

• Beklenen bir sonuçtu üzülecek bir durum yok maalesef. Yeni yönetimin eli kolu daha da çok bağlandı. Zaten gelirler temlikliydi.

Sonuç: Demirören Fenerbahçesini kurtardı ve Avrupaya gidemeyen tek takım Beşiktaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meetal01

Eskisehir'in gonderilmesi bence sacmalik.Yapacaklari tek sey Besiktas'in yukseltdigi ulke puanini dusurmek olacaktir.Bu benim dusuncem.

Belki başarılı olurlar ama sanırım Anadolu kulüpleri Avrupa kupalarını pek umursamıyorlar. Zaten 2 senedir tek takım kalıyorduk Avrupa'da, inşallah bu sene takımlar hemen elenmez, tur geçip ilerler ki ülke puanına katkıda bulunsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Beklenen bir sonuçtu üzülecek bir durum yok maalesef. Yeni yönetimin eli kolu daha da çok bağlandı. Zaten gelirler temlikliydi.

Sonuç: Demirören Fenerbahçesini kurtardı ve Avrupaya gidemeyen tek takım Beşiktaş.

üstüne türkiye kupasını iade ettik, süper kupa maçı yalan oldu.Onu kendi elimizle ibra ettik.
  • olayın trajikomik tarafı bjk yi borç ve şikeye bulaştıran zat şuan tff başkanlığıyla ödüllendirildi muasır medeniyetler seviyesinde asla olamayacağız
  • Geçmiş olsun arkadaşlar gidemeyeceğinize üzüldüm.
  • ne kadar ezik ve acınılası bir takımız. yazık bize. fener gs trabzon kurtuldu yine olan bize oldu hep böyle oluyor. yazık bize.
  • uefa ve fifa seçimleri ve ekonomimiz çok güçlendi bizim hiçbir takımımızı men edemezler başbakan sayesinde diyen yalaka gazeteciler başta rasim ozan çıksın konuşsun şimdi
  • eskisehir simdi besiktasa oyuncuda vermez avrupa muhabbetine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzüldüm yahu Yazık şu şike muhabbetlerinden en çok beşiktaşın başı yandı

Ama olaya iyi tarafındanda bakmak gerekir bu şike olayları olmasa borç falan bu kadar gündeme gelmeyecek,

YD başkan olarak devam edecekti ...

Zararın neresinden dönülürse kardır canı gönülden beşiktaşın 90'lı 2000'li yıllardaki gücüne dönmesini istiyorum
  • Zaten taraftar ve yönetimde de pek umut yoktu. Bunların olacağı belliydi. Canımız sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Çenesinin şekli gibi adam !

İtiraz için gidilebilecek başka yer yok mu arkadaşlar ?
  • Geçmiş olsun.. Bu sene BJK mızı arupada izleyemeyeceğiz...

Aslında oluşması muhtemel 3. sınıf kadro ve vizyonsuz Zamet ile de avrupa gruplardan elenme ile sonuçlanırdı ama, en azından zorunlu maç tempomuz daha kolay olacak. GS ve FB bunun geçen sene faydasını gördüler. Bakalım bizim işimize yarayacak mı maç temposunun rahatlığı.
  • Geçmiş olsun. Beşiktaş büyük bir kulüp, bu dar günlerden çıkmasını da bilir.
  • Geçmiş olsun
  • Yine olan bize oldu iyi mi..

Sağlık olsun..

Bunun sorumlusuna söylenecek çok şey varda.. Yönetici olmasam belki göze alabilirdim ceza almayı..
  • Türkiyenin en büyük kulüplerinden biri hak ettiği halde avrupaya gidemiyor ,millet birbirine sallıyor siz şöylesiniz siz böylesiniz...

Ne garip milletiz birbirimize sallamaktak başka çıkar yol aramıyoruz

Beşiktaşın avrupaya gidememesi Eskişehirspor hariç kimseye birşey kazandırmaz ama bana göre kaybettireceği şeyler çok

Eski yönetimden dolayı Bjk hak etti oh olsun diyenlere lafım yazıklar olsun sizin gibi bıyık altından gülenlere.Hiçmi etrafınızda Bjk li sevdiğiniz kişi yok.Beşiktaş Türkiyenin büyük değerilerinden biridir.Tıpkı Fb ve Gs gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.