Şimdi Ara

SON DAKİKA !!!! CEZA BU SEZONDAN BAŞLIYOR !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

elendigimiz sezon olmasi guzel. isin kotusu bjk fb ilk ikide olsa gs yine clye direk gidecek. ligde kasmalarina gerek kalmadi.

Galatasarayın ılk 2 ye gırememe gıbbı bır ıhtımal yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle ülke futbolu çöküşe girer tek takımla Avrupa.
  • Bu yavuz hırsız ev sahibini bastırır muhabbetine döndü. Evet Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın altında bulunan Anadolu takımlarının hakkı yendi. Şimdi Türk takımlarının Avrupada bulunması gerekirken Tromsö ve Salzburg takımları Avrupaya gidecek. Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı arkadaşlarda bu işe çanak tutuyor, Anadolu takımlarının hakkı yenmedi vs diyerek konuşuyor.
  •  SON DAKİKA !!!! CEZA BU SEZONDAN BAŞLIYOR !!
  • Bursa 3 yedi mantığını anlamıyorum. O zaman sadece büyük takımlar oynasın Şampiyonlar Liginde, maçlar oynanmadan kazanılmaz veya kaybedilmez. Bursaspor 3 yemiş olabilir. Belki Şampiyonlar ön elemelerinde kazanabilirdi bunu kimse bilemez çünkü Fenerbahçe şike yaptıkları halde yapmadık diyerek direttiler ve süreç uzadı. Sonuçta her şey ortaya çıktı, olan yine Türk futboluna oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

SON DAKİKA !!!! CEZA BU SEZONDAN BAŞLIYOR !!

• Extralarge kullanıcısına yanıt
  • Şaka maka çok ciddi para giriyor kasaya
  • Koyacak yer bulamadım ama bittim

• Bu sene ceza başlaması iyi oldu. Takım sadece şampiyonluğa kitlenecek (tabi takımdaki dengeler değişmezse). 2 yıl üst üste şampiyon olmamız lazım ama bu zor gibi görünüyor.
  • Cezanın bu yıl başlayıp başlamayacağı kesin belli oldu mu? Bugün Uefa bu konunun kararını verecek diyorlardı.

• Bu sene başlayacağını mantıklı bulmuyorum.Fenerbahçe Salzburg ve Arsenalle oynadı.Bu maçlardan tribün gelirleri elde etti.Boşuna hayal kurmayın derim.Cezanız bu seneyle birlikte 3 yıl olacak.Burda bile Aziz'in egosundan kaynaklı bir kazık yedi camianız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Cezanın bu yıl başlayıp başlamayacağı kesin belli oldu mu? Bugün Uefa bu konunun kararını verecek diyorlardı.

Soruya cevap aranıyor

• quote:

quote:

Cezanın bu yıl başlayıp başlamayacağı kesin belli oldu mu? Bugün Uefa bu konunun kararını verecek diyorlardı.

Soruya cevap aranıyor

Bizim yerimize elenen takımlardan biri gidiyor kardeşim hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

Koyacak yer bulamadım ama bittim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.