Bildirim
SON DAKIKA Cizrede Patlama!!!!! 11 Şehit 70 yaralı (4. sayfa)
New Balance MS109HBL Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3V2DQ5C
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bitirmeye niyetleri olsa hergün bomba patlar mıydı?
Bakın Avrupa da bir şehirde en fazla 1-2
kez bomba patlıyor ondan sonra kimse patlatamıyor.
Pkk lılar rahatça İstanbul da silahlı bir şekilde gezer miydi?
https://forum.donanimhaber.com/m_119844840/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 26 Ağustos 2016; 11:02:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaş sokarm terörüne de propagandasına da. Bıktık artık anlamıyor musunuz? Biz de biliyoruz propaganda nedir, terörün amacı nedir.
Malum AKP hükümetinin 14 yıldır bu şerefsizleri temizlememesi bıktırdı artık. Bu işi beceremeyecek kadar acizseniz verin yetkiyi, açın önümüzü biz yapalım. Bak ne diyorum, taksit taksit ölüp yok olmaktansa, bir kerede bu iş olsun bitsin. ben dayanamıyorum artık her gün bu haberleri okumaya. Patlama noktasına geldim artık.
Geçin bu "ama terörün istediği de bu" ayaklarını artık. Bu şekilde yaşamaya dayanamıyorum. Sizin için sorun olmayabilir bu yaşananlar, ama benim için öyle değil.
Şu fetö oluşuma verilen tepkinin oda biri pkk ya verilmedi bu ülkede.
Ulan dile kolay değil be 14 sene. 14 lan 14 az mı bu zaman. -
Basarasizligini yayin yasaklariyla ortmeye,gizlemeye calisan bir devletten bu itleri telef etmesini umuyoruz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
#Cizre'de şehit sayısı 11'e yükseldi, 78 kişi yaralandı . (NTV-AA) -
Demekki dün gece Facebook Twitter YouTube bundan yavaşladı
Hocam cidden değmez sil mesajı alacağın uzaklaştırmaya değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 26 Ağustos 2016; 11:26:50 >
Saldiri bu sabah 06:30 civarinda oldu.Internet yavaslamasi ise dun gece 23:00-05:00 arasinda oldu.Mantikli konusun azicik.
Şerefsizler
quote:
Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş
Şerefsizler
Hain köpekler. Bulmuşlar böyle basiretsiz bir hükümet her gün Askerlerimizi, Polislerimizi şehit ediyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bu türk halkı neyi bekliyor eskiden şehitler için yürüyüş yapılırdı şimdi neden yapılmıyor çıksanıza sokağa kardeşim MHP neden uyuyorsun?
MHP mi kaldı hocam seçimde baraj altı kalıcak yazık ... -
Düzgün konuş, üslubuna dikkat et öncelikle.. Sen bu öfkeyle terörle mücadeleyi bırak burnunun ucunu göremezsin. Terörün değirmenine su taşıyarak mı Terörle mücadele edeceksin, önerdiğin şeye bak, yıkalım girelim yok edelim. Karşında sanki tabur tabur düşman var da devlet bir şey yapamıyor . Suriye'de işler düzelmeden burada da işler maalesef düzelmez acı ama gerçek bu. Bombanın patladığı yerlere bakın hep sınır ilçeleri. Öte tarafında savaş ve kaosun kol gezdiği 900 km boyunda sınırı yeryüzünde hiç bir devlet kontrol edemez. Bak ABD - Meksika sınırına her türlü üst düzey teknoloji kullanılmasına rağmen silah ve uyuşturucu kaçakçılığı önlenemiyor yıllardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN-61
Hocam cidden değmez tablet sürüme gir ordan sil mesajı alacağın uzaklaştırmaya değmez,
Geçti o iş, hesabını verecek.. -
quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİST
quote:
Hocam cidden değmez tablet sürüme gir ordan sil mesajı alacağın uzaklaştırmaya değmez,
Geçti o iş, hesabını verecek..
bekliyorum,hadi bakalım.
quote:
quote:
Ne yazmışlar
quote:
quote:
Keşke bunu Fetöcüleri heryere yerleştiren, yolsuzluk,hukuksuzluk yapan, pkk nın bombaları yerleştirmesine göz yumanlara da uygulayabilsek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Artık bu terör örgütlerine dur demememiz lazım . Dün CHP konvoyuna saldırı , gece Van'da ilçe emniyet müdürlüğüne saldırı , şimdi ise Cizrede polislere saldırı var .
Seni muhatap alan yok. Tipik Akp savunucusu. İnsan bir düşünür bu adam neden bana küfretti diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X