Şimdi Ara

SON DAKIKA Cizrede Patlama!!!!! 11 Şehit 70 yaralı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Olivier17

sildim mesajı az önce. demokrasi nöbetine çıkan arkadaşlara soruyorum. çıksanıza sokağa şimdi,şehitlerimiz için. protesto etsenize devleti. illa sokağa çıkmak için erdoğan'dan emir mi almanız gerekiyor? nasıl vatanseversiniz lan siz?

Diyelimki AKP liler düşüncesiz ve şehitler için sokağa çıkmıyorlar
    Sizi sokağa çıkmayın diye tutanmı var? çıkın sokağa yapın protestonuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

sildim mesajı az önce. demokrasi nöbetine çıkan arkadaşlara soruyorum. çıksanıza sokağa şimdi,şehitlerimiz için. protesto etsenize devleti. illa sokağa çıkmak için erdoğan'dan emir mi almanız gerekiyor? nasıl vatanseversiniz lan siz?

Diyelimki AKP liler düşüncesiz ve şehitler için sokağa çıkmıyorlar
    Sizi sokağa çıkmayın diye tutanmı var? çıkın sokağa yapın protestonuzu

Protesto bir işe yaramaz. Başka bir şey yapmalı. O da devleti yönetenlere düşüyor.

Nasıl Fetöcülerin listesini yapıp yakaladıysa bu hainlerin de listesi olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 26 Ağustos 2016; 11:29:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oğlum forumda f12ye basın istediğinizin mesajını değiştirin ss alın şaka mısınız nesiniz ya demedim der çıkar işin içinden allahım ne kadar cahil insan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Seni muhatap alan yok. Tipik Akp savunucusu. İnsan bir düşünür bu adam neden bana küfretti diye.

Bu adamlari muhattap alarak siz hata yapiyorsunuz.Kac tane dogrulari konusabilen adam gordunuz bunlarin taraftan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Seni muhatap alan yok. Tipik Akp savunucusu. İnsan bir düşünür bu adam neden bana küfretti diye.

Küfürün, hakaretin yanında yer alan , farklı fikir ve düşüncelere bu derece tahammülsüz , saldırgan ve küstah insanların derdi teröristle , terörle mücadele değil kendi ezikliğini tatmin etmektir. Ne terörden anladığınız var ne ülkenin etrafında ne olup bittiğinden , ne küresel tuzaklardan. Her şeyi en iyi biz biliriz kibiri ile terörle değil sokak kavgasını bile biteremezsiniz.
  • Muhatap almadım zaten kendi mesaj atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

Oğlum forumda f12ye basın istediğinizin mesajını değiştirin ss alın şaka mısınız nesiniz ya demedim der çıkar işin içinden allahım ne kadar cahil insan var

Kendi silince forum veri tabanından da silinmiş mi sayılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

Küfürün, hakaretin yanında yer alan , farklı fikir ve düşüncelere bu derece tahammülsüz , saldırgan ve küstah insanların derdi teröristle , terörle mücadele değil kendi ezikliğini tatmin etmektir. Ne terörden anladığınız var ne ülkenin etrafında ne olup bittiğinden , ne küresel tuzaklardan. Her şeyi en iyi biz biliriz kibiri ile terörle değil sokak kavgasını bile biteremezsiniz.

Şu bir gerçek ki Akp terörü bitirmeyi bilmiyor. Bilen birine işi vermeli. Vardır terörü bitirebilecek bir komutan.
    İşte o komutana tam yetki verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 26 Ağustos 2016; 11:36:22 >

• quote:

quote:

Oğlum forumda f12ye basın istediğinizin mesajını değiştirin ss alın şaka mısınız nesiniz ya demedim der çıkar işin içinden allahım ne kadar cahil insan var

Kendi silince forum veri tabanından da silinmiş mi sayılıyor

bu şehitler konusunda tüm ülkenin tek yürek olması lazım. ama sen gelip saçma sapan fikirlerle akp'yi savunmaya kalkarsan cevabını da alırsın neyse bekliyorum hesap verecek dedin ya. dikkat et arda turanla aynı kaderi paylaşma da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier17 -- 26 Ağustos 2016; 11:32:48 >

• quote:

quote:

Küfür ve hakaretin yanında değilim.
    Farklı düşüncelere saygılıyım.

quote:

Ne terörden anladığınız var ne ülkenin etrafında ne olup bittiğinden , ne küresel tuzaklardan.

Bu bahsettiğin kısım genelde kandırılanlar oluyor.
    Çözüm sürecinde kandırıldınız fetö sizi kandırdı vs.

• Fıratın batısı hikaye, Dogusunda bunlar oldukca huzur yok. Komple ne var ne yok girip temizlenmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati12

Fıratın batısı hikaye, Dogusunda bunlar oldukca huzur yok. Komple ne var ne yok girip temizlenmeli.

Ben batısından çekilsinler ona da razıyım da bu bebek katili yalancılar kendi rızaları ile bırakmayacak oraları. En kötü sdf üniforması giyecekler bize ypg geri çekildi diye yutturmaya çalışacaklar.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Mahkeme mesaja forum veritabanından mı ulaşacak
  • quote:

Mahkeme mesaja forum veritabanından mı ulaşacak

İşin ucunda akp, RTE olunca herşeyi yaparlar.

• quote:

Düzgün konuş, üslubuna dikkat et öncelikle.. Sen bu öfkeyle terörle mücadeleyi bırak burnunun ucunu göremezsin. Terörün değirmenine su taşıyarak mı Terörle mücadele edeceksin, önerdiğin şeye bak, yıkalım girelim yok edelim. Karşında sanki tabur tabur düşman var da devlet bir şey yapamıyor . Suriye'de işler düzelmeden burada da işler maalesef düzelmez acı ama gerçek bu. Bombanın patladığı yerlere bakın hep sınır ilçeleri. Öte tarafında savaş ve kaosun kol gezdiği 900 km boyunda sınırı yeryüzünde hiç bir devlet kontrol edemez. Bak ABD - Meksika sınırına her türlü üst düzey teknoloji kullanılmasına rağmen silah ve uyuşturucu kaçakçılığı önlenemiyor yıllardır.

Ne çok şey biliyorsunuz siz be, sıktınız artık. Sesiniz çok çıkmaya başladı.

Bunlar varken ülkede bombaların yüzlercesi patlar. Uyuşturucuyla bombayı bir tutuyor adam.

Bu kafa uyuşturucu kafası olması lazım. Başka türlü izah edilemez.

• adamlar leşlerini istanbulda ellerinde keleş lerle mezarlıga götürüyor doguda bombalar patlatılıyor normal degilmi hadi istihbnaratın zayıf bombalara karşı koyamıyosun elinde keleş molotofla gezenlere nasıl mudahale edemiyorsun terör böyle bitermi bitmez
  • Dahi Olalım kullanıcısına yanıt
    Bundan 5 sene önce fetocular vardı kimse söz söyleyemiyordu bunlara şimdi kaçıyorlar yada hapisteler bir süre sonra bunlar için de aynı şey geçerli olacak suç işleyen ve suça göz yumanlar da cezasını çekecek.
  • Yav arkadaş bloklayın geçin konuyu baltalıyor.

• Bu gelen sehit sayilarina itibar etmiyorum acikcasi. Gercegi gizliyorlar. Simdi o binada bi tane sag kalan var midir sizce? :( Terorun Allah belasini versin. Su hukumettende bir an once kurtulmamizi nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctorfizik

lan 10-15 ton bomba bu!! vatandaş 10 ton elma taşısa 50 kez durdurulur!... bomba bu bomba!! resmen bir kamyon dolusu!!... yuhhh!!

ülkenin MİT'i ne yapar Allah aşkına?!? Neden biri çıkıp da hesap sormaz sorumlulara?!?

Hoş bizde bu halk varken bu daha iyi günlerimiz....

Gelir şimdi "ee, KK/DB/(artık hangi muhalefet lideri kaldıysa) olsaydı daha mı iyi olurdu?!?" cular!...

15 ton agırlıgında bomba degıl hocam öyle olsa felaket olur

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.