Şimdi Ara

SON DAKİKA: Cyberpunk 2077 Türkçe Dil Desteği Onaylandı! Türkçe Geliyor (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
5
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
169 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR oyuncuları hariç bu dil olayını bu kadar ciddiye alan yoktur Amma abartıyorsunuz arkadaş.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    witcher 3 gönüllü çeviriyi yapanlar çevirse keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

TR oyuncuları hariç bu dil olayını bu kadar ciddiye alan yoktur Amma abartıyorsunuz arkadaş.
    Çünkü anlamadığımız oyunu nasıl oynayalım
  • Emis Kirazoğlu'na tweet atmış cd project. Türkçe ekleyeceğimiz diller arasında şu an yok ama çalışmalarımız devam ediyor demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

TR oyuncuları hariç bu dil olayını bu kadar ciddiye alan yoktur Amma abartıyorsunuz arkadaş.
    Almanya hollanda gibi ülkelerin, çocuklara ingilizceyi 3 yaşından itibaren öğretmek için kireşleri var. Ciddiye almazlar tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Almanya hollanda gibi ülkelerin, çocuklara ingilizceyi 3 yaşından itibaren öğretmek için kireşleri var. Ciddiye almazlar tabi.

Alıntıları Göster
    Ben de bunu demek istiyorum işte. TR dil desteği yok diye oyuna ağlayıp b.k atmak yerine dil öğrensek her şey çözülecek zaten. Ama gel de bizim hazırcı milletimize anlat bunu.
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Lazcada olsun mu moruq haa
    Sen ve şu Turan'ın ilk sayfada ki yorumlarınızı okuyunca aklıma ilk gelen bu oldu

https://www.youtube.com/watch?v=BEwnDB5ITdw
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Bunun hazırcılıkla alakası yok. İngilizce bilen tanıdıklarım bile türkçe dil olunca bir başka heyecanlanıyorlar. Çünkü Türkçe bizim anadilimiz. Şöyle düşün, ingilizceyi çok iyi bilsen bile gördüğün bir ingilizce kelimeyi kafanda türkçeye çevirerek anlıyorsun. Yani beyninde bir translate işlemi yapılıyor kısa bir an. Ama türkçe bir kelimeyi gördüğünde hiç bir translate işlemi yaşamadan direkt anlıyorsun o kelimeyi. anadil kavramının bildiğin diğer dillerden farkı budur zaten. Bilmem anlatabildim mi !
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Sen ve şu Turan'ın ilk sayfada ki yorumlarınızı okuyunca aklıma ilk gelen bu oldu

https://www.youtube.com/watch?v=BEwnDB5ITdw
    Ki ayrı değil. Turan dediğin sparda nickli kişi ise, cahilliğini yüzüne vurunca hemen mesajımı şikayet etmiş, ben de çok güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

kürtçe gelmeyecekse boşa konu üzerinde konuşmaya gerek yok.

kürtçe için destek maili hazırlıyorum. atmak isteyene pm atabılırım
    Vele vele, biri şunu banlasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARTAGON99 A kullanıcısına yanıt
    Sen mükemmel bir detaysın şahanesin işte bu alnından öpülesi insansın. Lisan öğrenmek güzel ama şu kendi dilini savunmayan insanları görmek üzüyor insanı
    TDK ile konuşuyormuşuz da haberimiz yokmuş ben de diyorum bu neden "kalitesi berbat" yorumu yapıyor
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Evet, çünkü diğer vatandaşlara dil desteğinin her zaman geldiğinden olabilir mi?
  • Güzel, voidu ile ucuza alırsak daha güzel.
  • enes kirazoğlu kesin değil diyor dalgamı geçiyorlar anlamadım gelicek mi gelmicek mi
  • Gördüğüm en gerçekçi oyun daha gerçekçisi varmı

• 10 bin hit oldu dh forumunun en kısa sürede en çok tıklanan konularına doğru giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 9 Ekim 2018; 19:47:21 >
  • Ne kadar çok boş kafalı insan var. Türkiye’de yaşıyoruz, Türküz. Parasını verip karşılığında bir şey satın alacağız. Alacağımız ürünün burada söz konusu olan oyun, Türkçe dil desteğine sahip olmasını istemek suç oluyor. Dil öğrenecekmişiz. Yurtdışı ile bağlantısı olmayan, kariyer peşinde olmayan, standart bir işi olan kişi ne yapacak bir oyun keyfi yaşayacağım diye gidip önce dil kursuna mı yazılacak.

Hayır sanki dünyada tüm oyunlar sadece İngilizce çıkıyor. Almanı’da, Fransız’ı da,Çinlisi’de, Polonyalısı da İngilizce oynuyor da bir tek Türkler kendi dilinde oynamak istiyor. Laf olsun diye ekliyorlar diğer dilleri.

İngilizce öğrenin diye akıl verenler de sağlam İngilizce biliyor olsalar gam yemeyeceğim. Atın buraya TOEFL dil puanınızı da görelim. Üniversite hazırlıkta 2-3 tense öğrenmişler İngilizce biliyoruz sanıyorlar ( istisnalar hariç )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceh.meh -- 9 Ekim 2018; 19:52:34 >

• Harika

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.