Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Boşuna kukla aramaya gerek yok . İsmail Hoca ve ekibi ile devam edelim Td. Aziz Başkan olsun araya perde koymaya ne gerek var ki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

yeni gelcek td selçuk,topuz,bekir,serdar gibilerini göndermediği sürece bir şey beklemeyin.

Aziz yalakalarını göndertir mi yapmayın yahu. Selçuk senelerdir neden kalıyor nedeni çok belli.

Aziz olduğu müddetçe başarı adına bir şey beklemeyin
  • Ligde başarılıydı ama açık konuşalım bir dahaki seneye Ersun hoca ve bu kadroyla avrupada perişan olurduk, kaliteli bir şekilde istifa etti, umarım iyi bir hoca alıp ve savunmaya takviye yapıp ozledigimiz galibiyetleri almaya başlarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım defolup gitsin artık şu kulüpten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

BÜYÜK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM !!!

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

Takımın her zaman iyiliğini istedi şimdi de öyle, takım şu rezil vaziyette sepahan gibi bir köy takımına 1 tane gol atabildik, geri kalan maçlar

Sheffield United 2-1 Yenilgi

Sevilla 2-0 Yenilgi

Beşiktaş 1-0 Yenilgi

Chelsea 2-0 Yenilgi

Görünen köy klavuz istemez, Aziz Yıldırım da uyarmıştır, dozu fazla ya da az çünkü o bu kulübün Başkanı !

Belki Ersun Yanal'dan çok daha iyi bir teknik direktör gelecek defsansa vs takviye yapılacak

Daha dün hazırlık maçlarında Ersun Yanal istifa etsin diyen iki yüzlüler şimdi Ersuncu olmuşlar.

Ezeli rakipler bu adamdan nefret ediyorsa bilinki bu adam FENERBAHÇE'DE BÜYÜK İŞLER BAŞARMIŞTIR, Bu adam varken Fenerbahçe YIKILMAZ ASIL.

Ulan KAKA bir bitmedi şu Aziz Yıldırım fanlığın. Cumhurbaşkanlığına aday olsa gider oy verirsin.

• Büyük Başgaaaaaaaan
     SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)
  • Ersun Hoca adammış adam..
  • Gençlere şans vermesi gerekirken Selçuk, Cristian, Holmen gibi oyunculara yüklenen hocanın bu takımın başında kalmasını hazmedemiyorum. Salih'i oynatmayan ben Alper'i ilk 11e monte etmeyi hiç düşünmüyor bu sene. Ve hep aynı oyuncu değişiklikleri, hiç kilidi çözecek hamlesi yok. Organize ataklarımız nerdeyse yok. Kişisel becerilere dayalı bir atak anlayışı ile eli ayağı düzgün takımlar karşısında ki acizliğimizi gözden kaçırmadım. Ki bunları Avrupa'da yaparsan toz olursun. Güle güle Ersun Yanal 3 - 0 öndeyken Selçuk Şahin'i oyuna alıp onu bizlere izlettiğin için, tekrar teşekkürler Cristian'dan bizi mahrum etmediğin için...
  • Araya yastık koymaya gerek yok artık, et ete değsin bari başkan. Gel teknik direktör ol hevesini al herkes rahatlasın.

• fenerlerde bolunmus gıtısn dıyen var kalsın dıyen var .
  • ŞEREFLİ adammış... olanlardan sonra işi yoktu orda zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Gençlere şans vermesi gerekirken Selçuk, Cristian, Holmen gibi oyunculara yüklenen hocanın bu takımın başında kalmasını hazmedemiyorum. Salih'i oynatmayan ben Alper'i ilk 11e monte etmeyi hiç düşünmüyor bu sene. Ve hep aynı oyuncu değişiklikleri, hiç kilidi çözecek hamlesi yok. Organize ataklarımız nerdeyse yok. Kişisel becerilere dayalı bir atak anlayışı ile eli ayağı düzgün takımlar karşısında ki acizliğimizi gözden kaçırmadım. Ki bunları Avrupa'da yaparsan toz olursun. Güle güle Ersun Yanal 3 - 0 öndeyken Selçuk Şahin'i oyuna alıp onu bizlere izlettiğin için, tekrar teşekkürler Cristian'dan bizi mahrum etmediğin için...

Çok doğru söylemişsiniz
  • Aziz Yıldırım fazla yüz buldu. Şike süreci boyunca takımı taraftarı kendisine kalkan olarak kullandı. Kulübü diktatör gibi kullanıp herkesle de düşman olduk.
    Cezası onansaydı da artık yeni bir sayfa açılsaydı. Bu adam yarardan çok zarar veriyor.

İstesem 1 dakikada kovarım sözünün ardından hocanın istifasına HELAL OLSUN diyorum. Gururlu adammış.
    Sezonun başlamasına 2-3 hafta kala istifasına hiçbir şey demem. Bu sözlerden sonra iç huzur olmadıktan sonra para olmasa da olur.

Birileri gideceğine bir defa da kendileri gidebilseydi. Bakalım kimi getirecekler..
  • Aziz yıldırımın suçu ne ki.Şu övdüğünüz teknik direktörümüz futbolcuların oyuncağı haline geldi. bu kadar esnek birini nasıl bulmuşsak
  • Oha gercek mi bu

• travers kullanıcısına yanıt
    Ondan önceki bütün hocalar Selçuk'u zaten oyuna alıyordu. Selçuk'un Aziz'in adamı olduğunu sağır sultan biliyor. Şu konuda boş boş konuşmayın artık.
  • Yeter be Aziz başka bi git
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Gençlere şans vermesi gerekirken Selçuk, Cristian, Holmen gibi oyunculara yüklenen hocanın bu takımın başında kalmasını hazmedemiyorum. Salih'i oynatmayan ben Alper'i ilk 11e monte etmeyi hiç düşünmüyor bu sene. Ve hep aynı oyuncu değişiklikleri, hiç kilidi çözecek hamlesi yok. Organize ataklarımız nerdeyse yok. Kişisel becerilere dayalı bir atak anlayışı ile eli ayağı düzgün takımlar karşısında ki acizliğimizi gözden kaçırmadım. Ki bunları Avrupa'da yaparsan toz olursun. Güle güle Ersun Yanal 3 - 0 öndeyken Selçuk Şahin'i oyuna alıp onu bizlere izlettiğin için, tekrar teşekkürler Cristian'dan bizi mahrum etmediğin için...

yahu boş konuşmayın ne kadar nankörsünüz.
  • Nasıl koşturoyudu 30+ adamları valla ben çok sevindim kim gelse adam edemez o kadroyu.. GS için hayırlı oldu Zevkle izlerim bu sene lig tv, Şampiyonlar Ligi öncesi moral ohh valla. Helal Sana Aziz Başkan Varmı öyle Galatasaraydan önce başarı yapmak geleceğ gören adam seviyorum ya 10 yıl kalsın
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.