Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: travers

quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Ondan önceki bütün hocalar Selçuk'u zaten oyuna alıyordu. Selçuk'un Aziz'in adamı olduğunu sağır sultan biliyor. Şu konuda boş boş konuşmayın artık.

Hiç bir hoca 3 - 0 öndeyken gençleri almamazlık etmedi. Selçuk'u alıp yanına Cristian'ı alanı ilk defa gördüm. Burda sövdüğünüz Aykut Kocaman'ın Salih'i oynattığı sürelere bakarsan anlarsın ne demek istediğimi ama boş boş okuduğundan mütevellit anlamazsın. Ban

Banmış. Bütün maçları izledim gözümle gördüğüme inanıyorum merak etme. Burda boş boş konuşup milleti yalan yanlış yönlendiriyorsun geçmiş dönemi bilmediğin apaçık ortada .Cristian olayı beni bağlamaz ben Selçuk özelinde konuşuyorum.Her dönemde bu adam oynatıldı at gözlüğüyle izleme ozaman maçları. Senin seviyendeki birine anca bu cevap yakışır. Blokla geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

quote:

Gençlere şans vermesi gerekirken Selçuk, Cristian, Holmen gibi oyunculara yüklenen hocanın bu takımın başında kalmasını hazmedemiyorum. Salih'i oynatmayan ben Alper'i ilk 11e monte etmeyi hiç düşünmüyor bu sene. Ve hep aynı oyuncu değişiklikleri, hiç kilidi çözecek hamlesi yok. Organize ataklarımız nerdeyse yok. Kişisel becerilere dayalı bir atak anlayışı ile eli ayağı düzgün takımlar karşısında ki acizliğimizi gözden kaçırmadım. Ki bunları Avrupa'da yaparsan toz olursun. Güle güle Ersun Yanal 3 - 0 öndeyken Selçuk Şahin'i oyuna alıp onu bizlere izlettiğin için, tekrar teşekkürler Cristian'dan bizi mahrum etmediğin için...

yahu boş konuşmayın ne kadar nankörsünüz.

Neyin nankörlüğü ayıptır sorması ? Dağılmış bir Beşiktaş ve Galatasaray önünde şampiyon olmak mı nankörlük. Ligin ikinci yarısının başında Galatasaray ve Beşiktaş bi kaç maç kazansa görürdüm ben sizi ve Ersun Yanal sevginizi. Skor ve şampiyonluk taraftarı değilim. Bu takım seneye Avrupa kupalarına katılırsa ne yapabilir bu kadro yapısıyla ? Yaş ortalaması malum, yedeklerin kalitesi ortada, sistem desen saat gibi işliyor mübarek!! Hiç rakip takımı şaşırtacak bir taktik ile sahaya çıktığını görmedim. Zaten Salih'i gönderip Diego'yu isteyen hocanın vizyonunu seninle tartışacak değilim

• Jabba The Hutt kullanıcısına yanıt
    Aykut Kocaman gibi yapmaz umarım. Ersun Yanal yerine Aziz Yıldırım gitse keşke. Miladı çoktan doldu da işte...
  • naçizane bizde fikirlerimizi söyleyelim.aziz yıldırımı sevmem,ama bu onun bu kulübe yaptığı faydalı işleri takdir etmemi engellemez.ama faydası kadar
    zararıda olmuştur,buda ayrı bir gerçektir.her sportif başarıyı kendi üstlenmesi ve başarılı insanları küstürüp göndermesi veya istifa etmelerine sebeb vermesi
    en kötü huyudur.şike olayında sonuna kadar savunurum,şahsi fikrim o sezonki maçların ne kadar zor kazanıldığını gördüğüm için şike yapılmadığı yönündedir.
    rtakibimizin yaptığı şeyle dalga geçerken aynısını kendisinin yapması tam bi komedi.ersun hocayı bir sporsever olarak beğenmesemde takımı şampiyon yaptığı için
    başarılıdır ve istifasını çok onurlu buluyorum.bu saatten sonra kim gelirse üzerinde başkanın baskısını hissedecek ve rahat çalışamayacak.bide yukarıda bi arkadaş yazmıştı
    bekir.topuz,selçuk,serdar ın da gitmeleri gerektiğini.bunlar gitmez kardeşim neden çünkü başkanın adamlar.yoksa 10 yıldan fazladır bi gram kendini geliştirmeyen (o kadar üst düzey oyuncuyla oynamasına rağmen)selçuk,yıllardır fenerde oynayan ve halen 1 metre yanındaikine pas atamayan bekir( onunda marsilya ya attığı gole halen anlam vermiş değilim)oyunculuğundan çok hayvan taklidi yapan topuz vs.şu anda çoktan hakettikleri yerlerde oynarlardı.yazık valla adam koca fenerbahçe ile oyuncak gibi oynuyor,ama genel kurul üyeleri hala seyrediyor.neyse takıma yansımasa bari diyeceğim ama zaten çoktan yansımış dün akşamki maçlardan belliydi.artık hakkımızda hayırlısı diyelim..

• Aykuta bas bas paraları yaparken bu adama iki senedir bir tane transfer yapılmadı buna rağmen Aykutun çöp kadrosuyla ligi ezip geçti.

Ne Aziz ve tayfası ne de yalakaları bir türlü kabullenemediler adamı.

Başarı gelince Aziz arka planda kaldı kendine yediremedi pis oyunlara başvurdu şampiyonluk kutlamalarında bile malzemeci gibi davranıldı. Yalaka futbolcuları durumu fırsat bilip sonunda gönderdiler çalışmak ağır geldi beyefendilere.

Dün bir Canerle Alperin oynamasından belliymiş aslında. Topunuz defolup gidin bu kulüpten
  • travers kullanıcısına yanıt
    Diego'yu Ersun Yanal'ın istediğini nereden çıkarıyorsunuz? Ersun Yanal'ın transfer istemediğini nereden çıkarıyorsunuz? Bu takıma son iki senesinde Galatasaray'dan 9 ve 10 puan fark yemiş Aykut Kocaman gelsin de oynatacağı bayık futbolu görelim yine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

quote:

Gençlere şans vermesi gerekirken Selçuk, Cristian, Holmen gibi oyunculara yüklenen hocanın bu takımın başında kalmasını hazmedemiyorum. Salih'i oynatmayan ben Alper'i ilk 11e monte etmeyi hiç düşünmüyor bu sene. Ve hep aynı oyuncu değişiklikleri, hiç kilidi çözecek hamlesi yok. Organize ataklarımız nerdeyse yok. Kişisel becerilere dayalı bir atak anlayışı ile eli ayağı düzgün takımlar karşısında ki acizliğimizi gözden kaçırmadım. Ki bunları Avrupa'da yaparsan toz olursun. Güle güle Ersun Yanal 3 - 0 öndeyken Selçuk Şahin'i oyuna alıp onu bizlere izlettiğin için, tekrar teşekkürler Cristian'dan bizi mahrum etmediğin için...

yahu boş konuşmayın ne kadar nankörsünüz.

Neyin nankörlüğü ayıptır sorması ? Dağılmış bir Beşiktaş ve Galatasaray önünde şampiyon olmak mı nankörlük. Ligin ikinci yarısının başında Galatasaray ve Beşiktaş bi kaç maç kazansa görürdüm ben sizi ve Ersun Yanal sevginizi. Skor ve şampiyonluk taraftarı değilim. Bu takım seneye Avrupa kupalarına katılırsa ne yapabilir bu kadro yapısıyla ? Yaş ortalaması malum, yedeklerin kalitesi ortada, sistem desen saat gibi işliyor mübarek!! Hiç rakip takımı şaşırtacak bir taktik ile sahaya çıktığını görmedim. Zaten Salih'i gönderip Diego'yu isteyen hocanın vizyonunu seninle tartışacak değilim

yahu kadroyu ersun yanal mı kurdu? Kaç tane transfer yapıldı sanki kadroya? Hocanın istediği hangi futbolcu alındı. Bu takım hücum yapmaya çalışarak göze hoş gelen bir futbol oynamaya çalışarak-bakın çalışarak diyorum- şampiyon oldu. En azından saçma sapan bir futbolla 2. olup durmadı. Aziz Yıldırımın klasik olayı işte sizde yavaş yavaş aziz başkan ortamını hazırlamaya başladınız ersun yanalı kötüleyerek.

• Aykut hoca geri gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahçe kendi ayağına sıkıyor her seferinde
  • azizi efendi şimdi çıkar fbtv.ye, 3 temmuzdan girer,atatürk,cumhuriyet,darağacı güzellemeleriyle döktürür, bizim saf taraftarımz da "aziz başgaan" diye tezahürata başlar.
    sonrası yine aynı, çiftlik hayatına devam.
    sana da, senin yalakalarına da, son kongrede sana atılan her oya da LANET OLSUN AZİZ YILDIRIM!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Diego'yu Ersun Yanal'ın istediğini nereden çıkarıyorsunuz? Ersun Yanal'ın transfer istemediğini nereden çıkarıyorsunuz? Bu takıma son iki senesinde Galatasaray'dan 9 ve 10 puan fark yemiş Aykut Kocaman gelsin de oynatacağı bayık futbolu görelim yine.

Ersun Yanal ve Aykut Kocaman aynı şartlar ve aynı kadrolarla yarıştı diyorsanız haklısınız.
  • Gelsin 4. yıldız
  • Krayir kullanıcısına yanıt
    Aykut Kocaman'ın şampiyon olduğu sene oynadığımız futbol ve oyun iştahını geçen sene gördünüz mü ?
  • Ersun Yanam takıma ne katmış allahınızı severseniz, takım zaten kuruluydu.
  • travers kullanıcısına yanıt
    Aykut Kocaman bu takıma istediği oyuncuları aldı ve sonuç bu. Ersun Yanal da Aykut Kocaman'ın bıraktığı takım ile şampiyon oldu. Ersun Yanal kendi takımını kuramadı ki kuracak zaman yoktu zaten geldiğinde. Bu sene de bir Diego alındı, Krasic, Yobo, Cristian da hâlâ daha gidecek. Takımda eksikler var ama transfer yapılmayacağı söylendi. Ben Diego'nun Aziz Yıldırım transferi olduğunu düşünüyorum açıkçası.
  • Bence hiç iyi olmady. Hazyrlyk maçlary fiyasko evet ama takym hazyr de?il daha. Yazyk... Aykut geri gelmese bari.. onun yan pas geri pas y yüzünden maç izlemeyi byraktym
  • Fenerliler üzülmesin, aziz bu ister asar ister keser.
    Cristoph Daum çare olur. başkası yalan.
  • Biz hep söyledik, 3 Temmuz Aziz Yıldırım'dan kurtulmanız için bir fırsattı. Ama bu fırsatı elinizin tersiyle ittiniz. Yine mücadelenizi verseydiniz ama Yıldırım'a da "yeter artık, köşene çekil" deseydiniz keşke... Şu an çok farklı bir durumda olabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

luce? denizli? aykut kocaman?

hiçbiri Aziz in maşası olmayacağı için imkansız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.