Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun Harbi adammış Ersun hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

quote:

Aykut Kocaman'ın şampiyon olduğu sene oynadığımız futbol ve oyun iştahını geçen sene gördünüz mü ?

o zaman oynadığımız futbolun sebebi gerçekten iyi olan bir kadro ve alex ti. Bu sene ki kadroyla karşılaştırma.

Madem öyle o sene ki futbol niye sonra ki 2 sene devam ettirilmedi? Niye kanser eden bir oyun anlayışıyla başarısız sezonlar geçirildi.

Sonra ki iki sene takım neden ikinci oldu demek gerçekten mantıklı değil. O sezon hatırlarsanız takımın en önemli oyuncularını satmak zorunda kalıp saçma sapan transferler yapmak zorunda kaldık. İş futbolu aştı ve hiçbir yöneticinin yapmadığını Aykut Kocaman insiyatif alarak yaptı. O sezonlarla geçen sezonu kıyaslamak gerçekten şaşırtıcı. Siz o sezonu yaşamadınız yada kasıtlı olarak böyle diyorsunuz. Bir Fenerbahçeli taraftarın bunları demesi inanın beni çok şaşırttı.

Hayır o 2 sezonda ki kadroyla neredeyse aynı kadroya sahibiz. Anlamak istemiyorsun sanırım? Hayır sen aykutla şampiyon olduğumuz seneyle geçen seneyi karşılaştırırken sorun yok ben bi önceki seneyi karşılaştırınca sorun var???

• Fener hocasız şampiyon oldu ersunun taktik ve motive bilgileri düşük bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Aykut Kocaman'ın şampiyon olduğu sene oynadığımız futbol ve oyun iştahını geçen sene gördünüz mü ?

Kardeş sen o sezonki ve geçen seneki maçları izlediğine emimmisin ite kala,şampiyon,olduk o sene

Evet o sezon 8 puan daha fazla aldı Aykut hoca sorun nerde ?

Ya kardeşim git o sezon oynanan futbolu bir izle senin mantığınla faumın getirilmesi lazım..

iki sene 9-10 puan fark yedik. Oynanan futbolda cabası. Evinde her zaman yendiğin gs yensen şampiyon olacaksın ama saolsın basiretsiz futbolu sayesinde onu bile yapamadık

• Aziz Yıldırım olmasa bu sene işimiz zordu, gizli Galatasaray sempatizanı gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armityle

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

Sizin Sabri gelse Ersun yerine gene sonuç değişmez gülüm . Şampiyon Fenerbahçe .

Not : Hatırlatıcam sezon sonu .

• Killer_Elite kullanıcısına yanıt
    Aykut Kocaman'a bazı taraftarlar farklı bir gözle bakıyor nedense. Futbolculuk döneminden kalma bir hayranlık belki bilemiyorum ama gözünde fazla büyütüyorlar Aykut Kocaman'ı. Deplasman maçlarını, Young Boys'u, Paok'u, Spartak Moskova'yı, 2 - 0'dan 2 - 2'ye gelen Galatasaray maçını, Alex'in gönderilişini de hatırlıyoruz biz, o kadar hafızamız var çok şükür.
  • Rıdvan gelsin artık yabancı alıp macera aramaya gerek yok..

elin madridi bile siemone yi getiriyor ama demiyorum ki Diego gibi başarılı olacak.. Rıdvan senelerdir bekliyor. Fener için.

• Forma filan almiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armityle

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

Sizin Sabri gelse Ersun yerine gene sonuç değişmez gülüm . Şampiyon Fenerbahçe .

Not : Hatırlatıcam sezon sonu .

yaş kaç sorabilir miyim? artık ilkokul çocukları bile en büyük bilmemne şampiyon bilmemne demiyor da

sabri gelse de şampiyon fenerbahçeymiş

• Fenerbahçe'nin sitesinde birşey yazmıyor. Ersun Yanal'ın Twitter hesabında da bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

O sene oynanan birkaç maç iyi futbol oynadı takım doğru ama sonra benim keyifle izlediğim bir evimizdeki Benfica maçı var mesela Uefa Avrupa Ligi'nde. Yarı finale kadar gelen bir takım keyif vermiyor taraftarına, bu kötü bir durum bana göre. Aykut Kocaman'ın futbolu kurduğu takımın karşılığını veremedi maalesef. Fatih Terim'in geldiği ilk senedeki Galatasaray'dan aşağı kalır bir takım kadrosu yoktu Fenerbahçe'nin ama ilk sezon 9 puan fark yedi takım, ikinci sezon da 10 puan yedi de play-off falan derken son maça kaldı iş.

Play-offta cüneyt çakır performansını unuttunuz galiba. O sezon olanları. Ayrıca forvetimizin hali ortadaydı o sezon kadromuz eşit olsa bile ki değildi bir tık öndeydi Galatsaray. ORtam bugün olduğu gibi olsun Aykut Kocaman yine şampiyon olur. Evet O seneler oynanan futboldan bende zevk almadım ama hucüm yapacak oyuncuları ve sistemi tam kurdu sezon sonu bıraktı. Ersun Yanal bir sistem kursa ve geliştirse haklısınız ama Aykut hocanın sistemini devam ettirdi.

• Hep Beşiktaş ımın suçu Adamların stadında ne kupa kazanıyosun
  • Geçen yıl Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda en az pay sahibi olan isimdi Ersun. Gören de takıma üst düzey futbol oynatıyordu sanacak.
    Fenerbahçe tek kulvarda mücadele ediyordu, rakiplerinden birisi Feda demiş ortalama bir kadroyla mücadele ediyorken diğeri ego savaşları yüzünden tüm konsantrasyonunu kaybetmiş takım içi sorunlarla boğuşuyordu.

Ersun Yanal'ın gidişi Fenerbahçe için büyük bir kayıp değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

Aziz Yıldırım olmasa bu sene işimiz zordu, gizli Galatasaray sempatizanı gibi..

İyide sanki sizin hiç bir sorunumuz yok kesin başarılı olacaksınız. Şuan sevinecek birileri varsa oda beşiktaşlılardır otasıda ayrı bjk çiler hiç mesaj atmamış fb ki ve gs lilet hemen hemen aynı sayıda

• travers kullanıcısına yanıt
    Ersun Yanal Aykut Kocaman'dan farklı bir şey yapmadı diyorsanız konuşacak bir şey kalmamıştır zaten. İyi günler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman oynadığımız futbolun sebebi gerçekten iyi olan bir kadro ve alex ti. Bu sene ki kadroyla karşılaştırma.

Madem öyle o sene ki futbol niye sonra ki 2 sene devam ettirilmedi? Niye kanser eden bir oyun anlayışıyla başarısız sezonlar geçirildi.

Sonra ki iki sene takım neden ikinci oldu demek gerçekten mantıklı değil. O sezon hatırlarsanız takımın en önemli oyuncularını satmak zorunda kalıp saçma sapan transferler yapmak zorunda kaldık. İş futbolu aştı ve hiçbir yöneticinin yapmadığını Aykut Kocaman insiyatif alarak yaptı. O sezonlarla geçen sezonu kıyaslamak gerçekten şaşırtıcı. Siz o sezonu yaşamadınız yada kasıtlı olarak böyle diyorsunuz. Bir Fenerbahçeli taraftarın bunları demesi inanın beni çok şaşırttı.

Hayır o 2 sezonda ki kadroyla neredeyse aynı kadroya sahibiz. Anlamak istemiyorsun sanırım? Hayır sen aykutla şampiyon olduğumuz seneyle geçen seneyi karşılaştırırken sorun yok ben bi önceki seneyi karşılaştırınca sorun var???

Niang gitti, Lugano gitti, Santos gitti, oynatmadan sattığımız Emenike var bu kadronun neresi aynı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Aziz Yıldırım working

Aziz yıldırım is working.
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Yaptı Salih'i postaladı. İyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.