Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haber için aziz beyden henüz izin gelmedi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım akıllı adamdır.Sampiyon yapan Ersun Yanal'ı Gönderiyorsa Aykut KOCAMAN aksine Löw,Lucescu kalitesinde bi TD geliyor.
  • travers kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizin bir kısmına katılmamakla beraber konuyu uzatmamak adına cevap vermeyeceğim ama sonuçta anlaştığımız bir nokta çıktı. "Aziz Yıldırım gitmedikçe kalıcı bir başarı sahibi olamayacağız."
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirJustice

Ntvspor sutopu maçı veriyor
    Haber için aziz beyden henüz izin gelmedi heralde

Özellikle bakmadığım halde ben 3 kere denk geldim habere ntvsporda sürekli mi verecekler ?
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Geçiştirmenin mantığı yok demek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyon77

Fener hocasız şampiyon oldu ersunun taktik ve motive bilgileri düşük bence.

Yav he he.
  • fenerli olsaydım olay için pek üzülmezdim.. fener geçen sezon kadronun iyi olması ve biraz maçlara asılması sonucu şampiyon oldu.. bu sezon da asılacakalardır muhtemelen..

zaten ersunu takan ne futbolcu vardı ne de yönetim vardı.. yerine çok facia bir isim gelirse işler sarpa sarar ama düşük profil herhangi bir teknik direktörle fenerin şampiyonluk şansı ile yanalla şampiyonluk şansı aynı...
  • Olabilir, onlar varken teknik direktöre, yardımcıya ne gerek var. Transferin de en iyisini biliyorlar, futbolun da en iyisini biliyorlar. Acaba bizde bir hata var mıdır diye düşünüyorlar mıdır?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • her sene kendi cebimden 3. 5m veririm
    verdiğim parayla insanların bir yöne bakmasını sağlarım.
    kendimi unuttururum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Aykut Kocaman dönemindeki 3 senede topu topu kaç maçı kefiyle izlediniz, onu söyleyin de ona göre birilerine skor taraftarı deyin. Ersun Yanal'ın oynattığı futbol Avrupa için yetersizdi belki ama lig için yapması gerekeni yaptı ve en yakın rakibine 9 puan fark atarak şampiyon oldu takım. O fark yaratan deplasman performansını Aykut Kocaman döneminde de görseydik keşke.

İlk virgülenden sonrası için hayatımda okuduğum en saçma yorum. Aykut Kocaman, Fenerbahçe' nin teknik direktörüyken normal bir futbol takımının başında değildi. Esktra birçok durum ve zorluk yaşadı. O zorluklar nedeniyle de muhtemelen kişilik ve mental olarak çok yorulmuş olmalı. Zaten kulübün başkanı başlı başına bitip dinmeyen bir sorun fırtınası olarak Türk futbolunun içerisinde yer alıyor. Futbol endüstrisi denen bir yapı var. Kimi takımlar üretici kimi takımlar tüketici kimi takımlar ekonomist mentalitesiyle yer alıyor. Ayrıca fenerbahçenin şike sürecinde yaşadıkları dönemde Galatasaray ekstra motive olmuştu ve oynadıkları futbol gerçekten 2000 ruhuna yakın bir futboldu. ancak daha sonrasında tıpkı fenerbahçe de bugün yaşanana benzeyen garip durumlarla sorunlar yaşayarak iyi dönen çarkı kendileri durdurdular. Bence ne kadar başarılı olsa da Ersun Yanal, Fenerbahçeyi sadece kendi oynattığı futbolla, taktikle vs. değil rakiplerinin ekstra başarısızlıkları ve futbol dışı kararların dolaylı ve olumlu tesiri ile de şampiyon yaptı. Bugün Aykut fenerde başarısız oldu diyen adam nazarımda bence o dönem futbolumuzu ve ligi iyi takip etmemiş demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyon77

Fener hocasız şampiyon oldu ersunun taktik ve motive bilgileri düşük bence.

Yav he he.

Beşiktaşlı olarak düşüncelerim bunlar daha medeni olup köşe mahalle ağzı değildi kendine yakışır olgunlukta cevap vermeni beklerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Aziz Yıldırım working

Aziz yıldırım is working.

Aziz Yildirim is working.

haklısınız hocam:)
  • Türk futbolunun en büyük sorunu ya beceriksizlikleriyle yada kibirleriyle ön plana çıkan başkan ve yöneticilerdir. Örnek vermeye gerek yok sanırım. Hala kurumsal olarak yönetilemeyen ve tek adam sistemiyle yürüyen bir futbol takımı yönetim kültürüne sahibiz.
  • aykutun yari finali ersunun arsenal ve fethiyeden yedigi tokatlarsan sonra sampiyon olmasidan cok daha degerlidir benim gozumde..

fenerbahceli taraftarlara soyluyorum; ucte bir butcenideki takimlari yenip tatmin olacaksaniz soyleyecek lafim yok,. ama para da avrupada prestij de, gercek gucunun arenasi orasi.. senin baskanin zaten avrupayi dusunmuyor ki orayi dusunen teknik direktoru takimda tutsun.. bence once siz oraya yonelin, degisim tabandan baslar..

• bu başkanların alayı bir acayip
    biri kalkar hakkımı helal etmiyorum der
    adam müslüman değil ki çokta umurunda idi
    biri der bizim adetimizde yok
    almış eline bik bik bik
    atmış bacak üstüne
    biri çekilin çıkmayın sahaya ...
    o oynarsa ben yokum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Rıdvan Dilmen bir kere geldi onda da ilk yarı bitmeden gönderildi benim bildiğim. Yorumculuktan - bence - hak etmediği kadar iyi bir para alıyor. Macera aramıyorsa bu işlere bulaşmaz diye düşünüyorum.

Tam QtqraQqtqYGQqsqyt31^33214 sadece fb de çalı2!!44qqTytYqUrhq1qg qa akşamşmak için bekliyorum dedi başka bir takımı çalıştırmak istemediğini söyledi.

adamın tüm hayali fb antrenörü olmak koşa koşa gelir

• blawer_s B kullanıcısına yanıt
    İyi güzel yazmışsınız da Aykut Kocaman dönemindeki bütün maçları takip ettiniz mi? Ben oynattığı futbolu başarısızlık olarak görüyorum ve bu benim görüşüm. Farklı düşünenler de vardır elbet. Ersun Yanal Aykut Kocaman'dan farkı bekleri hücumda çok aktif rol alıyordu. Aykut Kocaman defansı ön planda tutan bir adamdı ve ligde bunun ceremesini çok çekti takım. Bunu o maçları takip edenler iyi hatırlayacaktır. 2 - 0 dan 2 - 2'ye gelen Marsilya ve Galatasaray maçı gözümün önünde. Ben oynattığı futbolu beğenmiyorum ve takımın başına geçmesini de istemiyorum. Ha benim istediğim mi olacak? Tabii ki, hayır. Takım birilerinin çiftliği haline geldi iyice.
  • İyi olmuş bize daha dengeli oynatan biri lazım

• belliydi böyle olacağı aykut kocaman inşallah fenere geri dönmez o adamın değerini hiç anlamadınız çünkü
  • Stay with us Yanal
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.