Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O üçte bir bütçedeki takımları yenemeyince Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyorsunuz maalesef. Spartak Moskova'ya, Paok'a, Young Boys'a eleniyorsunuz sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Aykut Kocaman dönemindeki 3 senede topu topu kaç maçı kefiyle izlediniz, onu söyleyin de ona göre birilerine skor taraftarı deyin. Ersun Yanal'ın oynattığı futbol Avrupa için yetersizdi belki ama lig için yapması gerekeni yaptı ve en yakın rakibine 9 puan fark atarak şampiyon oldu takım. O fark yaratan deplasman performansını Aykut Kocaman döneminde de görseydik keşke.

İlk virgülenden sonrası için hayatımda okuduğum en saçma yorum. Aykut Kocaman, Fenerbahçe' nin teknik direktörüyken normal bir futbol takımının başında değildi. Esktra birçok durum ve zorluk yaşadı. O zorluklar nedeniyle de muhtemelen kişilik ve mental olarak çok yorulmuş olmalı. Zaten kulübün başkanı başlı başına bitip dinmeyen bir sorun fırtınası olarak Türk futbolunun içerisinde yer alıyor. Futbol endüstrisi denen bir yapı var. Kimi takımlar üretici kimi takımlar tüketici kimi takımlar ekonomist mentalitesiyle yer alıyor. Ayrıca fenerbahçenin şike sürecinde yaşadıkları dönemde Galatasaray ekstra motive olmuştu ve oynadıkları futbol gerçekten 2000 ruhuna yakın bir futboldu. ancak daha sonrasında tıpkı fenerbahçe de bugün yaşanana benzeyen garip durumlarla sorunlar yaşayarak iyi dönen çarkı kendileri durdurdular. Bence ne kadar başarılı olsa da Ersun Yanal, Fenerbahçeyi sadece kendi oynattığı futbolla, taktikle vs. değil rakiplerinin ekstra başarısızlıkları ve futbol dışı kararların dolaylı ve olumlu tesiri ile de şampiyon yaptı. Bugün Aykut fenerde başarısız oldu diyen adam nazarımda bence o dönem futbolumuzu ve ligi iyi takip etmemiş demektir.

Aykut kocaman , Sakarya ekolünden gelme.. Beşiktaş'ında bir dönem içinde bulunduğu bu Sakarya jenerasyonu o dönem Türk futboluna çağ atlatmıştır. Aykut hoca gibi nice sakaryalı göçmen(muacir) gençler gerek disiplinleri gerek aile yapılarıyla gittikleri kulüplerde sorun yaşamamış..

Aykut Kocaman'ın kişiliğini bu geçmiş tarihe kısa bir bakış atarak bile görebiliriz. Hatta bu kadar geçmişe gitmeyelim. Şike olmuş ve ya olmamış bizi ilgilendiren nokta Aykut Hoca'nın bu yaşananlara karşı tepkisi , 1 yılda uğradığı fiziksel değişim? Bunun örneğidir. Aykut hoca kişilik ve futbol anlamında kendini çok iyi yetiştirmiş , insan ilişkileri iyi olan birisi.

Çoğu Fenerli oynattğı futbolu sevmiyor fakat elindeki kadro ile bana göre oynacağı en iyi oyunu oynatırdı.
    Aykut hoca gibi birisinin başında Aziz yıldırımı görmek gerçekten üzüntü veriyor.

Ben olaya futbol yönünden bakmıyorum. Öyle bir patronum olsaydı kendim nasıl olurdum diye empati yapmıyor değilim..

Fenerbahçe , Türk futbolunun ekollerinden Büyük takımlarından 1 tanesi inşallah hakettiği yere ulaşır.
    Bir Beşiktaşlı bazı şeylere doymuş olur mesela Haksızlıklara? Çünkü sürekli yaşıyor .. Bir zengine siz fakirliği öğretemezsiniz bazı şeyleri yaşayarak öğrenirsiniz.. Beşiktaşlı adam da karakter olarak , takımının(Sevdiği bir nesne,kişi, ne olursa) yaşadıklarını gördüğünde ondan ders çıkartıyor ve olaya farklı bakıyor..

O yüzden son cümlem "Rakibin güçlü olursa , senden ondan daha güçlü olmak zorundasın."

Siz güçlü olun biz sizden de güçlü olalım :)

• Aziz Yıldırım Zicoyla Alexede aynısını yaptı içeri girsede rahatlasak artık.
  • Madem bu kadar Fenerbahçe taraftarı şikayetçi kendisinden nasıl hala Başkan olarak başta durabiliyor? Aziz Yıldırım aleyhine bir protesto düzenledi mi Fenerbahçe taraftarı? Adam resmen hem başkan, hem teknik direktör hem oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Madem bu kadar Fenerbahçe taraftarı şikayetçi kendisinden nasıl hala Başkan olarak başta durabiliyor? Aziz Yıldırım aleyhine bir protesto düzenledi mi Fenerbahçe taraftarı? Adam resmen hem başkan, hem teknik direktör hem oyuncu.

Kendi kendime cevap vermiş olacağım ama olsun: Ülkenin başında da var bundan bir tane, gitmek bilmiyorlar.
  • bence adam çok akıllı.bu takımın şampiyon olamayacağını anlayıp bir mazeret buldu ve istifa etti.
  • 2010 yılında Galatasaray ligi 8.bitirdiğinde sezon sonu taraftar ve yönetim kurulu Adnan Polat'ı resmen bi hayvan muamelesi göstererek takımdan kovdu Aysal geldi 2 sene üstüste şampiyonluk 2 süper kupa bi Şampiyonlar Ligi çeyrek finali. 3 temmuzdan sonra Fenerbahçe aziz yıldırımı gönderemedi taraftar her maç istifaya çağırdı Mehmet ali aydınlar aday oldu ama bu adam fenerden gitmedi hapse gircek dediler girmedi o kadar pisliğe bulaşmasına rağmen hala fenerin başında duruyo, yani demek istediğim şu; Fenerbahçe aziz yıldırımın oyuncağıdır. Büyük kulüp olsaydı 2010 da Galatasarayın Adnan polatı gönderdiği gibi Fenerbahçede Aziz yıldırımı gönderirdi ama dediğim gibi Fenerbahçe büyük kulup değil Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın OYUNCAĞI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ablukaalarm34

2010 yılında Galatasaray ligi 8.bitirdiğinde sezon sonu taraftar ve yönetim kurulu Adnan Polat'ı resmen bi hayvan muamelesi göstererek takımdan kovdu Aysal geldi 2 sene üstüste şampiyonluk 2 süper kupa bi Şampiyonlar Ligi çeyrek finali. 3 temmuzdan sonra Fenerbahçe aziz yıldırımı gönderemedi taraftar her maç istifaya çağırdı Mehmet ali aydınlar aday oldu ama bu adam fenerden gitmedi hapse gircek dediler girmedi o kadar pisliğe bulaşmasına rağmen hala fenerin başında duruyo, yani demek istediğim şu; Fenerbahçe aziz yıldırımın oyuncağıdır. Büyük kulüp olsaydı 2010 da Galatasarayın Adnan polatı gönderdiği gibi Fenerbahçede Aziz yıldırımı gönderirdi ama dediğim gibi Fenerbahçe büyük kulup değil Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın OYUNCAĞI.

fbliyim yüzde yüz katılıyorum

• Aziz Yıldırım artık kabak tadı verdi. % 75-80 Fenerbahçe'nin elinde olan lig, şu an tamamen değişti. onun yüzünden kaçırdığımız kaçıncı şampiyonluk olacak acaba?
  • AYKUT GELECEK DERTLER BİTECEK
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: Woamad

zaten şike ile şampiyon yaptı takımı bi de büyük hoca mı diyeceksiniz :D

La bir uza la

ahah :D
  • Aziz Yıldırım'ın artık elini Fenerbahçe'nin üzerinden çekmesi lazım.
  • Aziz başgan oley Aziz başgan oleeyyyyy
  • Kulüp istifayı doğruladı an itibariyle...
  • Aykut Kocaman'ın elindeki kadro ile en iyi oyunu oynattığı nasıl söyleniyor, ben onu anlayamıyorum. Fenerbahçe'nin sadece Beşiktaş ile olan maçlarını mi izlediniz yoksa bütün maçları takip ettiniz mi?

@blawer_s

Yukarıdaki mesajıma ekleme yapayım. Sizin yorumunuz da bana saçma geldi açıkçası. Fenerbahçe'nin en zor döneminde teknik direktörlük yapmak, sıkıntılara karşı takımı bir arada tutmak bir kişiyi başarılı yapmaz. Bir kişiye minnet duymak farklı şey ona başarılı demek farklı şey.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tutmayın aziz başkanı , salıverin gitsin :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktask1997

SOK SOK fenerbahçe yeni teknik direktörü
    AZIS !!!!!!!!! Kendısıyle 5+2 yıllığına anlasıldı .

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

• Rıdvan Dilmen sesleri (Tahmin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi siteden de dogrulandı
  • ablukaalarm34 kullanıcısına yanıt
    Bu büyüklükten değil de kulüp içerisindeki siyasetten kaynaklı bir şey. Galatasaray yönetimindeki değişkenler ile Fenerbahçe yönetimindeki değişkenler bir değil. Galatasaray'da lise faktörü var bir kere.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.