Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Ersun Yanal gitmeden önce benim için ağır favoriydi lig için ama şu dakikadan sonra gelecek hocaya göre bi yorum yapabilirim eğer Roberto Carlos'u getirirlerse takımın başına 4.yıldızı unutsun Fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armityle

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Aziz Yıldırım working

Aziz yıldırım is working.

Aziz Yildirim is working.

Ünal Aysal Bu sezon maçlara çıkmama kararı alacak mı ? Hazır basketbolda finalde yenileceğinizi garantilemişken bu sezon kupanın sapına talip olduğunuzu garantilersiniz

Ben doğrusunu yazdım. Senin yazdığın ne alaka bilmiyorum.
    Ben fanatik değilim provoke etmemde olmamda istediğini söyleyebilirsin. Kolay gelsin.

• Önder Özen kullanıcısına yanıt
    Sadece o yok. Aziz Yıldırım'ın hazırlık maçlarındaki kötü sonuçlardan sonra verilen izni iptal ettiği, Ersun Yanal'ı soyunma odasından çıkarıp oyuncularla konuştuğu, Ersun Yanal'ın antrenman takviminde oynamalar yaptığı söyleniyor. Bir de Ersun Yanal'ın sevgilisi de bir etken sayılabilir sanırım.
  • Ersun Yanal başarılı bir teknik adamdı.Zaten sisteminide kurmuştu.
    Üzüldüm gitmesine doğrusu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Armityle

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Aziz Yıldırım working

Aziz yıldırım is working.

Aziz Yildirim is working.

Ünal Aysal Bu sezon maçlara çıkmama kararı alacak mı ? Hazır basketbolda finalde yenileceğinizi garantilemişken bu sezon kupanın sapına talip olduğunuzu garantilersiniz

Ben doğrusunu yazdım. Senin yazdığın ne alaka bilmiyorum.
    Ben fanatik değilim provoke etmemde olmamda istediğini söyleyebilirsin. Kolay gelsin.

"etmem de olmam da"
    "de" ayrı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajım silinmiş ekleme yapmak istiyorum artık TFF bu işe el atması gerekiyor bir başkan maximum 2 defa görev yapabilsin.A.Y batırdı koca takımı yazık günah.
  • Alex jübilesini yapsa da teknik direktör olsa.
  • Neyse hiç olmazsa şu provokatörlerden kurtuluruz birkaç hafta.
  • Onurlu adammış, ezdirmedi kendini. En sevdiğim yönüde 3 Temmuz lafını hiç ağzına almadan takır takır oyununu oynattı ve şampiyon oldu. İnşallah Avrupa'ya gider.
  • Ersun Yanal'a çok ayıp ettik. Kim bilir bu ayıp ettiğimiz +1510510510510. kişi yazık günah lan. İnsanların ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay mı? Sistemi kurmuş, her şey yolunda pat ayrıldık.

Benim için futbol öldü. Bu adamın (A.Yıldırım'ın) yüzünden soğumuştum, bunlarda tuz biberi oldu. Çok biliyorsa kendi geçsin takımın başına. Diego'sunu da alsın başına çalsın.
  • Bu aziz olduğu sürece benim kulube artık 5 kuruş bile katkım olmaz. bu seneki 3 formayı da alacaktım vazgeçtim
  • Transfer YOK
    Avrupa YOK
    Bizi şampiyon yapan adam YOK

Bu sene benim için Fenerbahçe futbolu bitti. STSL'de Balıkesirspor'u izler, her seneki gibi Liverpool'u takip ederim. Euroleague'deki Fenerbahçe'de spor adına her türlü yeter bana. Artık olmuyor Aziz Yıldırım...
  • Yazık oldu valla adam fb de sistemide kurmuştu. Bu saaten sonra gelecek hocadan hayır gelmez bence fb ye sonuçta hazır bir şablonu bozup tekrardan yapacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum ne kadar doğru ama futbolcuların ersun hoca ile arasının kötü olduğu söyleniyor. neyse en kısa sürede hoca bulmalıyız. carlos benim tercihim göze hoş gelen bir futbol oynatıyor.
  • Yok artik inanamiyorum su gelinen duruma. Buyuk hata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocaman geri dön ayrı koma sevenleri.
  • Birde RTE ye dikdatör derler kimse gözünün önündeki aziz yıldırımı görmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknik direktörün fulbola etkisi yüzde kaçtır? bence yüzde en fazla 10 bireysel yetenekli oyuncular maçı koparıyor
  • fenerbahçe babanın çifliyimi lan adama bak ya şampiyon olmuş takımın hocasını kovuyorsun aykutu getirise ikinci daum sendromu geçiriz
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.