Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lig başlangıcına iki hafta kala fenere bir kotuluk yap deseler benim aklıma bu gelmezdi, bunu düşman yapamaz neyse her zaman soyluyorum Gs tarihinin en başarılı başkanı aziz yildirim dir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Sayın Ersun Yanal'ın görevinden ayrıldığına dair istifa mektubu, 09 Ağustos 2014 tarihinde saat 19.15 itibariyle tarafımıza ulaşmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Sayın Ersun Yanal'a kulübümüze bugüne kadar sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz."
  • Aziz Yıldırım'dan yine yanlış bir karar
  • Galatasarayin Şampiyonluk Kutlamaları şimdiden başlasın demek için henüz çok erken.

• Yine başarıda kendimizin el freni olduk. 1 sene kafamız rahattı. Diyorduk uzun süredir problem yaşamıyoruz. Al işte yine olanlar oldu
  • EhrimeN kullanıcısına yanıt
    Aziz Yıldırım protesto ile takımdan gidebilecek bir kişi mi sizce?
  • A.Y çalışacağı t.d'ü seçebilir ama bu şekilde adamı özel hayatıyla yıpratıp göndermek çok yanlış. Bu çarpık düzende bir adam daha böyle harcandı. Zamanında Mustafa Denizli'nin Diyarbakır'da başına gelenleri hatırlattı bana. Çok yazık iki medeni insan oturup karşı karşıya anlaşır. Gönderilme şekli çok yakışıksız oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexi böyle gönderdi Ersun hocayı boyle gönderdi kendini kim gönderecek acaba ?

• ┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏( -_-)┛┏(-_-)┓┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏( -_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏( -_-)┛┏(-_-)┓┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏( -_-)┛
  • Bu sene sampiyon Besiktas

• bir galatasaraylı olarak bize bulaşmadıgı sürece Aziz i hep desteklemişimdir. Bir adam 100 küsür yıllık kulübü daha ne kadar kepaze edebilir. Yok baskette şu kadar kupa voleybolda bu kadar kupa futbolda ya 1 ya 2.... Evet futbolda bunlar başarıdır ancak önemli olan bu başarıların nasıl geldiği ve neler yaşandığıdır. Aziz yıldırım 1 kupa için şikeye teşvik primlerine bulaşmış akladığı kara paralar ile gelen başarıları bir seferde yerle bir etmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Bu büyüklükten değil de kulüp içerisindeki siyasetten kaynaklı bir şey. Galatasaray yönetimindeki değişkenler ile Fenerbahçe yönetimindeki değişkenler bir değil. Galatasaray'da lise faktörü var bir kere.

98 yılından beri adam başınızda bu güne kadar kimleri harcadı bilmiyomusun. Alex suçlu, Aykut suçlu, Daum suçlu, Zico suçlu, Hakan Bilal Kutlualp suçlu, Sadettin Saran suçlu, Ersun Yanal suçlu bi Aziz Yıldırım haklı. Bu karakter şikeye şaibeye bulaştıktan sonra Galatasaray 2 yıl üstüste şampiyon oldu ve bu süreçte Fenerbahçe taraftarı ve Eski büyük efsaneleri dahil ör: Ziya Şengül, Ali Şen hepsi Aziz artık bıraksın dedi buna rağmen adam bırakıp gitmedi taraftarda göndermek istediğindede taraftara paralı köpekler dedi. Lise olayı diyosun Beşiktaşta Lise olayımı var Beşiktaş nasıl zamanında Seba'yı, Serdar Bilgili'yi göndermesini bildi. Hadi gönderin abi Azizi bugün Fener taraftarının %95'i Aziz'den nefret ediyo sadece bugün değil Alex'i gönderdiği günden itibaren ama gönderemiyosunuz işte Aziz Yıldırım'ın oyuncağıdır Fenerbahçe.

• Fenerbahçe'de tek bir kural vardır;
    Hiçbir başarı cezasız kalmaz...

• Yılmaz Vurallllll :)

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

• ablukaalarm34 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte adam yönetimde etkin durumda. Ben ve benim gibi düşünenlerin oy hakkı yok ki gönderelim Aziz Yıldırım'ı. Adamın yönetimde destekleyeni çok, buna ben nasıl engel olayım ki?! Bu yönden bakarsak olaya Fenerbahçe'nin yapısı ile Galatasaray'ı karşılaştırmak yanlış olur bence.
  • İyi oldu aziz yıldırım kendisi yönetsin takımı td e gerek yok adam her işe karışıyor bir de fener cumhuriyeti derler neresi cumhuriyet adam diktatör

Bir rakip daha eksildi şampiyonluk yarışından

• ulan aziz yıldırımda ne yapsa yaranamıyor size adam hem futbolda hem basketbolda voleyvolda şampiyonluklar yaşatıyor ama yine kötü.

şike olayıda tamamen iftira bana göre her takımın yaptığı ufak kirli işler.

cemaat nasıl ergenekonda masumları içeri attıysa şuanda çoğu serbest
    nasıl askerleri balyol operasyonuyla dümenden içeri tıktıysa şimdi çoğu serbest
    şike operasyonundada karıncayı deve yaptılar feneride ele geçirmek için

adamlar askeri ele geçirdi
    polisleri ele geçirdi
    devlet desen her yer adamları var
    yargıyı ele geçirdi

e birazda spora el atalım dediler..
  • Ersun Yanal haksız bu konuda. Sen taktik dehası Aziz Yıldırım'dan iyi mi bileceksen bu işleri ey Ersun efendi
  • Ben bu Azizin ta .... defolsun gitsin
  • Pek Fenerbahce gundemini takip edemedigim icin olaylari tam bilmiyorum. Acaba istifanin asil sebebi hazirlik maclarindaki oyun muydu? Eger oyleyse adi ustunde hazirlik maci sonucta.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.