Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aziz Yıldırımın istifa etmesini isteyen herkesin imzalamasını tavsiye ederim:

http://www.change.org/tr/kampanyalar/aziz-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-ayd%C4%B1nl%C4%B1%C4%9Fa-fener-yak
  • Aziz Yıldırım yüzünden üç yıldır Avrupa'da yokuz.

Bu adam yüzünden formamızda sponsor yok. Adam fiyatları beğenmedi biz taraftarı müşteri olarak gördü.

Bu adam yüzünden bir ara Fenerbahçe en sevilmeyen kulüp haline gelmişti.

Alex'e ayıp etti. Sessiz kaldık. Başarılı bir hocayı da kovdu ya da istifaya zorladı bilemiyorum ama tek bildiğim artık sessiz kalmamamız gerektiği.

Madem böyle bir sorun var, neden bu zamana kadar beklendi? Süper Kupayı yine Galatasaray'a verecek bu basiretsiz yönetim.

Gelecek adam kendi futbolcularını transfer etmek isteyecek, belki eldeki oyuncuları beğenmeyecek. Türkiye'yi tanıması zaman alacak.

Galatasaray sistemini değiştirdi, Prandelli'nin alışması zaman alacak, Fenerbahçe oturmuş sistemi ile çok rahat olacak diyorduk ama biz onlardan kötü duruma düştük.

Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel Aziz Yıldırım'dır. Bunu herkes görmeli. Bu adam kulübe zarar veriyor. Henüz forma almamıştım. 1 milyon forma satışı hedefine destek olmayacağım bu saatten sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ersun hocaya helal olsun, boyun egmedi.
    Aziz Yildirim her zamanki gibi isin icine etti.

Benim fikrim;
    Gecmisten bu yana hocayi sevmedi.
    Gelen basari ile zoraki mutluluk pozlari kesselerde, gectigimiz sezon yine ikili arasinda ipler gerildi, ki son olayda herif isyan etti.
    Basindan beri yerine hoca ariyordu. Ki buldu da hazir da bekletiyordu.
    Bir sekilde ortami gerdi ve istifaya zorladi hocayi.
    Aciklanacak hocanin Aykut oldugunu dusunmuyorum.
    Low gibi geliyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaYoFFHeLL kullanıcısına yanıt
    kacaman bi MAL dı cünkü.
  • ulkede yoneticilik makamina gecen, kendisini padisah saniyor. bu ne aziz'in ne de digerlerinin problemi.
  • Aykut kacaman nedir arkadas ya? Adamın döneminde galatasaray macını hatırlayın. 2-0dan 2-2 ye hatta seneler sonra onun yuzunden kaybedecektik. sow-kuyt-webo-emenike gibi bir takımın basına defansif anlayısı yuksek bir hoca getirmek hem yakısmaz hemde küfür gibi olur. Bu sene macların tamamından zevk aldık.Neden çünkü gol atan bir fenerbahçe vardı. Defansif bi anlayıs istemiyoruz getireceklerse hücüm futbolu oynatan birisini getirsinler. 11 Temmuz sürecinede aziz yıldırım denen seref yoksunu kişi yuzunden dustuk. Azıcık bi serefin azıcık bi haysiyetin varsa defol git bu takımın baskanlıgından. Artık Fenerbahçeye zarar veriyosun
  • Alex gibi bir adamı harcadı. Ersun Yanalıda cok görmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

teknik direktörün fulbola etkisi yüzde kaçtır? bence yüzde en fazla 10 bireysel yetenekli oyuncular maçı koparıyor

tabi %10 evet. bi sene önce ligde önüne gelene yenilen athletico madridin nerdeyse aynı kadroya sahipken simeone ile coşması hep o %10dan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen Azizbahçe olduk. Sen başkansın td degil! Ersun Hocaya ayıp edildi . İlk vukaatı da değil bknz ALEX! Bir çuval incir ancak böyle .... Yıldızı ancak gökyüzüne bakarak görür artık bravo!
  • Cimbomlular doldurmuş konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

teknik direktörün fulbola etkisi yüzde kaçtır? bence yüzde en fazla 10 bireysel yetenekli oyuncular maçı koparıyor

tabi %10 evet. bi sene önce ligde önüne gelene yenilen athletico madridin nerdeyse aynı kadroya sahipken simeone ile coşması hep o %10dan.

nba ile karıştırdım ozaman zaten futboldan fazla anlamam nba da antrönörler sadece şeker emim sağa sola bakıyorlar

• Fenerbahçe adına bu sene için kötü, önümüzdeki seneler için iyi oldu görüşündeyim.
  • bakalım kim gelcek üzgünüz böyle olmamalıydı.
  • Gene koca sezon 9 doğuracağız desene Ersun hoca güven veriyordu..
  • Yahu bu Aziz Yıldırımı seven var mı?
  • defolup gider insallahta kurtuluruz pislikten. Hapise falan gireydide cıkamayaydı keske. Miğde bulantısı yapıyo sadece bende
  • Biraz olsun gerçekleri görmeyi başaran insanlar bu adamı sevmez.

Klüp adına stad, tesis, kurumsallaşma vs güzel şeyler yaptı. Hakkını teslim etmek gerek. Ancak her şey futbol için yapıldı. Gerçekçi olalım. Bu ülkede basketbol, voleybol futbol kadar prim yapmıyor.

Futbola bakınca da ortada başarı yok. Hep kriz, hep kavga, hep skandal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Aykut Kocaman elindeki kadro ile en iyi oyunu oynattığı nasıl söyleniyor, ben onu anlayamıyorum. Fenerbahçe'nin sadece Beşiktaş ile olan maçlarını mi izlediniz yoksa bütün maçları takip ettiniz mi?

@blawer_s

Yukarıdaki mesajıma ekleme yapayım. Sizin yorumunuz da bana saçma geldi açıkçası. Fenerbahçe'nin en zor döneminde teknik direktörlük yapmak, sıkıntılara karşı takımı bir arada tutmak bir kişiyi başarılı yapmaz. Bir kişiye minnet duymak farklı şey ona başarılı demek farklı şey.

Hocam ben Aykut Kocaman' a minnet duymuyorum çünkü Fenerbahçeli değilim. Beşiktaş taraftarıyım. Ancak bir çok maçını arkadaşlarım sayesinde izleme fırsatı buldum. Zaten yorumunuzun bir kısmına da hak veriyorum. Şampiyonluk büyük bir başarıdır. Ancak Aykut Kocaman' ın yönetimindeki fenerbahçe takımınında lig de ikinci sırayı alması bir başarısızlık değildir. Birçok kişiye görede başarıdır. Aykut kocaman iyi futbol mentalitesiyle hareket edemezdi etmedide zaten ona gereken sportif başarıydı çünkü başarısızlık bir çok olumsuz sonucu getirecekti. Ki birçok takım şike yılını şampiyonluktan saymasada resmi olarak o sezonda fenerbahçe şampiyon ilan edilmiştir. Ayrıca Aykut kocaman ın bırakma sebeplerinden en etkini Aziz Yıldırım ve kalfalarının tutum ve davranışlarıdır. Aykutun fırtınadan çıkarttığı bir takımı Ersun Yanal başarılı bir şekilde limana yanaştırmıştır.

Bu nedenle Fenerbahçe'nin en zor döneminde teknik direktörlük yapmak, sıkıntılara karşı takımı bir arada tutmak bir kişiyi başarılı yapmaz. cümlenizi bence bir daha okumalısınız. Bırakın zor zamanı normal planlanan bir sezonda bile takımı bir arada tutmak takım olgusu oluşturmak büyük bir başarıdır. Mesela Beşiktaş uzun yıllardır sanırım bu sezon bu olguya sahip şekilde sahaya çıkacak her sezon bir kavga gürültü süresiz kadro dışı kalan oyuncular ve bir yığın sorun yaşanıyor.

• Fenerbahçeli kardeşlerim kızmasınlar biz GS taraftarına sevinecez tabi napacaz. Takımı topladı bu adam, yetenekli, becerekli ve ileri görüşlü idi. Gitmesi bizim açımızdan iyi oldu tabi ki.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.