Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene galatasarayın yaptığı hatayı şimdi fenerbahçe yaptı.Hoca gelcekte takıma adapte olacakta.Ölme eşeğim ölme.
    Yani böyle bir şey nasıl yapııyor anlamıyorum okadar hedef var dı 4. yıldız takacağız filan diye şimdi bu yapılan oldu mu
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Tamam Beşiktaş taraftarısınız ama Aykut Kocaman'a haksızlık yapıldığını düşünüyorsunuz. Ben de oynattığı futbolu beğenmediğimi söylüyorum ve Aykut Kocaman'ın takımın başında olduğu 3 senede Fenerbahçe'nin iyi oynadığı maçların iyi oynamadıklarına nazaran devede kulak kalacağını söylüyorum. Yazdıklarımı da bir daha okumama gerek yok çünkü üzerinde düşünerek yazıyorum yazacağım ne varsa. Benim görüşüm bunlar, sizin görüşünüz onlar sonuç itibariyle.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlama da yine olmadı
    Thunder gibi bir takımın başarıya ulaşamama sebebi Scott Brooks
    Spurs'ün muazzamlığının sebebi Popovich
    Boston'ın çöp geçirmek istediği sezonu o kadar da boş geçirememesinin sebebi Brad Stevens gibi bir dahi
    Hawks'ı başarıya taşıyan koçları Budenholzer,
    Chicago'nun ve Dallas'ın muazzam savunması, bitmiş denen oyuncularla bile iş yapabilmesi koçları Thibodeau ve Rick Carlisle
    Indiana'yı iki sene önce üst sıralara taşıyan ve PG'un gelişiminde önemli rol oynayan kişi Frank Vogel

Daha uzatırdım ama konu dağılmasın, konuyla ilgili yorumumu da yukarıda yapmıştım da eksi alanlardan bulmak daha kolay olur.

• beşiktaşa şimdiden tebrikler
  • ana konu nedir ya sanki tanıtım yapıyo
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Sanırım giriş gelişmede aynı fikirdeyiz bende oynattığı futbolun beğenilecek bir futbol olmadığını düşünüyorum. Ancak sonuçta başarılı olduğu kanısındayım. Saygılar iyi akşamlar.
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Size de iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

Birde RTE ye dikdatör derler kimse gözünün önündeki aziz yıldırımı görmüyor

Aziz yıldırım devlet yönetip bütün Türkiye Cumhuriyeti milletinden mi sorumlu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş ersun yanal geldiği zaman hepiniz "böyle hocanın fb nin başına ne işi var diye yakınıyordunuz.Hepiniz dediysem kusura bakmayın ama gördüğüm okduuğum 1000 tane yazıdan 900 ü böyleydi.adam şampiyon yaptı. yapamasaydı suçlu yine aziz yıldırım olacaktı. adam herşeyi fenerbahçenin yararı için yapıyor. geçen yıl şampiyonlukta yine onun payı var. Aziz yıldırım aykut kocamanı teknik direktör yapmakla hata etti. ersunu almak yada yollamakla en ufak hatası yoktur haklıdırda. yazın bunu bir kenara, sezon sonu ilk 2 de bitireceğiz. favorim beşiktaş.
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt
    Başkanın kankileri onlar. Aykut Kocaman ile de kötüydüler. Ersun Yanal'la kötü oldular, muhtemelen yeni gelecek T.D ile de bir zaman sonra kötü olacaklar. Az çok tahmin edebiliyorsunuzdur kim olduklarını.

Lanet olsun arkadaş böyle düzene. Ne kadar düzgün insan var hepsini yedi bitirdiler. Sırf şampiyon olmadı diye bu kulüp için yüreğini ortaya koymuş Aykut Kocaman'ı bile maskara edip yolladılar. Şampiyon eden dürüst bir adam geldi, bunu da çekemeyip yolladılar.

Daha önce de yazdım. Şike zamanlarında deli gibi takımımı savunurdum. Şu olaylar yüzünden acayip tiksindim takımdan. Ne halleri varsa görsünler, benim için futbol takımı bitmiştir artık.
  • Arkadaşlar bir Beşiktaşlı olarak düşüncem tüm Fenerbahçeliler birleşip Aziz Yıldırımı artık bu kulüpten uzaklaştırın görün artık bu adam size zarar veriyor bu adamın olduğu yerde kaos,baskı,tehdit,çifte standart vs vs. bitmez bunu sizin futbolcular teknik ekip herkes biliyor ama korkularından sesleri çıkmıyor.

Ziconun Aykut Kocamanın falan nasıl ayrıldığınıda hatırlıyorsunuzdur hep bu adamın yüzünden maçlardan sonra teknik ekibine futboluclarına hakemler aleyhine konuşulması yönünde baskı yapan adamdan ne beklersin ben çok koyu Fenerbahçeli olsam ve teknik direktör olsam bu adamın olduğu yerde kesinlikle çalışmam Aykut falan da geri dönmeyecektir adamın sütten ağzı yandı bir kere...

Bilinçli Fenerbahçeliler zaten bu durumun farkında ama yetmiyor tüm camia birleşip bu adamı indirin kurtulun.
  • Siz bu Aziz'i hapisten çıktığında omuzlarda taşımadınız mı ? N'oldu da sövüyorsunuz şimdi Aziz'e ?
  • Aziz yıldırım ersun hocaya ayağını denk alsın yoksa şamarı yer dedi resmen. Bende olsam bende istifa ederdim. Adam ortadoğu diktatörlerinden bile beter.

• .

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

quote:

BÜYÜK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM !!!

Takımın her zaman iyiliğini istedi şimdi de öyle, takım şu rezil vaziyette sepahan gibi bir köy takımına 1 tane gol atabildik, geri kalan maçlar

Sheffield United 2-1 Yenilgi

Sevilla 2-0 Yenilgi

Beşiktaş 1-0 Yenilgi

Chelsea 2-0 Yenilgi

Görünen köy klavuz istemez, Aziz Yıldırım da uyarmıştır, dozu fazla ya da az çünkü o bu kulübün Başkanı !

Belki Ersun Yanal'dan çok daha iyi bir teknik direktör gelecek defsansa vs takviye yapılacak

Daha dün hazırlık maçlarında Ersun Yanal istifa etsin diyen iki yüzlüler şimdi Ersuncu olmuşlar.

Ezeli rakipler bu adamdan nefret ediyorsa bilinki bu adam FENERBAHÇE'DE BÜYÜK İŞLER BAŞARMIŞTIR, Bu adam varken Fenerbahçe YIKILMAZ ASIL.

Madem daha iyi bir teknik direktör gelecekti sezon sonu yollardın Ersun Yanal'ı biz hedefimizi büyüttük ve o yüzden x isimli hocayı takımın başına getirdik derdin. Şurada kalmış bir kaç hafta takımı şampiyon yapmış bir hocayı göndermek neyin kafasıdır.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe ye katkısı olduysa en az bir o kadarda zararı olmuştur. Her şey tesis yapmak yada futbolcu transfer etmek değildir.

Önceden başarısız olan teknik direktör gönderilirdi şimdi yeni moda şampiyon yapan hoca gönderiliyor...

Sen olayi bastan anlayamamissin, Aziz Yildirim uyardi gondermedi,istifa eden Ersun Yanal, surekli gonderdi yazip durmussun.

O kadar lafı yedikten sonra kimse durmazdı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

BÜYÜK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM !!!

Takımın her zaman iyiliğini istedi şimdi de öyle, takım şu rezil vaziyette sepahan gibi bir köy takımına 1 tane gol atabildik, geri kalan maçlar

Sheffield United 2-1 Yenilgi

Sevilla 2-0 Yenilgi

Beşiktaş 1-0 Yenilgi

Chelsea 2-0 Yenilgi

Görünen köy klavuz istemez, Aziz Yıldırım da uyarmıştır, dozu fazla ya da az çünkü o bu kulübün Başkanı !

Belki Ersun Yanal'dan çok daha iyi bir teknik direktör gelecek defsansa vs takviye yapılacak

Daha dün hazırlık maçlarında Ersun Yanal istifa etsin diyen iki yüzlüler şimdi Ersuncu olmuşlar.

Ezeli rakipler bu adamdan nefret ediyorsa bilinki bu adam FENERBAHÇE'DE BÜYÜK İŞLER BAŞARMIŞTIR, Bu adam varken Fenerbahçe YIKILMAZ ASIL.

Madem daha iyi bir teknik direktör gelecekti sezon sonu yollardın Ersun Yanal'ı biz hedefimizi büyüttük ve o yüzden x isimli hocayı takımın başına getirdik derdin. Şurada kalmış bir kaç hafta takımı şampiyon yapmış bir hocayı göndermek neyin kafasıdır.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe ye katkısı olduysa en az bir o kadarda zararı olmuştur. Her şey tesis yapmak yada futbolcu transfer etmek değildir.

Önceden başarısız olan teknik direktör gönderilirdi şimdi yeni moda şampiyon yapan hoca gönderiliyor...

Sen olayi bastan anlayamamissin, Aziz Yildirim uyardi gondermedi,istifa eden Ersun Yanal, surekli gonderdi yazip durmussun.

O kadar lafı yedikten sonra kimse durmazdı...

Ne söyledi hocam Aziz Yıldırım ?

• O ne derse o olur

• Aziz Yıldırım kesinlikle yerine gelecek td. ü biliyordur. Kısa zamanda yeni td açıklanır. Öteden beri de Ersun Yanal la araları iyi değildi zaten. Hatırlarsınız ilk geldiğinde de onu uzun süre yedekte tutmuştu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luce, mustafa veya aykut üçlüsünden hangisi gelirse karaktersizinin en önde gidenidir.

Mustafa ve aykutu irdelemeye gerek yok ama luce bu ülkeden fener yüzünden gitmişti. Not : beşiktaşlıyım.

• Ersun Yanal , Aziz Yıldırım ın gözünde bu kadar pahalı bir takımı yönetecek bir td olmadı hiç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.