Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçenin büyüklüğüne daha fazla katlanamadı heralde
  • Rıdvan Dilmen bir kere geldi onda da ilk yarı bitmeden gönderildi benim bildiğim. Yorumculuktan - bence - hak etmediği kadar iyi bir para alıyor. Macera aramıyorsa bu işlere bulaşmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

quote:

quote:

quote:

Aykut Kocaman'ın şampiyon olduğu sene oynadığımız futbol ve oyun iştahını geçen sene gördünüz mü ?

o zaman oynadığımız futbolun sebebi gerçekten iyi olan bir kadro ve alex ti. Bu sene ki kadroyla karşılaştırma.

Madem öyle o sene ki futbol niye sonra ki 2 sene devam ettirilmedi? Niye kanser eden bir oyun anlayışıyla başarısız sezonlar geçirildi.

Sonra ki iki sene takım neden ikinci oldu demek gerçekten mantıklı değil. O sezon hatırlarsanız takımın en önemli oyuncularını satmak zorunda kalıp saçma sapan transferler yapmak zorunda kaldık. İş futbolu aştı ve hiçbir yöneticinin yapmadığını Aykut Kocaman insiyatif alarak yaptı. O sezonlarla geçen sezonu kıyaslamak gerçekten şaşırtıcı. Siz o sezonu yaşamadınız yada kasıtlı olarak böyle diyorsunuz. Bir Fenerbahçeli taraftarın bunları demesi inanın beni çok şaşırttı.

Hayır o 2 sezonda ki kadroyla neredeyse aynı kadroya sahibiz. Anlamak istemiyorsun sanırım? Hayır sen aykutla şampiyon olduğumuz seneyle geçen seneyi karşılaştırırken sorun yok ben bi önceki seneyi karşılaştırınca sorun var???

Niang gitti, Lugano gitti, Santos gitti, oynatmadan sattığımız Emenike var bu kadronun neresi aynı ?

Yaşadığımız o dönemleri çok cabuk unutmuş millet.

Aykut hoca sanki sadece sahaya odaklanabildi de o yüzden yedi o puan farklarını.

takımın en önemli oyuncuları gitmiş medyası osu şusu dört bir yandan saldırıyor adam hem başkanlık hem tdlik yapıyor ama yinede yaranamıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Aziz Yıldırım working

Aziz yıldırım is working.

Aziz Yildirim is working.
  • arenadaki derbide ersun yanal sesleri yükselmeli.
  • travers kullanıcısına yanıt
    Bedavaya mı gitti Salih? Takımda yer bulamayan bir oyuncu olarak kendisini isteyen bir kulübe gitti işte ne güzel. Krasic'i, Yobo'yu, Cristian'ı göndemeye çalışıyoruz hâlâ farkındaysanız. Bilin bakalım bu adamları takıma kim aldı? İyi günler dedim ama madem uzatıyorsunuz benim için bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

FT gibi zoru görüp kaçan bir TD değil en azından

yok zaten bizimkisi geyik. aykut'u severim, karakterli adamdır.
    beni bilen bilir, aynısını ben de söylüyorum zaten.
    7-8 maç ceza alıp "şimdi daha da hırslandım, 4. yıldızı alacağım" deyip de bir adam niye birkaç ay sonra takımı bırakma noktasına gelir?
    kimse kovuldu demesin, kendini kovdurduğu bariz ortada.
    sezon başında tkaımın berbat ilerlediğini, 70 dakika 10 kişi oynayan fenerbahçe'den kupayı ancak 100 küsürüncü dakikada aldığını, hazırlık maçlarında takımın cesetler kadrosu gibi olduğunu gördü, muhtemelen kulağına başka şeyler de gelmiştir. kaçıp gitti, arkasında enkaz bıraktı.

"aykut'u severim, karakterli adamdır. "

/>

• Ben aziz gider diye seviniyordum. Daha üstüne kocaman telrar gelcek. Kozaman ve aziz takımla ilişkisini kesene kadar fenerle işim olmaz diyordum. Adamlar sülük gibi yapıştı takıma bırakmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aykut Kocaman'ın şampiyon olduğu sene oynadığımız futbol ve oyun iştahını geçen sene gördünüz mü ?

o zaman oynadığımız futbolun sebebi gerçekten iyi olan bir kadro ve alex ti. Bu sene ki kadroyla karşılaştırma.

Madem öyle o sene ki futbol niye sonra ki 2 sene devam ettirilmedi? Niye kanser eden bir oyun anlayışıyla başarısız sezonlar geçirildi.

Sonra ki iki sene takım neden ikinci oldu demek gerçekten mantıklı değil. O sezon hatırlarsanız takımın en önemli oyuncularını satmak zorunda kalıp saçma sapan transferler yapmak zorunda kaldık. İş futbolu aştı ve hiçbir yöneticinin yapmadığını Aykut Kocaman insiyatif alarak yaptı. O sezonlarla geçen sezonu kıyaslamak gerçekten şaşırtıcı. Siz o sezonu yaşamadınız yada kasıtlı olarak böyle diyorsunuz. Bir Fenerbahçeli taraftarın bunları demesi inanın beni çok şaşırttı.

Hayır o 2 sezonda ki kadroyla neredeyse aynı kadroya sahibiz. Anlamak istemiyorsun sanırım? Hayır sen aykutla şampiyon olduğumuz seneyle geçen seneyi karşılaştırırken sorun yok ben bi önceki seneyi karşılaştırınca sorun var???

Niang gitti, Lugano gitti, Santos gitti, oynatmadan sattığımız Emenike var bu kadronun neresi aynı ?

Yaşadığımız o dönemleri çok cabuk unutmuş millet.

Aykut hoca sanki sadece sahaya odaklanabildi de o yüzden yedi o puan farklarını.

takımın en önemli oyuncuları gitmiş medyası osu şusu dört bir yandan saldırıyor adam hem başkanlık hem tdlik yapıyor ama yinede yaranamıyor...

Skor taraftarından ne bekliyorsun ki ? Hala ikinci olduk diyorlar. O takımın başına dünyanın en iyi teknik direktörünü getir ilk 3'e giremez. Bir yandan küme düşürülecek deniliyor bir yandan şike, teşvik, silahlı suç örgütü vs vs. Cüneyt Çakır performansları var bide çabuk unuttular. Aykut kocaman olmasa lan diye
    Caner'i atan karaktersizlere kim haddini bildirecekti bu kulüpte!! Abdullah Kiğılı mı ? Geçen sene Galatasaray kendi ipini çekti. Elini kolunu sallaya sallaya şampiyonluk deplasman performansımıza bağlı zaten.

• büyük ihtimalle r.carlos t.direktör olacak. trt de söylendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: Armityle

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

Sizin Sabri gelse Ersun yerine gene sonuç değişmez gülüm . Şampiyon Fenerbahçe .

Not : Hatırlatıcam sezon sonu .

yaş kaç sorabilir miyim? artık ilkokul çocukları bile en büyük bilmemne şampiyon bilmemne demiyor da

sabri gelse de şampiyon fenerbahçeymiş

yaşım 18 , ne oldu önceki sezonda yarım yıldız koymuştunuz ? Diğer yarısını Mançininiz mi yuttu . Kullandığın gülücüklere bakılırsa yaşı ile konuşması uymayan sensin . Senle tartışacak değilim

• Mahmut uslu teknik direktor olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

quote:

quote:

Aziz Yıldırım working

Aziz Yildirim is twerking.
  • Aziz Yıldırım olsun bence. Her şeyin en iyisini, en doğrusunu o biliyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

quote:

quote:

Aziz Yıldırım working

Ünal Aysal Bu sezon maçlara çıkmama kararı alacak mı ? Hazır basketbolda finalde yenileceğinizi garantilemişken bu sezon kupanın sapına talip olduğunuzu garantilersiniz
  • Şu saatten sonra yabancı td arayışlarına gireceklerini pek sanmıyorum ama bir sürprizde yaşanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almıyorum be forma falan almıyorum, bugün şansıma bütün gün dışarıdaydım istifa olayını şimdi öğreniyorum. Bütün şevkim kaçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Aziz Yıldırım olsun bence. Her şeyin en iyisini, en doğrusunu o biliyor çünkü.

Olur ozaman mahmutta yardimcisi olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • travers kullanıcısına yanıt
    Aykut Kocaman dönemindeki 3 senede topu topu kaç maçı kefiyle izlediniz, onu söyleyin de ona göre birilerine skor taraftarı deyin. Ersun Yanal'ın oynattığı futbol Avrupa için yetersizdi belki ama lig için yapması gerekeni yaptı ve en yakın rakibine 9 puan fark atarak şampiyon oldu takım. O fark yaratan deplasman performansını Aykut Kocaman döneminde de görseydik keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Bedavaya mı gitti Salih? Takımda yer bulamayan bir oyuncu olarak kendisini isteyen bir kulübe gitti işte ne güzel. Krasic'i, Yobo'yu, Cristian'ı göndemeye çalışıyoruz hâlâ farkındaysanız. Bilin bakalım bu adamları takıma kim aldı? İyi günler dedim ama madem uzatıyorsunuz benim için bir problem yok.

Yobo ve Cristian Bizzat Aykut hoca transferidir. Krasiç için dediğini aynen aktarıyorum : Ben onu iki sene önce istemiştim. Yobonun performansı iyiydi çok faydalı oldu ve Lugano ile iyi uyum yakaladı. Cristian ilk seneler fena değildi gittikçe düştü. Salih takımda neden yer bulamadı bunu sorgulamanız gerek. Oynatmazsan yer bulamaz tabiki. Roma gibi bir takımın oynamayan oyuncu için bu kadar paralar vermesi bizim futbolu çok anlamamızdan kaynaklanıyor galiba. Diego ve Salih'i sene sonu göreceğiz nerden nereye gelindiğine dair. Ersun Yanal Hakan Şükür'ü kesti sistem bahanesiyle sonra ipini çeken hamleyi yaptı Ersen Martin'i oynatarak. Salih'i gönderip Diego geliyorsa bir problem vardır futbol mantığında. Aziz Yıldırım aldı ve kadroyu o kuruyor diyorsa da çoktan istifa etmesi lazımdı. Aziz yıldırım gitmedikçe kalıcı bir başarı sahibi olamayacağız.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.