Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: travers

Aykut Kocaman'ın şampiyon olduğu sene oynadığımız futbol ve oyun iştahını geçen sene gördünüz mü ?

o zaman oynadığımız futbolun sebebi gerçekten iyi olan bir kadro ve alex ti. Bu sene ki kadroyla karşılaştırma.

Madem öyle o sene ki futbol niye sonra ki 2 sene devam ettirilmedi? Niye kanser eden bir oyun anlayışıyla başarısız sezonlar geçirildi.
  • travers kullanıcısına yanıt
    O sezonun ilk yarısını izlemediniz siz herhalde. Ek olarak o sezon hâlâ daha takıma iş açıyor, bu sene de Avrupa'da yok takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

azizi efendi şimdi çıkar fbtv.ye, 3 temmuzdan girer,atatürk,cumhuriyet,darağacı güzellemeleriyle döktürür, bizim saf taraftarımz da "aziz başgaan" diye tezahürata başlar.
    sonrası yine aynı, çiftlik hayatına devam.
    sana da, senin yalakalarına da, son kongrede sana atılan her oya da LANET OLSUN AZİZ YILDIRIM!!!!

helal olsun
  • Sesli guldum paylasayim dedim aziz yildirimin telefonu :-)
     SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun Yanal ne kattı diyen arkadaşları ; Oturup geçen sezonun Fenerbahçesini izlemesini tavsiye ediyorum.. Galatasaraylı olarak izlerken miğdem bulanıyodu adamlar makine gibiydi 20.dk da işi bitiriyorlardı ben yenilmelerini beklerken Has.. has sesleriyle kanalı değiştiriyodum
  • Aziz Yıldırım gitmedikçe bize gün yüzü yok. İşin özü bu.
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Size göre her şeyi Aykut Kocaman yaptı zaten. Adam Aykut Kocaman'ın bıraktığı kadro ile en yakın rakibine 9 puan fark atmış. Hak ederek bir şampiyonluk almış, hâlâ daha ne yaptı Ersun Yanal deniyor. Ne nankör taraftarlar var yahu.
  •  SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

O sezonun ilk yarısını izlemediniz siz herhalde. Ek olarak o sezon hâlâ daha takıma iş açıyor, bu sene de Avrupa'da yok takım.

O sezonun ilk yarısını gayet iyi hatırlıyorum Paok, Young boys vs. Ama takım yeni kurulmuş ve sezon başı eksikler vardı. Ama takım toparlandı ve bir uyum yakalandı sonra olanlar ortada. O takımın başına iş açmalar Aykut hocanın dışında olaylar.
  • quote:

Aykut Kocaman'ın şampiyon olduğu sene oynadığımız futbol ve oyun iştahını geçen sene gördünüz mü ?

Kardeş sen o sezonki ve geçen seneki maçları izlediğine emimmisin ite kala,şampiyon,olduk o sene

• Bu Aziz' den ne zaman kurtulacağız çok merak ediyorum. Aziz başgan diye ortalıkta çığıran Fenerbahçe taraftarınıda anlamak mümkün değil. Aziz' in dün kü açıklamalarından sonra bugün Ersun Hoca' nın istifasını bekliyordum. Adam karakter koydu helal olsun. Aziz şu takıma karışmayı bıraksın artık yeter.
  • " elinde twiti " diye başlar aziz başkan açıklama yapar gine
  • Kırk yılda bir rahat bir sezon geçireceğiz diye düşünürken üç ayda geldiğimiz noktaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

quote:

o zaman oynadığımız futbolun sebebi gerçekten iyi olan bir kadro ve alex ti. Bu sene ki kadroyla karşılaştırma.

Madem öyle o sene ki futbol niye sonra ki 2 sene devam ettirilmedi? Niye kanser eden bir oyun anlayışıyla başarısız sezonlar geçirildi.

Sonra ki iki sene takım neden ikinci oldu demek gerçekten mantıklı değil. O sezon hatırlarsanız takımın en önemli oyuncularını satmak zorunda kalıp saçma sapan transferler yapmak zorunda kaldık. İş futbolu aştı ve hiçbir yöneticinin yapmadığını Aykut Kocaman insiyatif alarak yaptı. O sezonlarla geçen sezonu kıyaslamak gerçekten şaşırtıcı. Siz o sezonu yaşamadınız yada kasıtlı olarak böyle diyorsunuz. Bir Fenerbahçeli taraftarın bunları demesi inanın beni çok şaşırttı.

• boşuna forma aldığımı tek ben mi hissediyorum şuan
  • Lucescu gelmezse ben de bir şey bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Size göre her şeyi Aykut Kocaman yaptı zaten. Adam Aykut Kocaman'ın bıraktığı kadro ile en yakın rakibine 9 puan fark atmış. Hak ederek bir şampiyonluk almış, hâlâ daha ne yaptı Ersun Yanal deniyor. Ne nankör taraftarlar var yahu.

Aykut kocamanin kadrosuyla yapti diyolar e hadi oyle diyelim aykut niye yapamadi o zaman diye sormazlarmi adama aykut td falan degil

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Kardeş sen o sezonki ve geçen seneki maçları izlediğine emimmisin ite kala,şampiyon,olduk o sene

Evet o sezon 8 puan daha fazla aldı Aykut hoca sorun nerde ?
  • travers kullanıcısına yanıt
    O sene oynanan birkaç maç iyi futbol oynadı takım doğru ama sonra benim keyifle izlediğim bir evimizdeki Benfica maçı var mesela Uefa Avrupa Ligi'nde. Yarı finale kadar gelen bir takım keyif vermiyor taraftarına, bu kötü bir durum bana göre. Aykut Kocaman'ın futbolu kurduğu takımın karşılığını veremedi maalesef. Fatih Terim'in geldiği ilk senedeki Galatasaray'dan aşağı kalır bir takım kadrosu yoktu Fenerbahçe'nin ama ilk sezon 9 puan fark yedi takım, ikinci sezon da 10 puan yedi de play-off falan derken son maça kaldı iş.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.