Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoksi

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti!  (Ana Konu)

Sizin Sabri gelse Ersun yerine gene sonuç değişmez gülüm . Şampiyon Fenerbahçe .

Not : Hatırlatıcam sezon sonu .

• Takımı şampiyon yapan hocayı göndermek, bi bizim ülke de vardır heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Bu sene 4.yıldızı unutun, geçmiş olsun, şampiyon takımın teknik adamı gitmemeliydi, zico, aykut,ersun hepsi mi sorunluydu? Bence problem aziz yıldırım, rahat bırakmıyor teknik adamları, böyle takım yönetilmez, herkes işine bakacak. Kolay kolay adam gibi bir teknik adam da gelmez fenere,aziz bastayken. Bu adamin Ali Koç ile bile arası açıldı, hep kendini 1 numara görmek istiyor, kimsenin kendisi kadar sevilmesini istemiyor, adam olamamis bir çocuk diyebiliriz, geçmiş olsun.

1- Sepehan ile oynanan hazırlık maçı öncesi takım kaptanlarından Volkan Demirel’in teknik direktör Ersun Yanal’dan izin alarak ailesiyle tatile gitmesi Aziz Yıldırım’ın canını sıkan ilk gelişme oldu.
    2- Topuk yaylasındaki kampın tamamlanmasının ardından takım İstanbul’a dönerken, Ersun Yanal’ın şahsi aracıyla Ankara’ya giderek kafileyi yalnız bırakması Yıldırım’ı çileden çıkardı.
    3- Ersun Yanal’ın takıma sürekli izin vermesi nedeniyle oyuncular üzerinde otorite sağlayamadığını düşünen Yıldırım, yakın çevresine futbolcuların Yanal’ı istedikleri gibi
    yönlendirmesinden dert yandı.
    4- Sheffield ve Sevilla ile oynanan hazırlık maçlarında alınan mağlubiyetlerin üzerine Ersun Yanal’ın takımla İstanbul’a dönmeyerek arkadaşlarıyla tatil için Kopenhag’ta kalması bardağı taşıran son damla oldu.

Avrupada bir köy takımına bile zar zor 1 gol atıp yeniliyorsak ve T.D futbolcu maşası olmuşsa Başkan ne yapsın.Ersun Yanalda şuan bu istifa açıklamasıyla seyirciye oynuyor başka bir halt yok.

• Ya abi var ya şöyle olaylardan sonra Fenerbahçe'ye en çok zararı Fenerbahçeliler veriyor.Alexi yolladı herkes vay efendim takım bitti dediler takım daha iyiye gitti.Aykut gitti yine Aziz Yıldırım eleştirildi.Ersun geldi şampiyon yaptı.Takımın son günlerdeki performansından memnun olan var mı ? Rehavet vardı takımda.Olmaz böyle kardeşim.Aziz Yıldırım bu yenilgiye tahammulü yok.İnanıyorum ki İsmail Kartalla bile devam etsek şampiyon olur bu takım 4. Yıldızı takarız.Bu takımda ne kadar hayal kırıklığına da uğratsa takımı ateşliyeceğini de düşünüyorum.Her şey için teşekkürler Ersun Hocam.Yolun açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Ondan önceki bütün hocalar Selçuk'u zaten oyuna alıyordu. Selçuk'un Aziz'in adamı olduğunu sağır sultan biliyor. Şu konuda boş boş konuşmayın artık.

Hiç bir hoca 3 - 0 öndeyken gençleri almamazlık etmedi. Selçuk'u alıp yanına Cristian'ı alanı ilk defa gördüm. Burda sövdüğünüz Aykut Kocaman'ın Salih'i oynattığı sürelere bakarsan anlarsın ne demek istediğimi ama boş boş okuduğundan mütevellit anlamazsın. Ban
  • Ünal Aysal'ıın yaptıgı yanlışa düşmüş Yıldırım'da.Bizim bu 3 büyüklerde vizyon sahibi bir başkan olmayacak mı? sanane adamın özel hayatından
  • Anlamak mümkün değil, geçen sene en erken şampiyonluklarınızdan birini size kazandırdı, haftalar öncesinden tur attırdı. Bayağı da hırslı ve tempolu da oynatıyordu fenerbahçeyi. O son dakika kazandılar falan filan mevzuları da abartılıyordu bence, geçen sene bahsedilen maçların %90 ını izlemiştim. Son dakikalarda kazanıyorlardı çünkü son dakikaya kadar adamlarda kazanma hırsı falan hiç bitmiyordu sürekli galibiyeti kovalıyorlardı. Bir Galatasaraylı olarak şampiyon yapmış, iyi kötü bi düzen oturtmuş yerli hocanızın gitmesine sevindim ama bu şartlarda bu adamı gönderen kafayı anlamak mümkün değil.
  • Fenerbahçe'de hiçbir başarı cezasız kalmaz
  • İnşallah aykut kocaman gelir yerinede rahat bir sezon geçiririz
  • Hazırlık maçlarıyla koca kulubu eleştirenlerede gülüyorum. :D la Chelsea Beşiktaşı yendi iyimisiniz siz :D 3-0 werdere yenildi Büyüksün Aziz başka 4.yıldız için teşekkürler
  • Bu Aziz'e taraftar olarak karsi koymalisiniz. Bilinen bir seydi ama kesinlesti artik takimi kendisi yonetiyor resmen. Zico gitti, simdi Ersun. Fener adina iyi bir sey degil bu.
    Son iki senedir karsilikli 'gulme komsuna gelir basina' yasiyoruz valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık maçlarıyla ilişkilendiren bile olmuş, gorende her sene hazırlık maçlarında Barcelona ya athletico ya 6 atıyoruz sanacak. Bu takım hangi sene hazırlık maçlarında iyi oynadı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim reyiz

Fenerbahçe'de hiçbir başarı cezasız kalmaz

Sen Türkiye yap onu,Bakınız;

Fatih Terim,Ersun Yanal,Mircea Lucescu
  • Beyler tamam zamanlama yanlis ama dogru karar. Ersun hoca bu takima yakismiyordu.

• Rahat battı.

• 3.Daum dönemi hayırlı olsun o zaman

Şaka bi yana AY yaptığı tam bir adilik ve bunu hep yapıyor Ersun Yanal bana göre pek iyi bir hoca değildi şahsen ama geçen sene çok iyi bir kimya yakalamıştı ve böylesine bir sezondan sonra ayrılması çok yazık gerçi bu AY Zicoyu yollamış adam

• Fenerbahce ersunu mumla arar, aziz kulubun basindayken bu takima en fazla kocaman gelir. İsim yapmis bi hoca bu takima gelmez.

• Aziz Başkan Galatasaray Şampiyon ^^
  • hazırlık maçlarını kazamadı diye hoca yollayan ilk klüp heralde (görünen sebeb) alt sebebleri bilmem
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.