Şimdi Ara

SON DAKİKA! Fatih Terim, Arda Turan'ı kadro dışı bıraktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ı Milli Takım kampından gönderdi.

Milli futbolcu Makedonya ile oynanan hazırlık maçı sonrası uçakta gazeteci Bilal Meşe'nin üzerine yürümüş; sözlü ve fiziksel saldırıda bulunmuştu.

Saldırı sırasında Arda Turan'ın Futbol Direktörü Fatih Terim ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e itafen de ağır sözler sarfettiği iddia edilmişti. (Goal)

• geri alır 1.10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir daha milli takım forması giymez diyorum, artı Türkiye ye geri gelmez, artı barcelonadan ayrılır. (zaten ayrılacaktı da işte)
  • Fatih Terim doğru karar vermiş. Bir sporcu özel hayatıyla kavgalarıyla değil yaptığı sporla gündeme gelmeli.

• İyi yapmış umarım geri almaz.
  • Bir özür dilemelik işi var. Gelecek maçlarda affedilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstünden 1 sene geçmiş milli takım uçağında olay çıkarıp küfürler savuruyorsun hem de Terim veya Demirören'e ki büyük ihtimal Terim'i ima etti.(Saldırdığı gazeteci Terim'le bayağı yakınmış.) Bir daha keşke alınmasa milli takıma ama RTE'nin bir telefonuna bakar.
  • Volkan Babacan bu takımda yerini alıyorsa Arda Turan'ın sırf bu yüzden kadrodışı kalması skandal bi karardır.

Ya hepsini temizle ya da görmedim duymadım bilmiyorum de Terim. Ama sen de haklısın, bunlar kendi takımlarındakileri görmezlar, emzik gibi Arda'nın adını ağzından düşürmezler.
  • Yanlış karar. Bu olayda terbiyesizliği yapan Arda değil, gazeteci. Spor yorumcusu adam güya çıkmış spor dışında bir dünya şey sunuyor insanların önüne. Arda sonuna kadar haklı bu olayda.
  • Defolun gidin artık, bıktık sizin kaprisinizden yahu. Yetti cidden.

Her milli takım kampında olay olur mu arkadaş ya ? ya prim kavgası, ya gazeteci kavgası, ya taraftar küfretti diye oyundan çıkıp bir daha kadroya alınmayan kaleci

Bu nedir arkadaş ya, her gün başka bir olay.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Haklı olan hakkını şiddetle değil mahkeme yoluyla arar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    vitor pereira döneminde böyle şeyler olmuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Yanlış karar. Bu olayda terbiyesizliği yapan Arda değil, gazeteci. Spor yorumcusu adam güya çıkmış spor dışında bir dünya şey sunuyor insanların önüne. Arda sonuna kadar haklı bu olayda.

Hala sonuna kadar haklı diyen var. Yuhbe kardeşim. Bu tarz adamları siz gibi gaz verenler şımartıyor zaten.
  • Daha önce FT hükümet baskısı yüzünden geri almıştı. Şimdi bir kez daha Arda kadro dışı bu sefer ya Terim yada Arda gidicek. TFF seçimleri de önemli. Rıdvan gelirse milli takım iyice Arda'nın çiftliği olur.

Umarım Arda'nın yokluğunda iyi sonuçlar alırız da Volkan ve Emre gibi azalarak biter.
  • milli takım sürekli olaylarla anılıyor oldu.iyice çivisi çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Yanlış karar. Bu olayda terbiyesizliği yapan Arda değil, gazeteci. Spor yorumcusu adam güya çıkmış spor dışında bir dünya şey sunuyor insanların önüne. Arda sonuna kadar haklı bu olayda.

Beşiktaşlıyım.Arda'yı severdim.Evetçi hayırcı olması umrumda değil.Kimse Arda'yı savunmasın.Arda'nın şerefine laf eden bir numaralı adam Fatih Terim'di.Bu formayı sadece şerefli oyuncular giyer demedi mi Fatih Terim.Madem bu kadar şeref,onur, haysiyet için yaşıyorsun Fatih Terim'e neden saldırmadı Arda ? Gidip Fatih Terim'in dediği şeyleri köşesine yazan adama saldırmak ta nedir ? Fatih Terim'e saldıramaz çünkü buna cesaret edemez.Böyle insanlara gücü yeter , ona saldırır işte.

Galatasaraylılıkla falan savunmayın Arda'yı.Yani altı üstü top tepiyorsun.Futbolu sen mi icat ettin.Neyse kadro dışı kalması doğru karar.

• Ulan yok mu şöyle babayiğit,prim konusunda adı geçen tüm futbolcuları,ee tabi Arda'yı da artı Terim'ide milli takımdan atsınlar.Yeter kardeşim her sene aynı terane,biz bunların şovunu mu izleyeceğiz.Gençler oynasın hiç değilse mücadele ederler şov yapmazlar.
  • lütfen git artık milli takımımızdan FatihTerimİstifa şenol hoca milli göreve
  • Turk futbolu su pisliklerden temizlendikten sonra anca izlenir.

Ardasiymis terimiymis hepsi 5 para etmez insanlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.