Şimdi Ara

SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012-2013 sezonu UEFA maçları kapsamında taraftarımızın sebep olduğu saha ve seyirci olayları nedeniyle, UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçemizin, Avrupa Ligi'nde ev sahibi statüsündeki ilk maçını, Bate Borisov karşılaşmasını, seyircisiz oynamasına karar vermiştir.

Aynı kapsamda, 40 bin euro para cezasına da çarptırılan Kulübümüzün, 'seyircisiz oynama' kararına 3 gün içinde itiraz etme hakkı bulunmaktadır. Bu bağlamda gerekli başvurular yapılacak, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=32971

• Hoppalaaaaaa...
  • şaka mi ya bu en onemli macimiz
  • Enteresan bir karar
  • Bravo. Kendi kendimizi baltalamak da üstümüze yok.
  • Ulan böyle salaklık olur mu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takima ne cektiriyorsa taraftar cektiriyor bi adam olamadilar.Ne diye bu kargasa olaylar vs vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atletico gs maç bileti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rezilliğe bak. İtiraz edecekmişiz, inşallah kaldırılır ceza ama pek umudum yok.
  • Zaten UEFA bizi yakmak için istim üstünde. O meşaleyi stada sokanlara o meşaleler ... Bıktım bu heriflerden ya. Bunlar yüzünden her sene aynı terane. Lig bitti sıra Avrupa'ya geldi. Çekirdekçi taraftarlara kurban olsun şu olayları çıkaranlar. Adamlar en azından çekirdeğini çitiyor gol olunca gol diyor çekip gidiyor. Yararları olmadığı gibi zararları dokunuyor şu meşalecilerin ya. Suç yönetimde. Bunları ben olsam stadın 100 metre yanına dahi yaklaştırmam tek tek tespit ederim. Bu ders olsun yönetime. Bundan sonra bu tipleri stada almasınlar. Meşale yakınca takıma bir sihirli değnek değiyor tamamen kendi şovlarını yapıyorlar. Kendilerinden nefret ettirdi bu meşale yakanlar. Hakkım haram olsun
  • Möşen maçında sadece meşale yakıldı.Ne kavga oldu ne de sahaya cisim atma.Meşale yakmaya seyircisiz verilir mi la.

• Biz yakmadık mı, bizde yaktık meşale diye hatırlıyorum CL'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Möşen maçında sadece meşale yakıldı.Ne kavga oldu ne de sahaya cisim atma.Meşale yakmaya seyircisiz verilir mi la.

Veriliyor tabii Spartagi da uyarmistilar bu yuzden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

orası tff gibi değil belirtmek isterim itiraz edince cezada indirim olmaz

Arkadaş halen orda mısınız ya gene olmayan birşey yüzünden ceza vermişler işte ama düşeceğini bende sanmıyorum Aziz Yıldırım artık yarardan çok zarar olmaya başladı
  • Kendi salakligina yansin yonetim.alsinlar daha mesaleli adamlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

orası tff gibi değil belirtmek isterim itiraz edince cezada indirim olmaz

Sizde böyle bi havalar çözemedim ne iş.Blocklayın şu Trollu.

• Bora Kocyigit ‏@borakocyigit
    FB'ye verilen ceza sebebi deplasmanda oynanan Marsilya maçında yaşanan olaylar.

Bence seyircisiz ağır olmuş..Para cezası istedikleri kadar yazabilirlerdi,seyircisiz dediğin an ,birde 2. maç olunca işler zora girer.Üstelik olaylar Marsilya deplasmanında,yani içerdeki maçta olsa bi nebze..
  • Ülkenin Alayı böyle FB GS BJK değil hepsi.BJK kötüydü küfürden ceza yemekten bi hal oldular.GS kötüydü sahaya atlayanlar Lugano'ya rakı atanlar oldu.

Bugün Fener kötü durumda yine aynı olaylar.

Ülke olarak psikiyatr servisine gitmemiz gerek.Ben gittim memnunum
  •  SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ

Hangi tribün burası beyler? Bin kere söylendi takıma zarar veriyor yapmayın diye. Kim bunu yapanlar
  • Lig Tv de son dakika olarak geçti.
  • Spartak Moskava'ya niye ceza veremediler acaba.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.