Şimdi Ara

SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence seyircisiz olması daha iyi. Bizim takım boş stadda döşer bate yi
  • Madem Marsilya maçından yedik cezayı mönşıngıladmah maçında niye çekmedik bu cezayı da şimdi çekiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Orijinalden alıntı: miba54

UEFA'nın meşaleden ceza verdiği nerede görülmüş? Birçok takım yaktı, en taze örnek Galatasaray seyircisi yaktı. Hiçbir uyarı, ceza olmadı.
    Meşaleden, taraftar grubundan değil. Laf sokacak boşluk aramayalım.

Marsilya deplasmanında açılan "Freedom for Palestine" (Filistin'e Özgürlük) pankartı için verilmiş bir ceza. Ayrıca o maçta İslam dinine küfreden Marsilya taraftarlarıyla arbede çıkmıştı. O da eklenince, ceza geldi.

SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ
    Bizde ona benzer pankart açtık ondan verildiği zannetmiyorum.

ancak marsilya fransız takımı. platini'nin açık açık fransız takımlarını koruduğunu düşünüyorum bununda etkisi olmuş olabilir. geçen sene lyon un aldıgı 7-0 lık mı 7-1 lik mi ne bir galibiyette vardı tonla fotografın, şike iddaasının olduğu bir maçı incelemeye bile alınmasına gerek görmemişti platini.

• quote:

Orijinalden alıntı: wardak

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Orijinalden alıntı: miba54

UEFA'nın meşaleden ceza verdiği nerede görülmüş? Birçok takım yaktı, en taze örnek Galatasaray seyircisi yaktı. Hiçbir uyarı, ceza olmadı.
    Meşaleden, taraftar grubundan değil. Laf sokacak boşluk aramayalım.

Marsilya deplasmanında açılan "Freedom for Palestine" (Filistin'e Özgürlük) pankartı için verilmiş bir ceza. Ayrıca o maçta İslam dinine küfreden Marsilya taraftarlarıyla arbede çıkmıştı. O da eklenince, ceza geldi.

SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ
    Bizde ona benzer pankart açtık ondan verildiği zannetmiyorum.

ancak marsilya fransız takımı. platini'nin açık açık fransız takımlarını koruduğunu düşünüyorum bununda etkisi olmuş olabilir. geçen sene lyon un aldıgı 7-0 lık mı 7-1 lik mi ne bir galibiyette vardı tonla fotografın, şike iddaasının olduğu bir maçı incelemeye bile alınmasına gerek görmemişti platini.

Tamam platini çakal ama bu kadar küçük şeylerle uğraşacağını zannetmem.

• maçlarda açılan filistin ve cezayir ve kıbrıs bayraklarıda cezada çok etkili olmuş böyle dangalaklık görmedim 2 bayrak açıldı diye disipline sevk edilmek bile saçmalıkken adamlar saha kapatıyor
  • Cok merak ediyodum yorum yazmadan once konu okunuyormu diye %90 i okumuyormus.sonra ilerleyemiyoruz oluyo.arkadas olayin aslin bilmeden herkes hakim kesilirse nasil ilerleyecez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Cok merak ediyodum yorum yazmadan once konu okunuyormu diye %90 i okumuyormus.sonra ilerleyemiyoruz oluyo.arkadas olayin aslin bilmeden herkes hakim kesilirse nasil ilerleyecez

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Meşaleden mi ? Kesin mi ? GS lilerde Braga deplasmanında yaktı...
    Manu maçındada meşale yakıldı...Ceza yok..Peki biz niye aldık sorması ayıp ?

• Millet kürt bayragi acip apo posteri salliyordu..iste turkiyenin avrupadaki degeri bu kadar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi fikrim Fenerbahçe bir kere mimlendi Uefa tarafından ve her hareketi dikkatle inceleniyor, en ufak hatada da yapıştırıyorlar cezayı. Böyle bir kulübün taraftarı daha hassas olmalı, meşale desen meşaleye bu tür cezalar verilmiyor. Marsilya maçı desen neden mönşengladbach maçında verilmedi, niye özellikle tur maçına sarkıtıldı maç insan düşünüyor bunları ister istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

yalnız bu bateyi çok hafife alıyorlar burda 2-1 deplasmandada 1-0 yener ve bate üst tura çıkar

aynı sigma olomouc maçı gibi olur.

Bu maçtan 3 gün sonraki maçı da ben paylaşayım mı

• allahtan rakip bate bu cezanın pek feneri etkileyecegini düşünmüyorum
  • @LiseliMedya yazmış twitterda

UEFA Disiplin Komitesi'nde dolandiriciliktan 2 yil ceza alan eski GS'li Popescu ve TS avukati Levent Bicakci var
    Tabi İlhan, Ebru ve Lutfi de diger UEFA kurullarinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

yalnız bu bateyi çok hafife alıyorlar burda 2-1 deplasmandada 1-0 yener ve bate üst tura çıkar

aynı sigma olomouc maçı gibi olur.

Sen bu maçı hatırlıyormusunda Bate maçı aynısı olur dedin ?
  • yeter artık yaw
  • Uefa bırak artık fenerin peşini üzerinde oyunlar oynama 3 temmuzdan beri ...
  • Kadın ve çocuklar izleyebilecek mi?

Geçmiş olsun :(
  • arkadaş bir ceza veriliyor neden verildiği resmi ağızdan verilmiyor, tabi ben göremediysem ayrı...

demek ki ciddi bir şey oldu ki böyle yapmışlar öyle umuyorum yoksa çok saçma... siyasi anlamda ciddi tezahürat ırkçılık barındıran durum varsa ki bence bu var, bu yüzden verildi...

geçmiş olsun diyelim ne diyelim yazık oldu ama hala karar dönebilir belli olmaz. %50 50...

ayrıca şu 3 temmuz kafalı fbli arkadaşlar da bir zahmet ülkeyi terketsin yada sussun. gerçekten iğrenç gözüküyorlar. sağa sola saldırmak yerine, kendi tepesindeki kişilere baksalar daha doğru olur. size bu lekeyi sürenler kahraman, lekeyi bulanlar alçak oldu. neyse...

umarım döner karar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Rezilliğe bak. İtiraz edecekmişiz, inşallah kaldırılır ceza ama pek umudum yok.

Orası UEFA, TFF ye benzemez öyle kaldırsınlar hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Meşaleden mi ? Kesin mi ? GS lilerde Braga deplasmanında yaktı...
    Manu maçındada meşale yakıldı...Ceza yok..Peki biz niye aldık sorması ayıp ?

Meşale için ceza verilmedi bi öğrenin şunu. Deplasmandaki Marsilya maçında taraftarınızın Marsilya taraftarına yaptıkları nedeniyle verildi ceza. Marsilya'ya çok büyük ceza verilmesi lazım ama verildi mi bilmiyorum.

Ceza nedeni aciklandimi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.