Şimdi Ara

SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • filistin bayrağı yuzunden açıldıysa eğer yine açsınlar yine versinler cezayı
  • Beyler Lig TV gece haberlerinde ertelenmiş bir ceza olduğu söylendi. Yani bu ceza daha önceden verilmiş sanırım ama uygulanmamış. Marsilya maçındaki olaylar sebebiyle de tekrar uygulamaya konmuş sanırım. Tam olarak bilgisi olan var mı?
  • Avrupa arenasinda olan bu cezaya üzüldüm hangi takim olursa olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır karar ama diğer taraftan da Fbnin bu konuda çok dikkatli olmadı lazım çünkü devam eden bir şike süreci var ve UEFA en ufak şeyde ceza vermeye fırsat arıyor olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombine girdi bir tarafımıza bu sene.Yarı yarıya izliyoruz Avrupayı'da Lig'i de.
  • tam olarak cezanın neden verildiğini bilmiyoruz. gazetelere göre çıkan olaylar ve meşale deniliyor.
    konu meşale oluncada benim sıtkım sıyrılıyor.
    İnsan evladı olan stada meşale götürmez. forum içinde daha edepli nasıl yazılır bilemiyorum.
    stadda bana denk gelmiyor. gelse ağzına yüzüne girerim yakanın.
    dışarıda 2 kere güvenlik araması var, bozuk para bile sokamıyorsun ama bir bakıyorsun her taraf meşale.
    nerenize sokupta getiriyorsunuz arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Meşaleden mi ? Kesin mi ? GS lilerde Braga deplasmanında yaktı...
    Manu maçındada meşale yakıldı...Ceza yok..Peki biz niye aldık sorması ayıp ?

SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Meşaleden mi ? Kesin mi ? GS lilerde Braga deplasmanında yaktı...
    Manu maçındada meşale yakıldı...Ceza yok..Peki biz niye aldık sorması ayıp ?

SON DAKİKA! FB-BATE MAÇI SEYİRCİSİZ

o zaman seneye platini bizde diyebilir miyiz?

Karara üzüldüm gerçekten Türk futbolu yara alıyor bunu fb,gs olarak düşünmeyin.Son yıllarda taraftarlar insanlıktan çıkmaya başladı.Trabzon maçında burağa atılan ses bombası gibi.GS üniversitesinin yanmasına sevinen bazı rakip taraftarlar gibi (üstünüze alınmayın bu forumu kastetmiyorum).Avrupa arenasında kenetlenmemiz lazım.Marsilya-fenerbahçe maçını izlerken bekir gol attığında aslanım benim diye ayağa kalkıp alkışladığı hatırlıyorum.Bu tarz şeylerin önüne geçilmezse avrupa filan kalmaz ligde birbirimizi yer dururuz.Umarım ceza kalkar da dandik bate Türk'ün gücünü görür.Ben arkadaşlarımla avrupa maçlarında inönü'ye gidip bjkyi,saracoğluna gidip feneri çok destekledim.Keza onlar da gsyi.Ancak bu şekilde kenetlenerek başarı elde edebiliriz.

• elin gevurunun eline durmadan koz veriyoruz.sahaya atlayanlar meşale yakanlar dövüşenler bilmem ne....futbolu düşmanlığa çevirdik.bunu böyle yapanlar defolup gidemediler....inşallah karar çekilir...tur maçı öncesi kötü karar
  • Ceza nedenleri

8 Ağustos 2012 Vaslui-Fenerbahçe

Romanya deplasmanına giden Fenerbahçe taraftarı, 4-1 kazanılan maçın çeşitli anlarında tribünde meşale yaktı.

29 Ağustos 2012 Fenerbahçe-S.Moskova

Taraftarlar anonsla yapılan uyarılara rağmen tribünde meşale yaktı. 4. hakeme yabancı madde isabet etti.

25 Ekim 2012 AEL Limassol-Fenerbahçe

UEFA tarafından daha önce uyarı yapılmasına rağmen Fenerbahçe tribünlerinde KKTC bayrakları açıldı.

22 Kasım 2012 Marsilya-Fenerbahçe

Terör örgütü sempatizanları Fenerbahçe taraftarını tahrik edici eylemlerde bulundu, tribünde olaylar çıktı.
  • Seyircisiz oynamak daha faydalı olacak bence
  • Bu kötü oldu. Kadıköyü kadıköy yapan taraftarıdır bence. Ama Fenerbahçeli taraftarlar desteğini saha dışından da yansıtabilir stada kocaman bir pankart açabilirler. Daha önce yapmışlıkları da var sonuçta. Umarım taraftarın yokluğu çok hissedilmez.
  • Maçtan önce " stadda küfür etmeyin, meşale yakmayın bıdıbıdı" diye anons yapılırken ıslıklayan adamlar şimdi evinden, kahveden izler maçı. Demek ki o anonsların bir sebebi varmış.
  • İki tane siyasi olay (Filistin ve Kıbrıs bayrakları), birkaç tane de meşaleyi ekleyip ceza vermişler anladığım kadarıyla. Biz de CL'de her maç meşale yaktık, filistin bayrağı da açıldı. UEFA Fenerbahçe'ye karşı tavır almış gerçekten.
  • Taraftarımız gerizekalı olduğu için normal bu cezalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

İki tane siyasi olay (Filistin ve Kıbrıs bayrakları), birkaç tane de meşaleyi ekleyip ceza vermişler anladığım kadarıyla. Biz de CL'de her maç meşale yaktık, filistin bayrağı da açıldı. UEFA Fenerbahçe'ye karşı tavır almış gerçekten.

Sonunda doğru konuşan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Ülkenin Alayı böyle FB GS BJK değil hepsi.BJK kötüydü küfürden ceza yemekten bi hal oldular.GS kötüydü sahaya atlayanlar Lugano'ya rakı atanlar oldu.

Bugün Fener kötü durumda yine aynı olaylar.

Ülke olarak psikiyatr servisine gitmemiz gerek.Ben gittim memnunum

yok sefaymış yok seboymuş oymuş buymuş,at hırsızı tipli adamlara "aaaaaaabi arkandayız,öl de ölelim,babamız ol aaabbii" diye yaklaşırsa bu taraftar,daha çok böyle olaylar olur

bu yazdığınla olayın hiç bi alakası yok ilk önce araştır bence... marsilya taraftarı pkk ve öcalan bayrağı açtı o yüzden tribünler karıştı ceza aldık. Alakası varmıymış söylediğin şeyle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

tam olarak cezanın neden verildiğini bilmiyoruz. gazetelere göre çıkan olaylar ve meşale deniliyor.
    İnsan evladı olan stada meşale götürmez. forum içinde daha edepli nasıl yazılır bilemiyorum.
    dışarıda 2 kere güvenlik araması var, bozuk para bile sokamıyorsun ama bir bakıyorsun her taraf meşale.

bütün meşaleler OKUL AÇIK'ta yakılıyor yani denk gelmesi zor değil gidebilirsin kolayca...
  • fark yapmaz her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone Family

quote:

Orijinalden alıntı: zurna

tam olarak cezanın neden verildiğini bilmiyoruz. gazetelere göre çıkan olaylar ve meşale deniliyor.

bütün meşaleler OKUL AÇIK'ta yakılıyor yani denk gelmesi zor değil gidebilirsin kolayca...

nasıl memnunmusunuz durumdan?
    hoşunuza gidiyormu?
    iyi mi böyle?????

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.