Şimdi Ara

SON DAKİKA: FEDERASYON KARARINI AÇIKLADI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NTV SPOR DA IZLEDIM ELIMIZDE SU AN NET DELIL YOK DER SIRALAMA NEYSE O SEKILDE DEVAM EDICEKMIS. IDDIANAMEYI BEKLIYECEKLERMIS VALLA BEN BISEY ANLAMADIM BU ISTEN???
  • Bugün bir karar çıkması beklenmiyodu ki zaten sevinmeyelim hemen.
  • Yalnız daha soruşturma devam etse de yine de önemli bir karar için belgelerin gösterilmemesi işin asıl amacının şike olmadığı izlenimi yarıyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

NTV SPOR DA IZLEDIM ELIMIZDE SU AN NET DELIL YOK DER SIRALAMA NEYSE O SEKILDE DEVAM EDICEKMIS. IDDIANAMEYI BEKLIYECEKLERMIS VALLA BEN BISEY ANLAMADIM BU ISTEN???

Bu gözlatı dalgası bitmeden en ufak karar alamaz kimse...İki gün sonra Sadri Şener tutuklanırsa şampiyonluk Bursaya mı verilecek??

Bu kadar kolay değil karar almaları.Dava sonuçlanana kadar devam eder bu olay.Dava sonucu biz seneye istersek şampiyonlar ligi şampiyonu olalım suçlu bulunursak Bank Asya'dan devam ederiz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Bugün bir karar çıkması beklenmiyodu ki zaten sevinmeyelim hemen.

Nasıl bir mesaj bu ya TFF kararı bu zaten adamlar Şampiyon şu diyor ..
  • TFF iddianame'yi bekleyecekmiş :S Siz nerden duydunuz bu haberi anlamadım vallahi.
  • Biz bu kadar sevinmeyelim iddianame beklenecek sonuçta.Diğer bölümler de gaza gelmişler aydınlar düşüremedi falan diye.Onlar da gaza gelmesinler.Daha bir şey belli değil.Ve yapılan açıklamaya göre de mantıklı olan buydu şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Yalnız daha soruşturma devam etse de yine de önemli bir karar için belgelerin gösterilmemesi işin asıl amacının şike olmadığı izlenimi yarıyor.....

Uefa adamı oyar. Düşünsene fener şampiyonlar ligi şampiyonu oluyor. Sonra şike çıkıyor. Fenerin şampiyonluk elinden alınıyor ve o sene uefa şampiyonu oluyor veya uefada yer alıyor bu bile uefanın prestijini bitirir.
  • Gs nin Avrupa hayali ne olacak?

TFF en iyisini yaptı 15 Temmuz'a kadar cezaları açıklamak çok zordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar adam kendi ağzıyla dedi fenerbahçe şampiyonlar ligine katılacak,31 temmuzda fenerbahçe ve beşiktaş süper kupa maçı oynayacaklar aynen bu şekilde dedi
  • Operasyon zaten gizliyken TFF'nin elinde delil olmaması gayet normal. Adamlar ne yapıcaktı peki düşürecekler miydi bizi delilsiz bir şekilde? En mantıklı işi yapıyorlar kendileri adına ve olası ciddi bir tazminatı göze almıyorlar. Olur da konuşulduğu gibi deliller ortaya çıkarsa yargı sürecinde, cezamızı keseceklerinden en ufak şüphem yok. Zaten M.Ali Aydınlar tarafsız görünmek adına en başta Fenerbahçe'ye cezasını keser. Sözlüklerde ve forumda rakip takım taraftarları, fanatikliğin de etkisiyle karara isyan ediyorlar ama bizim yerimizde kendileri olsaydı eğer şu durumda bu kararın doğru karar olduğunu kendileri de açık yüreklilikle söylerlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

quote:

Orijinalden alıntı: devito

NTV SPOR DA IZLEDIM ELIMIZDE SU AN NET DELIL YOK DER SIRALAMA NEYSE O SEKILDE DEVAM EDICEKMIS. IDDIANAMEYI BEKLIYECEKLERMIS VALLA BEN BISEY ANLAMADIM BU ISTEN???

Bu gözlatı dalgası bitmeden en ufak karar alamaz kimse...İki gün sonra Sadri Şener tutuklanırsa şampiyonluk Bursaya mı verilecek??

Bu kadar kolay değil karar almaları.Dava sonuçlanana kadar devam eder bu olay.Dava sonucu biz seneye istersek şampiyonlar ligi şampiyonu olalım suçlu bulunursak Bank Asya'dan devam ederiz. :)

YA ZATEN BOYLE BIR SUC İŞLEDİYSEK DUZGUN DELIL GOSTERSINLER DUSURSUNLER HİÇBİRİMİZ İTİRAZ ETMEYİZ BUNA CEZAMIZI ÇEKER TEKRAR DÖNERİZ. AMA SADECE TEK BIZ SUÇLU GİBİ ÜZERİMİZE GELİNMESİ HAKSIZLIKTI. BUGUN GELISEN OLAYLAR UMUTLARIMI ARTTIRDI ACIKCASI

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Gs nin Avrupa hayali ne olacak?

• Hala Aziz Yıldırım adamı deniyor yuh... Birinci araları bozuk Aydınlar ile Aziz'in... İkincisi Aydınlar TFF başkanlığı için özellikle seçilmiş adam!.. Üçüncüsü Aziz'in devri bitirildi hala aklanacağı umudunu taşımak sizi daha çok yıkar iddianameden sonra...

TFF kararı normal sonuç... Ama iddianame açıklanır ve şike kesinleşirse şikeye karışmış ekipler şu ankinden daha ağır fatura ödeyecektir. Kanımca federasyonun yasaları değişir eğer şikeye karışmış takım düşme potasında değilse küme düşürülmeyebilinir diye maddeyi değiştirirler =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümünefener

quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Bugün bir karar çıkması beklenmiyodu ki zaten sevinmeyelim hemen.

Nasıl bir mesaj bu ya TFF kararı bu zaten adamlar Şampiyon şu diyor ..

Arkadaş iddianameyi bekleyeceğiz diyor adam. Karar ondan sonra verilecekmiş.
  • BEYLER NE KAYNAĞINDAN BAHSEDİYORSUNUZ, BUKADAR İNSAN BOŞUNAAMI YAYGARA KOPARIYOR, 100 TANE SPOR SİTESİ VAR BİR TANE HER AN CANLI YAYIN YAPAN SPOR KANALI VAR KAYNAK DİYORSUNUZ...
  • Bu sruyu ben sormak istemiyorum ama kimsede sormayacak galina

Ben en başından beri bunun bir şike operasyonu oladığına inanıyordum zaten çoğu arkadaşımızda
    bunu biliyor bunun söylememdeki amaç ta en başından beri bunu savunan birinin bu soruyu sorması
    abestle iştigal olacaktır ama sorulması gereken bir soru.

Diyelimki önümüzdeki 6 ay 1 yıl zaman zarfında şike yapıldığına dair bir karar çıktı
    o zaman ne olacak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Sevinmeyin beyler Büyük başkan içerde niçin neden hangi sepepten yattığını bile bilmiyorken üstelik cemaatçi leş kargaları üzerimizdeyken sevinemeyiz Şimdi BÜYÜK BAŞKAN İÇİN SAVAŞALIM

aynen.
    içerde neden tuttuklarını belgelemeliler.
    konunun futbolla alakalı olmadığı çok açık artık.
    devletin savcısı gerçekten devletin savcısımı acaba?
    cemaatçiler için burada bişey yazamam ceza almayalım.
    kendi pisliklerinde boğulsunlar bizi rahat bıraksınlar.
  • Yüzde 99 olacaklar şöyle ;

4 ay sonra iddaname hazırlanıcak,tff toplanıcak diyecek ki ;bu deliller neticesinde biz küme düşürme kararını henüz alamayız.Davanın tamamen sonuçlanmasını bekleyecez ve geriye dönük olarak karar vereceğiz diyecekler.Çünkü Ligler oynanırken Fenerbahçe Sivas ,Eskişehir Trabzonspor'a hadi siz haftaya Bank Asya'dan devam ediyorsunuz diyemezler.Dava sonucunu bekleyecekler mike mike :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Sevinmeyin beyler Büyük başkan içerde niçin neden hangi sepepten yattığını bile bilmiyorken üstelik cemaatçi leş kargaları üzerimizdeyken sevinemeyiz Şimdi BÜYÜK BAŞKAN İÇİN SAVAŞALIM

Sayın Ali Koç'un dediği gibi DAHA YENİ BAŞLIYOR!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.