Şimdi Ara

SON DAKİKA: FEDERASYON KARARINI AÇIKLADI! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inşallah şampiyonlar ligindeki başarı fenerbahçe düşmanlarına en güzel şike cevabı olacaktır arkadaşlar
  • günlerce uykusuz kalmıştım.
    tek isteğim bu futbolcuların yeniden şampiyonlar liginde ter dökmesi
  • Bu 5 yıl men edilme safsatasını kim uydurdu forumda? Herkesin diline dolanmış.

Uefa mahkeme sonucu beklensin diye uyardı zaten Tff'yi, bu forumdakiler neyin derdinde hala.
  • Adam elimizde kanıt yok belge yok ne yapalım dedi gazete haberiyle ihraç mı edecekler ligden haklı adam
  • Sonuç olarak bu şike olayı, Fenerbahçe'nin yönetim kadrosunda köklü değiklikler yaptıracak sanıyorum..
    Çok süpriz bir kişi Başkan olabilir.. Hükümete yakın bir isim Cihan Kamer bile Başkan olabilir.. Ya da Ülker gurubundan birisi..
  • Aydınlar dün açıkladı ama savcıdan gelecek olan belgelerde cok önemli. TFF bizde delil yok diyor ama Aziz Yıldırım tutuklu. Savcının elindekiler TFF ya gönderilir ve atıyorum alın size bizdeki belgeler denilirse isler değişebilir.

Sevinmek istiyorum ama temkinli olmakta fayda var.
  • Güya "gizli yürütülen" soruşturmada bilgileri kimin nasıl servis edildiği bilinmiyor dolayısıyla bilgilerin temiz olduğuna dava bitene kadar inanmayacağım her türlü iftira atılabilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.