Bu sruyu ben sormak istemiyorum ama kimsede sormayacak galina
Ben en başından beri bunun bir şike operasyonu oladığına inanıyordum zaten çoğu arkadaşımızda bunu biliyor bunun söylememdeki amaç ta en başından beri bunu savunan birinin bu soruyu sorması abestle iştigal olacaktır ama sorulması gereken bir soru.
Diyelimki önümüzdeki 6 ay 1 yıl zaman zarfında şike yapıldığına dair bir karar çıktı o zaman ne olacak??
Bizimkilerle de yazdım avrupada ya sıkandal ya da sıkandal olacağız:) (ilk kelimeyi ingilizce oku)
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Diyelimki önümüzdeki 6 ay 1 yıl zaman zarfında şike yapıldığına dair bir karar çıktı o zaman ne olacak??
2 yıl 5 yıl yıl farketmez,dava sonucunda gözlatındaki takımların şike yaptığı netleşirse geriye dönük olarak şike yaptıkları senelerde kazandıkları şampiyonluklar geri alınıp ligen düşürülürler.Juventus'a olduğu gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: ölümünefener
m.a.aydınlar : lig tescil edildiği şekilde uefa'ya bildirildi.
bu karara göre 2011-2012 şampiyonun fenerbahçe olduğu
şampiyonlar ligine direk olarak fenerbahçenin katılacağı kararı alınmıştır
Önümümde ki seneyi de şimdiden mi vermişler hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Abuz
quote:
2 yıl 5 yıl yıl farketmez,dava sonucunda gözlatındaki takımların şike yaptığı netleşirse geriye dönük olarak şike yaptıkları senelerde kazandıkları şampiyonluklar geri alınıp ligen düşürülürler.Juventus'a olduğu gibi.
Ee o zaman sevinmek için erken değilmidir?
inşallah inşallah
Şahsımca sevindiğim flan yok.Ancak bu operasyon daha çok sular kaldırır.Kendi görüşümce herkesin ayağını denk almasını sağladı bu operasyon.Dava sürecini bekleyecez.Sanki dava yokmuş gibi topumuzu oynayacaz.Dava sonuçlandığında da ya batıcaz ya çıkacaz.
quote:
quote:
quote:
Uefa canımıza okur o vakit. En ufak delil olsa hemen düşürmeleri lazım. Düşünse avrupada oynamışsın belirli yerlere gitsende gitmesende çoğu takıma ayak bağı veya ekleyen olmuşsun sonra şikeden hop gittin. Avrupa kupasındaki show şuanki Türkiyedeki showdan beter olur. Ortalık karışık. Tff elinde tam bir bomba var.
quote:
Orijinalden alıntı: PeaceTime1907
quote:
Orijinalden alıntı: ölümünefener
m.a.aydınlar : lig tescil edildiği şekilde uefa'ya bildirildi.
şampiyonlar ligine direk olarak fenerbahçenin katılacağı kararı alınmıştır
Önümümde ki seneyi de şimdiden mi vermişler hocam.
Üstte bu mesajın sssini alın demiş biri de anlamamıştım.
Ben dün akşam da dedim,federasyon kesin bir karar ya da somut delilleri görmeden düşüremez diye.Ankaraspor olsa yine düşüremezsin öyle kolay kolay delil olmadan,kaldı ki Fenerbahçe'den bahsediyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
quote:
quote:
quote:
Uefa canımıza okur o vakit. En ufak delil olsa hemen düşürmeleri lazım. Düşünse avrupada oynamışsın belirli yerlere gitsende gitmesende çoğu takıma ayak bağı veya ekleyen olmuşsun sonra şikeden hop gittin. Avrupa kupasındaki show şuanki Türkiyedeki showdan beter olur. Ortalık karışık. Tff elinde tam bir bomba var.
Heh işte bende o bombadan bahsediyorum nerde patlayacak orası TR yede benzemez üstünü örtesin bizim elimizde patlamasında nerde patlarsa patlasın
Takımımız adına çok sevindim karar erken olabilir falan filan orası hikaye şimdilik... ancak Başkanımız adına çok çok üzüntülüyüm halen ne olacak nasıl olacak anlayamıyorum bir türlü.. düşündükçe içim sıkılıyor arkadaş...
DİKKAT: İyi bir Fenerli olarak yazıyorum, TFF...................................................................... 1-mahkeme sonuçlanmadan hiç kimse ceza veremez 2-mahkeme sonucuna görede her türlü cezayı verebilir yani ne çok sevinin, ne de üzülün, sadece bekleyin..........................
ek: yasanın bir maddesi, "şike yapan küme düşürülür" aynı yasanın 4.2 maddesinde de, "TFF bu cezaları değiştirebilir" yazıyormuş. Yani "iyi hale" bakar bu iş.
TFF
quote:
quote:
Ama avrupa şampiyonu olursan onu gereli alamazlar. Marsilya örneğin de olduğu gibi.
bu gsliler çok aç gözlü ligden düşmediklerine dua edecekleri yerde bide uefa mı istiyorlar
ne çok aşırı sevinelim nede hala daha kara kara düşünelim sadece önümüzdeki iddianame hazırlanana kadar ki süreyi olumlu düşünelim ki olumlu olsun
bu bi umut ışığıydı bana göre umarım alnımızın akıyla şu işten tertemiz çıkalımda o zaman bol bol bayram ederiz
artık transferleri konusabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S
ne çok aşırı sevinelim nede hala daha kara kara düşünelim sadece önümüzdeki iddianame hazırlanana kadar ki süreyi olumlu düşünelim ki olumlu olsun
bu bi umut ışığıydı bana göre umarım alnımızın akıyla şu işten tertemiz çıkalımda o zaman bol bol bayram ederiz
artık transferleri konusabiliriz
Ben birşey diyim mi lg ile sorun bunun beyaz rengi fena karizma gelecekse onu bekle
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
quote:
Ama avrupa şampiyonu olursan onu gereli alamazlar. Marsilya örneğin de olduğu gibi.
İnşallah inşallah olalımda gerisi hikaye haeha
Yanlış yere gitti mesaj :D Şikayet edinde silinsin :),
o yazıya cevap. En ufak belge olsa direk ligten ihraç edilmeli idik. O kadar gidip takip ettiler. Demekki büyütülecek kadar yokmuş.
O nasıl sesti læ gürültü buradan duyuldu.
Hadi şimdi bu kadar hırslandırdığınız bu takımı durdurun,"daha,yeni başlıyor."
Derin bir nefes aldım, şimdilik. En azından şampiyonlar ligindeyiz.