Bildirim
SON DAKİKA ::: İOS 7.1 ::: Çıktı Hemen İndirin.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sonunda geldiiiii.....
Hemen indiriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 10 Mart 2014; 19:29:13 > -
Vay türkçe siri gelmişquote:
Orijinalden alıntı: Erıs
Bu mesaj silindi. -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
Vay türkçe siri gelmiş
Yaramıza tuz basma -
bende 1.4 GB gözüküyor sende 268 mb ne işquote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
Vay türkçe siri gelmiş
Alıntıları Göster -
Jailbreak var mı jailbreak? Şimdi eşimin telefonu güncelleyip de jb ile rengarenk cicili bicili yaptığım yazılar, resimler, özellikler gidip de akşam akşam aile faciası yaşamayalım :) -
Güncelliyorum bakalım hem mini retinaya hem5s e inşallah belirgin farklar vardır -
Jb yok guncellemeyin -
Eyvallah kardeşim -
kardes mini retinada güncelleme boyutu kaç mb idi ? benim minide 198mb ama burada 268mb yazıyor.yüklesem sorun cıkarmı ? -
arkadaslar ipad minide güncelleme 198mb olarak gözüküyor ama buradaki arkadşın 268mb sizce yüklesem sorun cıkar mı ?quote:
Orijinalden alıntı: tasdemir01
kardes mini retinada güncelleme boyutu kaç mb idi ? benim minide 198mb ama burada 268mb yazıyor.yüklesem sorun cıkarmı ? -
arkadaş 7.0.4 tür sen 7.0.6 sındır felan fark bundanquote:
arkadaslar ipad minide güncelleme 198mb olarak gözüküyor ama buradaki arkadşın 268mb sizce yüklesem sorun cıkar mı ?
Alıntıları Göster -
quote:
kardes mini retinada güncelleme boyutu kaç mb idi ? benim minide 198mb ama burada 268mb yazıyor.yüklesem sorun cıkarmı ?
Dostum inanki hiç dikkat etmedim daha günceleme yapıyor -
Beyler harbi telefon uçuyor 10 dakika oldu yükleyeli. Telefonum bu arada Iphone 4 32 gb .. Harbi klavye kasmaları son buldu -
İp4 de performans kasmalar giderilsin yeter -
Jb çıksın yükleriz. -
Ota dan yüklesek sorun teşkil edermi ? -
Benim ipad 2 7.0.6 oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Apple-Apple
İp4 de performans kasmalar giderilsin yeter
Giderilmiş kardesim klavyem inanılmaz akıcı su anda.. Ama 2-3 ay sonra bu performansı düşerse sorarım Apple ye :D -
iPhone 5 kullananlar yükleyeyim mi ?
Benzer içerikler
- apple garanti uzatma
- mail eşzamanlama nedir
- iphone model numarası ülke kodları
- dopamine jailbreak
- iphone ekran kapalıyken saat gösterme
- iphone ses tanıma nedir
- airpods şeffaf mod nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X