Şimdi Ara

son dakika ISID intihar saldirisi 16 türk askeri sehit oldu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
21.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Video bir yerden sonra çok korkunç bir hâl alıyor hiç bakmayın.
  • Suriye'den ülkemize gelip, etekleriyle ortalıkta dolananların ellerine silah verip geldikleri yere geri göndermeliyiz. Bizim köyü işgal etmişler, hepsi de sağlıklı, besili, dana gibi adamlar. Ver ellerine silahı, en azından mayın falan temizlerler bir işe yararlar.
  • akp nin 2006 lı 8 li yıllarda ÖVÜNDÜĞÜ EKONOMIK KALKINMA BARIŞ SÜRECİ KOMŞU DEVLETLERLE SIFIR SORUN VS. GÜÇLÜ EKO GÜÇLU DEVLET ilkeleri hepsi yaşanan dönemde YALAN OLDU YALAN dini istismar eden zihniyeti ve hala akp ideolojisini savunan bireyleri .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can544 -- 23 Aralık 2016; 13:56:52 >
  • Benim anlamadığım nokta profesyonel olarak eğitim almış ve malzeme envanteri gelişmiş olan tsk tanklarını ışide nasıl kaptırıyor personel nasıl şehit ediliyor.
  • çünkü askeriyenin eğitimide disiplinide eskisi gibi değil herşey ergenekon ve balyoz ile işi bilen komutanları gitti iş bilmezler geldi .
  • Bütün dinlerin canı cehenneme.
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Öyle bile olsa ışid gibi başı boş bir örgütün operasyonel tecrübeleri ve başarıları olan eğitimli bir ordunun birden fazla zırhlı savaş aracını ele geçirip askerleri esir almasına akıl sır erdiremiyorum aralarında özel kuvvetler personelleride var hiç mi eğitimli subay kalmadı tsk da kaybedilen tanklarda leopard tankı tsknın elinde her türlü hedef saptama ve bu hedefleri başarıyla vuracak ekipman ve silah var leopard tanklarında bir çok optik sistem ve hedef saptama teknolojileri mevcut tankları piyade ve topçu desteği olmadan sahaya sürersen tankların hiç bir avantajı kalmaz açık hedef haline gelirsin.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Hocam bırakın bunun gibiler muhattap olunmasını dahi haketmeyen yeni bir tür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leoga66

quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

quote:

Orijinalden alıntı: leoga66

quote:

Orijinalden alıntı: cronos10

ben inanmıyorum ulan rızkımı allahın verdiğine, sana ne??? inanmak zorunda mıyım. sen inanıyorsan kendine inanıyorsun, ondan bana ne?

şimdi ben inanmıyorsam eğer suriyeli bakmak zorunda mıyım??? al evine sen bak bir suriyeli aile. bakıyor musun?

bakıyorsan da ispatla? böyle geniş geniş konuşmak ne güzel ya... bir de din iman muhabbeti yap ki kimse sesini çıkaramasın, ohh...

kardeşim bu türkiye musluman bir ülke ve onları gerekirse beslicekte korucakta parada verecek eğer sen müslüman değilsen ve istemiyorsan can dündar gibi gidip "HANS" olabilirsin bu ülke müslüman ve öylede kalacak

Türkiye Cumhuriyeti devleti laik bir devlettir. 1928 yılında anayasamızdan devletin dini ibaresi kaldırılmıştır. Bilip bilmeden boş yorumlar yapmayalım.

Arkadaşım okuman yokmu senin ülke diyorum devlet değil yakında o ibarede kalkacak inşallah

Onlara para veren imkan sağlayan kim? Devlet.
    Bence senin kavramları önce beynine yerleştirmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 23 Aralık 2016; 18:22:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanarak ölen evlatlarımızı vurularak ölen evlatlarımız ve bırakılan tanklarımızı unutmayın unutturmayın İNTİKAM ALINMADAN BIRAKILIRSA CANLARI CEHENNEMİ BU O CLARININ
  • Iside katilan sozde turkler vardi, devletimiz isimlerini ve adreslerini aciklasin. Onlarin 7 ceddini yer yuzunden silelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focke Wulf

Öyle bile olsa ışid gibi başı boş bir örgütün operasyonel tecrübeleri ve başarıları olan eğitimli bir ordunun birden fazla zırhlı savaş aracını ele geçirip askerleri esir almasına akıl sır erdiremiyorum aralarında özel kuvvetler personelleride var hiç mi eğitimli subay kalmadı tsk da kaybedilen tanklarda leopard tankı tsknın elinde her türlü hedef saptama ve bu hedefleri başarıyla vuracak ekipman ve silah var leopard tanklarında bir çok optik sistem ve hedef saptama teknolojileri mevcut tankları piyade ve topçu desteği olmadan sahaya sürersen tankların hiç bir avantajı kalmaz açık hedef haline gelirsin.

IŞID dediğiniz örgüt öyle başıboş bir avuç bedevinin kurduğu bir örgüt değil.
    CIA, Mossad ajanları ve paralı askerlerden oluşan bir örgüt.
    BOP projesi (Hani Tayyip'in "eş başkanıyım" dediği proje) kapsamında ortadoğu ülkelerinin sınırlarının büyük israil'i kurmak için yeniden yapılandırılması lazım.
    BOP projesinin Suriye ayağını gerçekleştirmek için IŞID kuruldu.

Türkiye Suriye ile vizeleri kaldırdığında Avrupa da ve Amerika da ne kadar örgüt elemanı varsa hepsi Türkiye üzerinden Suriye ye geçiş yaptı.
    O zamanlar bu elemanlar bize Esad'ı devirecek "Özgür Suriye Ordusu" diye yutturuldu. Kısacası yine "Kandırıldık"

Bizim Türkiye olarak günahlarımız çok büyük, şimdi bu günahların bedelini ödüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 24 Aralık 2016; 2:22:7 >

• 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    olaya siyasi yöne çekmek bu saatten sonra vatan hainliğine girer,hesapları alınacaktır yurtdışı yurt içinde bakınız şanlı tarihimize, günah derken terör örgütlrtin,sol örgütlerin her daim yanında yöresinde yer alanlar bu millet unutmayacak ya içerde ha dışarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

olaya siyasi yöne çekmek bu saatten sonra vatan hainliğine girer,hesapları alınacaktır yurtdışı yurt içinde bakınız şanlı tarihimize, günah derken terör örgütlrtin,sol örgütlerin her daim yanında yöresinde yer alanlar bu millet unutmayacak ya içerde ha dışarda.

"olaya siyasi yöne çekmek bu saatten sonra vatan hainliğine girer"
    Esas vatan hainlerinin kimler olduğunu çok iyi biliyoruz, elbet birgün bu çark dönecek ve herkes yaptığının bedelini ödeyecek.

"bu millet unutmayacak"
    Siz bu milletin sadece yarısısınız, milletin tamamı adına konuşamazsınız!
    40 milyon Türkiye vatandaşı size ve yaptıklarınıza karşı!
    40 milyon Türkiye vatandaşına vatan haini diyenler asıl kendileri vatan hainidir!

Suriye yi bizim başımıza siz bela ettiniz, gidin pisliğinizi kendiniz temizleyin. Başkasının evlatlarını ölüme göndermeyin.
    Askerlik şubesine gidip "Suriye de savaşmak için gönüllü askere yazılmak istiyorum" diyecek akepeli aranıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 24 Aralık 2016; 16:20:32 >

sizin hainler sayısı az o kadar değil meraklanma devlet çağırırsa ilk kaçanlar sizler olacaksınız bizler gideriz anazının dipinden ayrılmayın döt korkusu bu.. gezide 15 temmuzda olmadı varmı başka tezgahınız sizin gibi hainler oldukça akparti 60milyon oy alır sizde tencere tava çalar pilav dağıtırsınız gene.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Bırak palavrayı, çağırırlarsa gidermişmiş. Seni tutan kim?
    Git başvur, 1 gariban evladı yerine sen ölürsün bu millet kazanır.

Recep Tayyip Erdoğan: Beşşar Esad kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 24 Aralık 2016; 16:34:56 >
    esad seni kardeşin orası kesin.. sizler kuzu postu giyen mahluklar bir bir hesap vereceksiniz ha burada olmadı diğer tarafta senin gibi gidecek euda usada esadın koynunda yerimiz yok köpeklik yapanında sonu bellii.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    ERDOĞAN: "KADİM DOSTUMUZ ABD'DİR"

Tayyip haçlı seferleri

birader bebe kadar aklın var enson amerika düşmanın diyen saddam ve kaddafi vardı onlarında ülkelerine özgürlük getirildi sizinde niyetiniz bu.. siyosint güçlere açıktan hedef alınmaz onların yaptığı gibi mücadale edilir görünüşte kimse ile savaşta değiliz oysa alayı cirit atıyor sizlerde arada ekmek kadaylığı yapıyorsunuz tıpkı istanbul işgal edildiğinde sokağa çıkan şakşakcılar gibisiniz..
  • leoga66 L kullanıcısına yanıt
    http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/05/160523_arap_ulkeleri_multeciler

biz gene alırız adamlar sıcak para girişi sağlıyor, ilerde ne olacak bu kadar mülteci.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.