Şimdi Ara

son dakika ISID intihar saldirisi 16 türk askeri sehit oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
21.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık televizyon açmaya haber açmaya korkar olduk üzülmekten başka bişey gelmiyor elimizden Rabbim sabırlar versin şehitlerimizin ailerine..
  • iktidarda bu parti olduğu sürece herzaman bomba şehit ölüm haberleri hiç bir zaman kesilmeyecek ben bunu 5-6 senedir anlatıyorum
  • Bozyayla2015 kullanıcısına yanıt
    Kim gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakıyorum da binbir türlü beddualar,hakaretler havada uçuşur...Biraz aklı selim düşünün...Biz burda sıcak koltukta kıçımızı ısıtıyor isek orda askerin ölmesine borçluyuz. ..

Suriye'de ki pkk uzantısının bütünlüğünü bozmak gerekiyor idi yaptık, şimdi sıra PKK'nın meşruiyetini sağlayan işide geldi onu trmizlemeliyiz...

Ancak şuan kimse operasyonun siyasi ayağıda ne var bilmiyor. Suriye olayı esasında katarve suudilerin suriyeden petrol borusu geçirmek isteyip Suriyeden onay çıkmayınca Türk hükümetine rüşvet verip operasyon yapmasıyla başladı.

Şimdi o alınan rüşvet burnumuzdan geliyor..Ve şunu da unutmayınız SİYASAL İSLAM çöküyor. .

Sakinliğinizo koruyup aklı selim davranınız...
  • El-bab Cerablus gibi değil malesef en başta da söyleniyordu,ben de daha ilk günden yazdıklarımı hatırladım Suriye'nin içine doğru gidildikçe şehit sayısı artar diye

Amaç kantonları birleştirmeyi engellemek ise neden sınırımıza daha yakın olan Menbic'e,Afrin'e,Haseke'ye gidilmiyor da direk ışid'in bulunduğu iç tarafa doğru gidiliyor

Işid zaten ypg ile çatışmada daha geçen ışid Rakka'da ypg'ye yönelik intihar saldırısı gerçekleştirdi 30'dan fazla ypg'li öldü,ypg-pkk şuan da ülkeye ışid'ten daha çok zarar veriyor,o yüzden ypg öncelik olmalı
  • İhtimaller içinde terör örgütlerinin sınırlarımız içinde, sınırda ve aramızda bir ülke olacak şekilde bulunması var. Pkk zaten içimizde bir de sınırda terör örgütüyle uğraşırsak çok yıpranırız. Eğer sınır güvenliğimiz için oraya girdiysek yani terör örgütüyle aramıza suriyeli muhalifleri koymak varsa eyvallah her türlü arkasındayız. Ama eğer başka bir nedenle girildiyse, suriyenin bütünlüğü halkının durumu gibi. Cidden şu şehit olan askerlerin ailelerinin yüzüne bakamazlar.
  • 138 deaşli öldürüldü diye haber yapilmaz ya da bu böyle sunulamaz. orda önemli olan 14 şehittir
  • Askerlerimizin ne işi var suriye de. Yanlış politikalar yüzünden vatan evlatlarımız tek tek şehit oluyor.

Bakanların millet vekillerinin çocuklarını yakınlarını da bekliyoruz askere.. Hiç kimse kusura bakmasın da dünyanın en pislik en berbat ülkesiyiz..

Terör artık normalleşmiş şehit haberlerine üzülen yok. Devlet büyükleri bizim sabrımızı taşırmayın demekle yetiniyor. Kimse de demiyor ki bunların sabrı ne zaman taşacak.

Ülkedeki terör bitmeden başka ülkeye operasyon yapmaya başladık asker yolladık. Suriye ye sahip çıkalım derken milyonlarca mülteci ülkeye girdi.

Sokaklarda dolaşamaz olduk. Resmen it kopuk bir sürü insan ithal ettik.. Bu insanların hepsi aç ve unutmayın ki aç insan her şeyi yapar.. Adam da öldürür canlı bomba da olur hırsızlıkta yapar..

TSK boş yere meşgul ediliyor. Dağ taş bombalanıyor. Yanlış politikalar yüzünden olan gariban vatandaşa oluyor. Ben hiç duymadım bi valinin kaymakamın millet vekilinin bakanın oğlunun yakınlarının bilmem neyinin askere gidip şehit olduğunu..

Sonra gel bu ülkede evlat yetiştir askere yolla. Yollamam arkadaş yollamam. Sokağa bıraksan etraf suriyeli mülteci dolu çocuk ne yapsın. Okula göndersen eğitim sistemi yapboz gibi. Tam yetiştirdin adam oldu dedin askere yolladın şehit oldu ne yüzünden bir hiç uğruna..

İnsanı kendi ülkesinden nefret ettiriyorlar.. Elimde en ufak fırsat olsa isveç'e gideceğim. Kaşık kadar ülke bizden yüzyıllarca önde..

• abd Rusya İran askerleri niye olmuyor
  • Sıkıntı yok, başkanlık anayasası hazırlanıyor. Yakında bunların hepsi son bulacak, Alamanya bizi kıskanacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

hepar

Bir ara hatırlat gülelim bu esprine.

• tsk bünyesindeki er'lerin hepsi suriye'de bugün ölsün, ertesi gün seçim olsun o ölen er'lerin ailelerinin en az %80'i tekrar akp'ye oy verir. o yüzden çokta şey etmemek lazım.
    bknz: soma sonrası soma'da akp'nin aldıgı oy oranı, vs...
    ölen öldüğüyle kalır arkadaşlar, o çocuklar oraya gönderiliyorsa ölecekler tabi ki, askerlik yan gelip yatma yeri değildir.
    ölmeye gidiyorlar, ölüyorlar tabutla geri gönderiyorlar.
    oraya gittikten sonra daha bunu konuşmanın gereği yok, oraya gitmeden ses çıkacaktı.
    bu hatalar yapılmadan eleştirilecekti.
    şimdi iş işten geçtikten sonra yırtınmanın alemi yok. dün boğaz köprüsünde hiç bişeyden haberi olmayan er'lerin boğazını keserlerken farkında olmayan güruh, şimdi asker şehide ağlamasın.
    yarın esad ile tokalaşacağını göreceksiniz, dün israil'e küfr ederken bugün 20 M USD'ye mavi marmara'dakileri sattığı gibi.
    ümmet fırıl fırıl, fırıldak gibi döner.
    yarın esad'ı kardeşim diye tekrar çağırınca yine büyük bir güruh kefen giyip havaalanına gidecektir destek için.
    ruhu satılmışların sizi etkilemesine izin vermeyin.
    ister muhalif ister destekçisi olsun, hepiniz ölene kadar durmak yok, tarihten silineceksiniz.
    hanedanlığına ve çevresinde istediği kişilere yer var sadece bu ülkede, geri kalan herkes silinecek ölecek geberecek hapse atılacak.
    bu ülke harika adamım, iple çekiyorum ümmetin birbirinin namusuna karısına kızına halleneceği günleri yada su suriye'li veletlerin büyüyüp bacılarınıza kerkineceği günleri, peçeteyi tutarsınız artık.
    alayı burda sokakta rahat rahat gezerken, bizim türk askeri saçma sapan topraklarda ölürken vücudunuzda dolaşan kanın pisliğinde boğulun umarım.

• Adı Suriye soyadı bataklık
    Adı fırat kalkanı soyadı şehitlik
    Adı saray soyadı cehennemlik

Ne anlatsak boş ne desek boş.

Girmeyin dediler.
    Bataklık dediler.
    Sonu yok dediler.

Girecez dediler.
    Karışmayın dediler.
    Mehmetçiği karanlığa sürdüler.

En kısa zamanda Şamdayız dediler
    Emevi camisinde cuma namazındayız dediler.
    Ülkemizin dört bir yanında cenaze namazındayız.

Acımız büyük, sıkıntımız çok büyük, millet çaresiz, devlet olmuş bakkal dükkânı, yönetenler beceriksiz.

Ne işimiz var Suriyede bize ne, bana ne arkadaş! Işıdmış zışıdmış bana ne!
    Kim temizlerse temizlesin bize ne!
    Halep gidiyormuş sana ne!

Bin tane terör örgütü cirit atıyor Suriyede. Kim kimin yanında belli değil.Hiçbir yanın güvenli değil. Kurbanlık koyun gibi geziniyoruz Suriyede.

Adına fırat kalkanı dediler.
    Biz pkk ve ypg için ordayız dediler.
    Terörün kökünü kazıyacağız dediler .

Milletin rızasını aldılar.Dört ay geçti dört ay Hani pkk hani ypg. Sahtekâr adamlar. Utanmaz adamlar.

Bunca şehit var bunlar miting yapar güle oynaya
    Bunca şehit var bunlar stad açar güle oynaya
    Bunca şehit var bunlar tünel açar güle oynaya

Bu ülke daha fazla şehit kaldırmaz
    Bu ülke daha fazla gözyaşı kaldırmaz.
    Bu ülke daha fazla acıyı taşıyamaz.

Askerimiz bu bataklıktan çekilmeli. Bizim olmayan bir savaşta yer almanın hiçbir anlamı yok.100 değil 1000 işidli ölse bizim bağrımızdaki ateş sönmez! Daha büyük felaketler başımıza gelmeden çekilmeliyiz. Aklın yolu bir. Biz sadece kendi sınırlarımızı koruyalım yeter.

Mehmetçiği işidi temizlemek için taşeron olarak kullanamazlar kullandırtmayız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 22 Aralık 2016; 7:55:54 >

• Ölmeye gitmek , ölmek demek ne kadar kolayiniza geliyor ?

O zaman cikin yataginizdan sizde gidin bu kadar kolay mi söylenir bu ?

Diger ülkelere bak bakalim sehit veriyor mu hergün , eli silah tutan birini göndermek ile eli silah tutan tecrubeki ve donanimli birini göndermek cok farkli ayrica diger ülkeler teknolojik ürünlerini kullanirken biz hala geridwn gidiyoruz farkindamisiniz yillar oldu hep durum ayni
  • Haziran 2015'ten bu yana şehit sayımız 1000 i geçti mi bilmiyorum. Artık saymayı bıraktım

son dakika ISID intihar saldirisi 16 türk askeri sehit oldu
  • Bu sabah da zehir oldu teşekkürler bela falan okumayacağım hiç olmayan şeyden bir şey istenmez
  • suriye'ye giriyosun bari kazan be adam bi hükümet düşünün girdiği bütün mücadeleleri kaybetsin tarih bu kara günleri not alacaktır
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    Doğru düzgün stratejiyle savaşirsan sehit sayisi az olur zaten ne yaptigimiz belli degil adamların iç bölgesinde ne işimiz var en başta sinir güvenliğini doğru düzgün yapmadıklarını için bunu çekiyoruz sınırdan belli km yi temizle geri çekildi biz napiyoruz öso ya yardım ediyoruz neden yapıyoruz dersen Amerika abimiz öyle istedi hani dunya liderimiz var ya Amerika baktı sadece öso yla olmucak bizi de soktu içeri bir marifet gibi anlatıyor bazıları yazık.

• kısa adam "daeş öfkeli gençlerin bir araya gelmesiyle oluşmuş" demişti. gerçekten görüyoruz stratejik derinliğini.
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    İlermeden sınırda güvenliği sağlamak çok zor olmamalı güçlü devlet güçlü ordun olursa sınırı çizersin şurdan içeri gireni vururum diye kimse de yaklaşamaz başta sen adamlara 50 metre dibine kadar bayrak asma gücünü verdin vermeseydin ? Gerçi kime diyorum bizim tsk sınır güvenliğini tam olarak yerine getiremiyor canlı bombaların hepsinin suriyeden kaçak yollarla girdiği söylenmişti.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.