Şimdi Ara

son dakika ISID intihar saldirisi 16 türk askeri sehit oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
21.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkes bilsin ki savaş halindeyiz. Savaş kayıpsız olmaz, geçmişte bir çok asker bu ülke için şehit oldu. Yine olacaktır! Bu ülkenin bekası için hepimiz şehit oluruz. Sağı solu suçlamayı bırakın yani. Ayrıca biz oraya kendi güvenliğimizi sağlamak için girdik.

DEAŞ köpekleri amacına ulaşamayacaktır.
  • Stickand kullanıcısına yanıt
    Hocam burada amaç ve söylemler yanlıştı. Örneğin RTE "Biz kanlı Esed rejimini bitirmek için Suriyedeyiz" söylemi çok çok çok yanlış bir cümle. Şimdi ne oldu Astana görüşmesinde İran,Suriye ve biz Esad rejiminin varlığı, önceliğin terörü bitirme olması konusunda anlaşıldı. YPG'nin özellikle Akdeniz bağlantısı yapmaması için bu operasyon mühim. Bunu Rusya da istemiyor. Ortak çıkarlar var. 900 km yakın bu sınırı ABD destekli Tek bir Terör örgütüne vermemek için doğru operasyon. ABD şu an beklemede. Ocak 20 de Trump gelince farklı senaryolar izleyeceğiz. Allah bütün askerlerimize güç kuvvet versin. Hepsi muzaffer olsun. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

Ha bu aşamaya gelene kadar çok yanlışlar yapıldı. Özellikle Esad konusunda. IŞİD konusunda. Pkk konusunda. Durumun bu hale gelmesinden bizzat iktidar partisi sorumludur. Iğrenç bir diş politika ile orta Doğu batakligina çektiler vatanı ve vatan evlatlarımızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haber kanallarında son dakika hemen geçip sona ermiş yazık yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.polis

Milletimizin başı sağolsun çok üzüldüm.
    Profesyonel olmayan gencecik çocukları zorla askere alıp , 10 yıl ve üzeri profesyonel eğitimli teröristlerin karşısına zorla dizerseniz sonucun ne olacağı bellidir.
    Tekrardan Milletimizin başı sağolsun!

Ben erlerin şuan suriyede olduğunu sanmıyorum TSK son yıllarda erleri pkk ya karşı operasyona çıkarmıyor ki suriyeye göndereceğini hiç sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

SURİYEYE KÜRT OLUŞUMUNU ENGELLEMK VE IŞİDİN HAVAN SALDIRILARINA KARŞILIK OLARAK GİRDİK

OPERASYON DAHA YENİ BAŞLIYOR HEDEF FIRATIN DOĞUSUNDAKİ ŞEREFSİZ PKK PYD UNSURLARI OLACAK

ASIL OPERASYON O ZAMAN BAŞLAYACAK

EĞER SURİYRYR GİRMESEYDİK

GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE KÜRT DEVLETİ KURULACAKTI

AMA HÜKÜMET BUNA İZİN VERMEDİ VERMEYECEKTE

kuzey irak bolgesin de ki faaliyetleri nasil durduracaz asil yuvalandiklar yer orasi degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

Evet suriyeye girmeyi savunan arkadaşlar şehit olan askerlerimizin ailelerine anlatsın düşüncelerini yazık.

Suriye 'deki S büyük harfle yazılır ve Suriye 'den sonra gelen ye eki kesme işareti ile ayrılır, bunu niye yazdım bugün bir üyemize yazım yanlışı ve noktalama işaretlerinin nasıl yazıldığını öğretmeye kalkarsan sana da öğretmeye kalkarlar dimi ama o yüzden neymiş önce kendimiz hata yapıyor muyuz ki başkalarına laf sokmaya kalkışıyoruz diye kendimizi sorgulamalıymışız..

Gelelim yorumuna sen daha iyi anlatırsın bu görevi sana verelim biz biz düzgün cümle kuramıyoruz ya sen daha başarılısın bu işte bize yanlışlarımızı gösterebilen birinin açıklama yapmasını öngörüyoruz..
  • Adaletini seveyim senin kahpe düzen. Elin Suriyelisi gelsin benim ülkemde yatsin.devletten maasini alsin. Bizim yigitlerimiz orada sehit olsun ne icin kim icin. Halep Agliyor mus., Halep agliyorsa Diger Halepliler burada keyif çatiyor defolup gitsinler onlarda savassin o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Hocam burada amaç ve söylemler yanlıştı. Örneğin RTE "Biz kanlı Esed rejimini bitirmek için Suriyedeyiz" söylemi çok çok çok yanlış bir cümle. Şimdi ne oldu Astana görüşmesinde İran,Suriye ve biz Esad rejiminin varlığı, önceliğin terörü bitirme olması konusunda anlaşıldı. YPG'nin özellikle Akdeniz bağlantısı yapmaması için bu operasyon mühim. Bunu Rusya da istemiyor. Ortak çıkarlar var. 900 km yakın bu sınırı ABD destekli Tek bir Terör örgütüne vermemek için doğru operasyon. ABD şu an beklemede. Ocak 20 de Trump gelince farklı senaryolar izleyeceğiz. Allah bütün askerlerimize güç kuvvet versin. Hepsi muzaffer olsun. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

Ha bu aşamaya gelene kadar çok yanlışlar yapıldı. Özellikle Esad konusunda. IŞİD konusunda. Pkk konusunda. Durumun bu hale gelmesinden bizzat iktidar partisi sorumludur. Iğrenç bir diş politika ile orta Doğu batakligina çektiler vatanı ve vatan evlatlarımızı.

Doğru hocam çok hata yapıldı fakat şimdiki durumu biraz olsun açıklamak istedim yazdıklarınız haklı tamamiyle pyd de zaten bağımsızlık ilan edemedi trump tan sonra belli olacak herşey

• Olan şehidime oldu Allah şehadetini kabul eylesin inşallah. Gerisi yalan.
  • "Asker ölmek için maaş alıyor" diyenleri unutma ey Türk.
    Gençliğe Hitabede ne diyordu Paşa, onu düşün.
    Artık kendine gel Türk.
  • Yaklaşık 4 yıldır Ortadoğu'yu çok yakından takip ederim. (Günde ortalama 3 saat gibi) ve size şunu söyleyeyim.Türkiye'nin oraya asker sokması büyük hataydı. Bunu zamanla anlıyacaksınız sizde.Işid el babta askerimize gücünü göstermeye karar verdi.Eğer hatamızda ısrar edersek.Bu bizim için büyük can kayıplarına neden olacak.Amerika yıllardır bu yapıyı ortadan kaldırmaya çalıştı.5000 üzeri askerini kaybetti ve taşeronlarını devreye soktu.Amerikanın ve birçok ülkenin başedemediği yapıyı küçük bir kasabadan atmak, onlar istemedikçe zor.
  • savaş halindeyiz şehit olur diyen kişi, biz savaş halinde değiliz bir insanın hırsı yüzünden oradayız, 2 milyon suriyeli erkek var eli ayağı sağlam onlar burada kızlara laf atsın, gezsin bizim garibanlar ölsün, gerçi şehit deyince olay kapanıyor pek düşünmemek lazım, cenazeye giden chp'liyi protesto eden ülke için kafamı yoramam artık, eskiden sinirleniyordum şimdi umrumda değil.
  • Ulan harbi serum yemiş gibiyiz.Onca canlarımız gidiyor, ve hiç bir kimse konuşmaktan başka bise yapmıyor .İzliyoruz bakıyoruz ...Artık ateş düştüğü yeri yok etmeye başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

Her gün yeni şehit haberi almak icimi yakıyor.Allah eline silah alip ölüm sacanlarin cezasini versin.

En basta Esad i devirmek icin girdik denilmişti ancak en son yapilan açıklamada rusya, iran ,Turkiye ortak aciklama yaptilar ve suriye hükümetini devirmek önceliğimiz degil dediler. Bu durumda Türk askeri ne icin suriyede bunun halka aciklanmasi gerekir.

Keske önce kendi topraklarimizdaki teröristleri vatan hainlerini bitirseydik de suriye kusur kalsaydi.

Orda degisik durumlar var bu enerji hatti biri israil ve amerikanin planladigi var birde iran rusya cinin bakalim herkes pay pesinde bizde o pay icin orda oluyoruz.

Yani hersey yalan olan suriye halkina ve cevresindeki karisiliktan ve soguk savastan olenlere oluyor!

Herhalde hukumetin yon degistirmesi darbeden dolayi artik amerikayi guvenli bir dost olarak gormuyor.

• BEYAZ11 kullanıcısına yanıt
    Ya zaten kendileri destekleyip kendileri yaratip yok ediyorlar :) hepsi oyle isis den tut bin ladine hepsi amerikanin istailin ve o gibi ulkelerin masasi

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    O algıyı yaratmaya çalışıyorlar insanların gözünde,desteği azaltmak için.Abd destekliyor olsa musulda,rakkada,kobanide ve diğer yerlerde neden onları bombaladı?İşidlilerde binlerce ABD askerini müttefiklerse niye öldürsün?Televizyonlar insanların kafasını karıştırmayı iyi beceriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ11

O algıyı yaratmaya çalışıyorlar insanların gözünde,desteği azaltmak için.Abd destekliyor olsa musulda,rakkada,kobanide ve diğer yerlerde neden onları bombaladı?İşidlilerde binlerce ABD askerini müttefiklerse niye öldürsün?Televizyonlar insanların kafasını karıştırmayı iyi beceriyor.

Dostum sen daha cok tertemizsin ben kirletmeyeyim seni :)

Adamlar gozunun yasina bakmaz gerekirse amaclari icin baskanlarini bile oldururler. Halkmis askermis gozlerinde bir hic

• Kisa ve net. Arap bokuna sivadiniz ulkeyi. Allah belanizi erkenden versin bu isin sonu kotu cunku.
  • Kendi ülkemizde azınlık olduk arkadaşlar yetmezmiş gibi birde şehit veriyoruz, hemde bir hiç uğruna.Yazik gunah, hala çanak yalayici iktidar yanlıları satılık insanlar var.Ülkem yanıyor vatanım vatan evladım yanıyor kardeşlerimin kanı akıyor kimsenin umrunda değil yeter lan.Boyle hayat olmaz vallahi çok bunalıyorum artık.Neden bütün dünyanın pislikleri bizim ülkemizin etrafında dönüyor?
  • Eli silah tutabilecek her Suriyeliyi derhal cepheye göndermek lazım.

Üniformayla gitmeyi kabul etmiyorsa sen bilirsin deyip sınır dışı etmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.