< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 4 Nisan 2019; 19:54:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 4 Nisan 2019; 19:54:28 > |
while (1)
if binali_oy > ekrem_oy break else fprintf("cehape oyları çaldı, bi daha sayılsın") end end disp(demokrasi_şöleni) |
adamlar koca ülkeyi sonsuz döngüye soktu resmen.
|
Bu nasıl bir şeydir ya, seçim yapmak serbest ama kazanmak yasak. Akp'nin kıl payı kazandığı yerlerde itiraz yapılınca bir tarafına takan yok, arada 20 bin fark olunca akp kazanana kadar durmak yok. Hadi yiyiyorsa Balıkesir, Bursa ve Giresun'da da sayılsın tüm oylar?
|
Of çok sıktı hakikatten. Çocuk oyuncağına çevirdiler işi
|
Return komutu vermişler doğru veriyi yakalayana kadar saysınlar
|
Hangi kaynaklar mesela?
Ahaber-Sabah-Haber7-Yeni Akit vs gibi kaynaklar mı? Maalesef o kaynaklardan haber alamıyorum. Gülesim geliyor Zaytung'dan daha komikler. |
Küçükken bende böyleydim.Yenilince saymazdım bir daha oynardık.
|
Balıkesir:
Oy Farkı: 9.913 / Geçersiz Oy: 31.796 İTİRAZ REDDEDİLDİ! Muş Oy Farkı: 538 / Geçersiz Oy: 2.449 İTİRAZ REDDEDİLDİ! Malazgirt Oy Farkı: 3 / Geçersiz Oy: 432 İTİRAZ REDDEDİLDİ! Manisa - Yunus Emre Oy Farkı: 21 / Geçersiz Oy: 5.036 İTİRAZ REDDEDİLDİ! Manisa - Köprübaşı Oy Farkı: 29 / Geçersiz Oy: 711 İTİRAZ REDDEDİLDİ! Isparta - Gelendost Oy Farkı: 32 / Geçersiz Oy: 161 İTİRAZ REDDEDİLDİ! Bursa - Mustafa Kemal Paşa Oy Farkı: 593 / Geçersiz Oy: 11.250 İTİRAZ REDDEDİLDİ! Bitlis - Adilcevaz Oy Farkı: 14 / Geçersiz Oy: 337 İTİRAZ REDDEDİLDİ! |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Nisan 2019; 19:58:47 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|