Şimdi Ara

Son dakika: İstanbul'da Vatan Emniyete roketli saldırı girişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GSSHJHFFHJKLŞ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Birader iyimisin sen? Daha bugün 5 askerimiz şehit oldu sen neyin ayrımını yapıyorsun? Hepsi bizim evlatlarımız,kardeşlerimiz,abilerimiz.Jandarmayı,polisi,askeri ayırmak ne demek sen iyimisin? Bu dediklerin terör örgütüne çanak tutmaktan başka bir şey değildir yazdıklarına dikkat et.Çözüm süreci diye bizim askerimizin,bordo berelimizin kaç operasyonu kabul edilmedi haberin varmı senin?
  • İnsanları uyarınca "sen nereden biliyorsun diyorlar bana"
    Dikkatli olun beyler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 20 Ocak 2017; 21:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Birader iyimisin sen? Daha bugün 5 askerimiz şehit oldu sen neyin ayrımını yapıyorsun? Hepsi bizim evlatlarımız,kardeşlerimiz,abilerimiz.Jandarmayı,polisi,askeri ayırmak ne demek sen iyimisin? Bu dediklerin terör örgütüne çanak tutmaktan başka bir şey değildir yazdıklarına dikkat et.Çözüm süreci diye bizim askerimizin,bordo berelimizin kaç operasyonu kabul edilmedi haberin varmı senin?

Asil sen iyimisin ? Sen bu adamlarin ellerini kollarini salliyarak kirsal sehire techizat tasmasina hic bir sey yapmiyan asker ve jandarmayi suclamazsan bu serefsizler gelip sehrin ortasinda polis oldurur, insan oldurur !

Bordo bereliler eger saldiri izni alamiyorlarsa gitsinler bari savunma izni alsinlar ! Pkk lilar yollarda her gun kimlik kontrolu yapip dagdan sehirdeki bakkala ekmek almaya gidip geliyorlar ! Butun bunlar olurken sehire sicriyan her teror saldirisi icin ben askeri jandarmayi suclarim

sen sen ol gercekleri gormeye calis

• Luq kullanıcısına yanıt
    Roket çok fazla insana zarar vermez mi? . Bi yerimle güldüm yemin ederim

• Ne gerçeklerinden bahsediyorsun sen ya.Kanıtın varmı bunlarla ilgili? Askeri ne hakla suçluyorsun sen kardeş.Yapılan politik hatalar yüzünden kırsaldan şehre o terör.Sen önce çözüm süreci denen muhabbet sırasında olanlara bak sonra o 'gerçeklerden' bahset.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 20 Ocak 2017; 21:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Orijinalden alıntı: Falcon-61

quote:

Haber değeri taşımıyor, ülkeyi karıştırmaya mı çalışıyorsunuz şu açtığınız konu ile?

Hocam eğlenceli mi ? Ben de denemek istiyorum sıkıldım artık troller laftan anlamıyor zaten.

Resmen hafifliği yaşıyorum, bulutların üstünde yatıyor gibiyim.

Oltaya paso CHP liler düşüyor ama biraz saflar galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Falcon-61

quote:

Haber değeri taşımıyor, ülkeyi karıştırmaya mı çalışıyorsunuz şu açtığınız konu ile?

Hocam eğlenceli mi ? Ben de denemek istiyorum sıkıldım artık troller laftan anlamıyor zaten.

Resmen hafifliği yaşıyorum, bulutların üstünde yatıyor gibiyim.

Oltaya paso CHP liler düşüyor ama biraz saflar galiba

• Idam lazim niye hala gelmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil girdigini devletin basindakikere sorun. Vip aracla almadiklari kaldi , onuda maas vererek kapatiyolar ayip olmasin diye. Bu suriyeliler icin , isidliysenizde hastane masraflariniz karsilaniyor tedavi ediliyosunuz. Hem de benim guzel ulkemin vatandasinin paralariyla 👍👍

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    [8D,

• K E N kullanıcısına yanıt
    Anana kufur ettirene kadar devam mi edeceksin sabahtan beri acilan her konuda insanlari kiskirtiyorsun yeter ama biraz vicdanli ol

• quote:

Orijinalden alıntı: GelÇukuçuku

Anana kufur ettirene kadar devam mi edeceksin sabahtan beri acilan her konuda insanlari kiskirtiyorsun yeter ama biraz vicdanli ol

Akp destekçisi olmak insanları kışkırtmak demek mi?
  • quote:

Ne gerçeklerinden bahsediyorsun sen ya.Kanıtın varmı bunlarla ilgili? Askeri ne hakla suçluyorsun sen kardeş.Yapılan politik hatalar yüzünden kırsaldan şehre o terör.Sen önce çözüm süreci denen muhabbet sırasında olanlara bak sonra o 'gerçeklerden' bahset.

Budami yalan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wuxx

quote:

Turkiyenin en gelismis sehrinin emniyet binasina roketatarli saldiri girisiminde bulunuyor, sen ulkeyi karistirmaya mi calisiyorsunuz diyorsun dogru cok iyi durumda ulke tek boynuzlu atlar ucusuyor ulkede

ironi yapmis

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 16 Haziran 2020; 14:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

quote:

Asil sen iyimisin ? Sen bu adamlarin ellerini kollarini salliyarak kirsal sehire techizat tasmasina hic bir sey yapmiyan asker ve jandarmayi suclamazsan bu serefsizler gelip sehrin ortasinda polis oldurur, insan oldurur !

Bordo bereliler eger saldiri izni alamiyorlarsa gitsinler bari savunma izni alsinlar ! Pkk lilar yollarda her gun kimlik kontrolu yapip dagdan sehirdeki bakkala ekmek almaya gidip geliyorlar ! Butun bunlar olurken sehire sicriyan her teror saldirisi icin ben askeri jandarmayi suclarim

Arada aç Osman Pamukoğlunu dinle bu sorularının hepsine yanıt verir.Adam kendi ağzıyla dedi zamanında dağda pkk'nın etrafını sardık fakat devlet saldırmamıza izin vermedi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

quote:

Arada aç Osman Pamukoğlunu dinle bu sorularının hepsine yanıt verir.Adam kendi ağzıyla dedi zamanında dağda pkk'nın etrafını sardık fakat devlet saldırmamıza izin vermedi diye.

yahu sizin anlama zorlugunuz mu var ? Ben devletin pkk ya yapilan operasyonlarindan bahsetmiyorum

diyorum ki pkk yolda kimlik kontrolu yapacak cesareti nerde buluyor ? nerde bu ulkenin askeri, jandarmasi ? hadi askere saldiri emri cikmadi ulan bari kirsaldan sehire bomba, roket sokan serefsizlere engel olun ! Bu teroristler yarin ortaligi kan golune cevirecekler olanda benim polisime olacak bunlarin hepsi askerin ve jandarmanin sucudur !

• quote:

Arkadaşım,PKK'nın yol kesmesi yeni bir olay değil zaten.Senelerdir yapıyorlar bunu.Askerimiz ihbar alıp oraya ulaşana kadar bu hainler kaçmış oluyor zaten.Savunduğun garip ve saçma tezin ile bu olayın bir alakası yok.Sen çözüm süreci denen muhabbetin hesabını ver önce.

Istihabarat dedigin sey bir olay olmadan evvel gidip onlemini anlamaktir olay olduktan sonra alinan bilgiye istihbarat denmez ! Askeri istihbarat dedigin sey ne ise yariyor o zaman ? Kendi agzinla soyluyorsun senelerdir yapiyorlar diye eger koskoca devletin askeri sayisi bir kac bin olan bu magara hayvanlarinin ne yapacaginin bilgisini alamiyorsa o zaman bu devletin askeri kurumlarda call of duty oynuyor demektir !

Ne kadar seviyorsunuz milleti kendiniz gibi dusunmeye zorlamayi ! Disarida bir rutbeli gordugun zaman git sor pkk lilar yolda kimlik kontrolu yapiyor siz ne ise yariyorsunuz de ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dabster

Roket çok fazla insana zarar vermez mi? . Bi yerimle güldüm yemin ederim

roket derken bunu kastediyor herhalde.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.