Şimdi Ara

Son dakika: İstanbul'da Vatan Emniyete roketli saldırı girişimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sende git kolunu,bacağını kaybetmiş bir gazinin yüzüne söyle bakalım sen ne işe yaradın diye.Yada git bir şehit ailesinin yüzüne söyle senin eşin,oğlun,kardeşin ne işe yaramış diye.Yazdığın şeyler o kadar iğrenç ki,lağım çukurundan hallice bir hali var.Aç bak bakalım askerin kabul edilmeyen operasyon izinlerine.Aç bak bakalım ergenekon mubabbeti yüzünden nasıl zayıflamış askeriye.Genelkurmayın kozmik odasına girildi bu ülkede be,PKK içinde gizlenip konuşlanmış askerlerin isimleri ifşa edildi hepsi birer birer öldürüldü 15 yıllık çaba yokedildi biranda bunlardan haberin varmı birader senin? Senin TSK ile kişisel bir derdin var zira bu yazdığın saçmalıkların başka bir izahati olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Butun suc jandarmanin ve askerindir olan benim polisime oluyor habire

Bunlar bu kadar techizati kirsal'dan iceri sokuyorsa ben burda jandarmayi suclarim ! Neye yariyor bu asker ? Hani bordo bereliler ?

Ulan adamlar dogudan saldiriyorlardi simdi Ankara, Izmir, Istanbul'a gelmisler ! yaziklar olsun bunlar saldirirken eli bos duranlarin

jandarmayı polisimi yarıştırıcaksın madem kırsaldan girdi jandarma yakalamadı şehirde ni,ye yakalamadın onları.,
    Asker kaçağımısın aslanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Sende git kolunu,bacağını kaybetmiş bir gazinin yüzüne söyle bakalım sen ne işe yaradın diye.Yada git bir şehit ailesinin yüzüne söyle senin eşin,oğlun,kardeşin ne işe yaramış diye.Yazdığın şeyler o kadar iğrenç ki,lağım çukurundan hallice bir hali var.Aç bak bakalım askerin kabul edilmeyen operasyon izinlerine.Aç bak bakalım ergenekon mubabbeti yüzünden nasıl zayıflamış askeriye.Genelkurmayın kozmik odasına girildi bu ülkede be,PKK içinde gizlenip konuşlanmış askerlerin isimleri ifşa edildi hepsi birer birer öldürüldü 15 yıllık çaba yokedildi biranda bunlardan haberin varmı birader senin? Senin TSK ile kişisel bir derdin var zira bu yazdığın saçmalıkların başka bir izahati olamaz.

Ben gaziler ile bizzat konustum hepsi aklin varsa askerlikten uzak dur dedi ! Sen benim yorumlarimi igrenc bulabilirsin cunki isine gelmiyor burda duygu somurusu yapiyorsun askerin cektigi zorluklari gostererek ! Her meslegin zorlugu vardir ama fare deliginede kapan kurmayan sorumluyu suclarim ben

Senin zihniyetindeki insanlar yuzunden bu meslegin kotuye kullanilan taraflari hep kapatiliyor ulkenin zararina yorum yapiyorsun suanda !

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Bunlar bu kadar techizati kirsal'dan iceri sokuyorsa ben burda jandarmayi suclarim ! Neye yariyor bu asker ? Hani bordo bereliler ?

Ulan adamlar dogudan saldiriyorlardi simdi Ankara, Izmir, Istanbul'a gelmisler ! yaziklar olsun bunlar saldirirken eli bos duranlarin

jandarmayı polisimi yarıştırıcaksın madem kırsaldan girdi jandarma yakalamadı şehirde ni,ye yakalamadın onları.,

polis kirsala daki olayi nerde bilsinde onlemini alsin ? bu is ile ugrasacak kesim jandarmadir ! Sen daha bunun farkini anliyamamissin gelmis burda artislik yapiyorsun ! bir sey bilmiyorsan gel sor sana ogreteyim koçum ;)

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Sen konuyu çarpıtmaktan başka bir şey yapmıyorsun şuanda.Önce benim yazdıklarıma cevap ver sonra zihniyetten bahsedersin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

polis kirsala daki olayi nerde bilsinde onlemini alsin ? bu is ile ugrasacak kesim jandarmadir ! Sen daha bunun farkini anliyamamissin gelmis burda artislik yapiyorsun ! bir sey bilmiyorsan gel sor sana ogreteyim koçum ;)

öğret bekliyorum.

• ülkede güvenlik diye bir şey yok malum iktidar devletin kalpi olan kozmik odaya bir girdiler bütün istibarahtın gizli birimi ve 100 bin döküman deşifre olduu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Sen konuyu çarpıtmaktan başka bir şey yapmıyorsun şuanda.Önce benim yazdıklarıma cevap ver sonra zihniyetten bahsedersin.

Cozum sureci dedigin sey pkk ile askerin kendi tarafina cekilip dinlemesi surecidir ! ben pkk lilarin yollarda kimlik kontrolu yapmasindan bahsediyorum sen kulaktan dolma bilgilerle ama bana boyle demislerdi diyorsun !

asker eger yoldaki pkklilarin hakkindan gelemiyorsa sana burda avukatlik yapmak dusmez ! Gir youtube a pkk lilarin yaptiklarini seyret sonra gel bana cevap yaz !
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Senin gibi boş bir zihniyetle tartışmak cidden vakit kaybı arkadaşım.Ben ne diyorum sana,sen hala yol kesme muhabbettindesin.He dinlenme evet,kim çıkarttı peki bu çözüm süreci denen olayı? Seninle daha fazla muhattap olmak istemiyorum.Diyeceğim tek şey sana (zor ama belki birşeyler anlarsın).'Askere düşmanlık yapmak,düşmana askerlik yapmaktır'

• quote:

Şehrin ortasında Jandarmanın ne işi var la kafan mı güzel ?
  • DHKPC li pislikler yapmış bu geceki iki saldırıyı da. Dilerim Allah belalarını verir dinsiz Allahsız bu pisliklerin ve destekçilerinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Duz gorup ters anliyan vatandas ! Ben jandarma sehrin ortasinami gelsin dedim ?

Sehrin ortasina polis mudahale eder jandarma degil ama terorist silahlari jandarmanin kontrol ettigi guzergahtan sokar

Anladin mi simdi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Duz gorup ters anliyan vatandas ! Ben jandarma sehrin ortasinami gelsin dedim ?

Sehrin ortasina polis mudahale eder jandarma degil ama terorist silahlari jandarmanin kontrol ettigi guzergahtan sokar

Anladin mi simdi ?

Ohoo dert ettiğin şeye bak . Oğlum millet askerden eve roketatar ile geliyor sen neden bahsediyorsun.

• SON DAKİKA: Teröristin kimliği belli oldu.

Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti saldırganının kimliği ve örgütü belirlendi. DHKP-C üyesi olarak poliste kaydı bulunan Şerif T olduğu öğrenildi. Saldırı ile ilgili olabileceği değerlendirilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Milliyet

Pislik DHKPC'lilerden de bu beklenirdi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.