Bildirim
SON DAKİKA | Türkiye Ligi Fifa 14'e geri dönüyor. Fifa 14 - TSL - TFF ile görüşme - (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet haber doğruysa Süper lig eklenmiş. "Klüpler birliği açıklama yapmış EA ile anlaşmak üzereyiz kesinlikle süper lig Fifa 14'te olucak"demişler -
gorusmelerıne gerek yok zaten , fenerın son 4e kalması ve gs'nın real madrıde cektıgı konusuz fılmden sonra koymasalar ea'nın ayıbı olurdu...
ultimate team , super lig karması yapmak ıcın sabırsızlanıyorum -
Müthiş bir haber ve bir yandan da düşünüyorlardır nasıl bir denge kursakta FUT'da bol bol Türkiye Ligi karması görmesek. -
Güzel gelişme haber bomba çıkmaz umarım.
-
türkiye ligi hakkımız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FUT ' ta Türkiye Karması Of Of
------------------Muslera--------------------
Eboue-------Sivokl----Semih-------Gö.G
------------------ Alper.p---------------------
W.S --------Xelçuk-----Xernandes--------Kuyt
-------------------Burak-----------------------
Çok Ofansifmi Oldu Ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jony___ -- 28 Nisan 2013; 9:31:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: YusufTaziM.
FUT ' ta Türkiye Karması Of Of
------------------Muslera--------------------
Eboue-------Sivokl----Semih-------Gö.G
------------------ Alper.p---------------------
W.S --------Xelçuk-----Xernandes--------Kuyt
-------------------Burak-----------------------
Çok Ofansifmi Oldu Ne
Hocam BU nasıl kadroooo
Gökhan sol bekte
Sneijder Sağ Kanatta
-
Haber dogruysa gercekten muhtesem olur. Ne zamandır Türk takımlarıyla oynayamıyorduk.
Süper haber.
seneye pes oynamak için bi neden kalmayacak gibi görünüyor. -
Bu twitterde imza toplamalar şey yapmalar gereksiz bence geçen senede yapmıştık fos çıktı -
EA den umarım yakın zamanda bir açıklama gelir. -
Peki şimdi niye Türkçe dil desteği için organize olmuyoruz? Çok basit bir işlem değil mi onlar için? Bu sene Türkçe dil desteği görürsek niye seneye Türkçe Spiker olmasın... -
Tr liginin de olduğu adam gibi oyun yapsınlar...11-12-13 oyunun kalitesi yükselceğine düştü umarım Tr li 14 hepsinden ıyi olur
Oh be çok iyi oldu bu inşallah geçen seneki problemlerle karşılaşmayız. -
Haber tıraş değilse bir yıl aradan sonra FIFA alıyorum, Ultimate Team'de Türk kadrosunu kuracağız hayırlısıyla. -
quote:
Orijinalden alıntı: KmKz_Lito
Haber tıraş değilse bir yıl aradan sonra FIFA alıyorum, Ultimate Team'de Türk kadrosunu kuracağız hayırlısıyla.
Kesinlikle çok güzel olacak inşallah :)
Sanırım ilk defa Ultimate Team'de TSL olacak doğru değil mi? -
tsl gelirse gs nin 11 indeki en kötü oyuncunun gücüyle fenerdeki en iyi oyuncunun gücü eşit yaparlar malum adalet her yerde hep gsden yana. Geçen CC den bir lig indirdim drogba 86 snejder 88 burak 84 selçuk 82 hamit 81 dany 80 semih 83
meireles 80 sow 79 kuyt 78 webo 76 emre 78 gökhan gönül 77 yobo 78
alperen141 di bu ligi yapan eleman -
quote:
Orijinalden alıntı: osert34
quote:
Orijinalden alıntı: KmKz_Lito
Haber tıraş değilse bir yıl aradan sonra FIFA alıyorum, Ultimate Team'de Türk kadrosunu kuracağız hayırlısıyla.
Kesinlikle çok güzel olacak inşallah :)
Sanırım ilk defa Ultimate Team'de TSL olacak doğru değil mi?
FIFA 11'de vardı TSL, kurabiliyorduk kadro ama iyi oyuncular yoktu o kadar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X