Şimdi Ara

SON DAKİKA | Türkiye Ligi Fifa 14'e geri dönüyor. Fifa 14 - TSL - TFF ile görüşme -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
6.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://fifainsider.com/fifa-14-turkish-super-lig-will-be-included/

#Fifa14TürkiyeLigiİstiyoruz Twitter'dan desteğinizi bekliyorum arkadaşlar.

Fifa 14'de Süper Ligimizin yer alması için Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşerek bir sonuç almayı planlıyorum.

Ben anladım ki bu iş mail kampanyası ile olmaz.

Evet twitter üzerinden gücümüzü gösterebiliriz belki ama, önemli olan bir grub olarak, imza toplayarak türk oyunseverler olarak TFF'den ricada bulunmak.

Mehmet Ali Aydınlar döneminin yaptığı skandal bir icraattir bu başka birşey değil.

TFF'nin bunda kaybedeceği birşey yok ama kazanacağı çok şey var.

Sizden de çözüm önerilerinizi bekliyorum..

Sosyal medya'da örgütlenelim arkadaşlar twitter'da nasıl bir hashtag yapalım..

Oyunun duyurusuna az bir zaman kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becks1907 -- 28 Nisan 2013; 0:45:16 >

• Olmaz o iş öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Olmaz o iş öyle

Neden olmasın ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

quote:

Olmaz o iş öyle

Neden olmasın ki ?

Görüşmekten kastın ne? Yani çok zor bu işler ve asıl sorun para. Para mevzu oldu mu halk önemsizdir böyle kuruluşlar için. Vizyonu kimse düşünmez. Düzgün bir muhatap bulman imkansıza yakın geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

quote:

Olmaz o iş öyle

Neden olmasın ki ?

Görüşmekten kastın ne? Yani çok zor bu işler ve asıl sorun para. Para mevzu oldu mu halk önemsizdir böyle kuruluşlar için. Vizyonu kimse düşünmez. Düzgün bir muhatap bulman imkansıza yakın geliyor bana.

Alıntıları Göster
    galatasaray var işte türkiyeyi gayet başarıyla temsil ediyor. diğer takımlara gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiko

galatasaray var işte türkiyeyi gayet başarıyla temsil ediyor. diğer takımlara gerek yok.

• quote:

Yas kac ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gs-Fb kavgasına çevirmeyin bu önemli konuyu arkadaşlar.
  • Of of
  • quote:

yasını merak ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican0

quote:

yasını merak ettim :D

Alıntıları Göster
    sadece gs nin olmasını yediremiyen fenerli dolmus burası
  • Gs nin olduğu oyunda fb nin ne işi var, koymasınlar bizi.kendimizi ucuza satmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Gs nin olduğu oyunda fb nin ne işi var, koymasınlar bizi.kendimizi ucuza satmayız.
    TFF başında tüpçü varken bi b*k olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

TFF başında tüpçü varken bi b*k olmaz

Alıntıları Göster
    twitterde onu bunu konu edip en üste taşıyoruz da bunu niye yapamayacaz, twittera yumulalım :) federasyona faks vs çekilebilir. toplu imza kampanyası başlatılabilir, adam akıllı bi yazı döşendikten sonra federasyona gönderilebilir, ya bırakın türkiye ligini yıl olmuş 2013, türkiye liginin yanında türkçe spiker için bile bastırılması gerekir.

ayrıca içinde türkiye liginin olmadığı bir fifa oyununa para verip alanın da çok kabahati var, türkiyedeki satışlar bıçak gibi kesilseydi fifa durumu anlardı, bu duruma göre türkiye ligini koysa da satılıyo koymasa da satılıyo, yahu türkiye liginin olmadığı oyundan ne zevk alıyosun, elalemin absürt ligleri varken senin ligin yok.

Haa yıllardır fifa oynarız türkiye ligi yoktu doğru, ama adamlar son zamanlar ligimizi oyuna koyuyorlardı, bu saatten sonra koymaları gerek artık. fifa 2001.den ilk kez yeni çıkan bir fifa oyununu almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

twitterde onu bunu konu edip en üste taşıyoruz da bunu niye yapamayacaz, twittera yumulalım :) federasyona faks vs çekilebilir. toplu imza kampanyası başlatılabilir, adam akıllı bi yazı döşendikten sonra federasyona gönderilebilir, ya bırakın türkiye ligini yıl olmuş 2013, türkiye liginin yanında türkçe spiker için bile bastırılması gerekir.

ayrıca içinde türkiye liginin olmadığı bir fifa oyununa para verip alanın da çok kabahati var, türkiyedeki satışlar bıçak gibi kesilseydi fifa durumu anlardı, bu duruma göre türkiye ligini koysa da satılıyo koymasa da satılıyo, yahu türkiye liginin olmadığı oyundan ne zevk alıyosun, elalemin absürt ligleri varken senin ligin yok.

Haa yıllardır fifa oynarız türkiye ligi yoktu doğru, ama adamlar son zamanlar ligimizi oyuna koyuyorlardı, bu saatten sonra koymaları gerek artık. fifa 2001.den ilk kez yeni çıkan bir fifa oyununu almadım.

Alıntıları Göster
    2 Nisan 2013 tarihinde üniversitemize Rıdvan Dilmen , Güntekin Onay ve bir kaç futbolla içli dışlı sporcu , yorumcu gelecek... Rıdvan Dilmen'e bu konuyu bizzat söyleyeceğim . Emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

2 Nisan 2013 tarihinde üniversitemize Rıdvan Dilmen , Güntekin Onay ve bir kaç futbolla içli dışlı sporcu , yorumcu gelecek... Rıdvan Dilmen'e bu konuyu bizzat söyleyeceğim . Emin olun

Alıntıları Göster
    futbol oyunları hayatta oynamam ama bu konuyu açan arkadaşa desteğim sonsuz. Adam birlik olalım destekleyin, fikirlerinizi söyleyin demiş. Her zaman olduğu gibi yine gundinin teki ortaya çıkmış, yazık vallahi çok yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

futbol oyunları hayatta oynamam ama bu konuyu açan arkadaşa desteğim sonsuz. Adam birlik olalım destekleyin, fikirlerinizi söyleyin demiş. Her zaman olduğu gibi yine gundinin teki ortaya çıkmış, yazık vallahi çok yazık

Alıntıları Göster
    Çok da önemli değil Türkiye ligi , olsa da olur olmasa da ( benim görüşüm )

Zaten yıllardır izlemiyorum . ( kalitesiz bir ligi izleyip zamanımı harcayamam )

Ama arkadaşa çalışmalarında başarılar dilerim , umarım bir sonuç alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 31 Mart 2013; 12:38:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Alıntıları Göster
    http://www.change.org/tr buradan bir kampanya başlatabiliriz ama bunun büyük çaplı olması lazım örneğin bsc, merlininkazani gibi sitelerin destek verin şeklinde haber yapması lazım aynı gta5 türkçe olsundaki gibi. hatta arkadaşın teki açmış
    https://www.change.org/tr/kampanyalar/ea-include-the-turkey-in-the-league-in-fifa-14

• quote:

Orijinalden alıntı: omelette

http://www.change.org/tr buradan bir kampanya başlatabiliriz ama bunun büyük çaplı olması lazım örneğin bsc, merlininkazani gibi sitelerin destek verin şeklinde haber yapması lazım aynı gta5 türkçe olsundaki gibi. hatta arkadaşın teki açmış
    https://www.change.org/tr/kampanyalar/ea-include-the-turkey-in-the-league-in-fifa-14

Alıntıları Göster
    takipteyim.

• quote:

Bunu yazarken nelere gittin acaba çocuk ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemBerk7 -- 31 Mart 2013; 15:10:08 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.