Şimdi Ara

SON DAKİKA: TÜRKMENLER RUS UÇAĞI DÜŞÜRDÜ ! 01.12.2015 19:30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• KAYNAK
    https://www.facebook.com/Suriye-T%C3%BCrkmen-Cephesi-Haber-Ajans%C4%B1-1471238006540379/?fref=nf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V17 LOVES NAZLIs SOCKS -- 1 Aralık 2015; 19:43:07 >

• Dialectique kullanıcısına yanıt
    eeeeeeeeeeeee
    nolmuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dialectique

Türkmenler düşürdü demeyeceksin o zaman, İBDA/C adlı terör örgütü militanları tarafından düşürüşdü diyeceksin.

BENDE DİKKATE ALIP CEVAP YAZIYORUM
    BOŞ YAPMA.

önce o profil fotonu değiştir
  • %100 face onaylı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beceriksiz Putin nerede başarılı oldu ki.

• Fake haber çıktı herhalde, kaynağı hala facebook gösterenler kaldı mı ya?
  • Biz müslümanlar için cihad yapmanın zamanın olmaz isterse 3016 yılında olalım yinede cihada devam edeceğiz Allahın izni ile

• Sen kimsin onu söyle önce zira ben bu toprakların özmü öz evladıyım türk oğlu türküm benim atam alparslan fatih kanuni bu toprakları bizlere miras bıraktılar onlar anadoluyu Allah için cihad ederek kazandılar anadolu erenler vesilesiyle müslümanlaştı mevlana hacı bektaş veli hacı bayram veli tapduk emre ve daha onlarcası yüzlercesi
    bana bak aslanım biz türkler yüzlerce yıldır islamın sancaktarlığını yaptık şimdi gelmiş cihad ederek yurd yapılan müslümanlaştırılan anadoluda bana git git arapların yurduna bence sen git avrupaya israile tam sana göre bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: SoMaLiLiGeNç

Sen kimsin onu söyle önce zira ben bu toprakların özmü öz evladıyım türk oğlu türküm benim atam alparslan fatih kanuni bu toprakları bizlere miras bıraktılar onlar anadoluyu Allah için cihad ederek kazandılar anadolu erenler vesilesiyle müslümanlaştı mevlana hacı bektaş veli hacı bayram veli tapduk emre ve daha onlarcası yüzlercesi
    bana bak aslanım biz türkler yüzlerce yıldır islamın sancaktarlığını yaptık şimdi gelmiş cihad ederek yurd yapılan müslümanlaştırılan anadoluda bana git git arapların yurduna bence sen git avrupaya israile tam sana göre bir yer

Yazdım yazdım sildim boşver dedim sen anla

• quote:

Orijinalden alıntı: SoMaLiLiGeNç

Sen kimsin onu söyle önce zira ben bu toprakların özmü öz evladıyım türk oğlu türküm benim atam alparslan fatih kanuni bu toprakları bizlere miras bıraktılar onlar anadoluyu Allah için cihad ederek kazandılar anadolu erenler vesilesiyle müslümanlaştı mevlana hacı bektaş veli hacı bayram veli tapduk emre ve daha onlarcası yüzlercesi

Biz seni Somalili sanıyorduk?
  • you lost turkoman.

belli yani rusya orayı alacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.