Şimdi Ara

Son dakika:Ukrayna Rusyayı bombaladı 14 ölü ve 70 yaralı var ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sözlerine dikkat et dengesiz insan, Türkiye kurulurken senin şu an aşık olduğun amerika yardımı ile kurulmadı, Emperyalizme karşı olan Sovyetlerinde yardımı olduğu bir ortamda kuruldu Türkiye... Hepiniz ameikancı yalakalarsınız ve gelmiş bana işgalden bahsediyorsunz. kafayı mı yediniz? Türkiye şu anda zaten işgal altında. nasıl bir ahmaklıktır bunu görememek?

Ben istanbul avrupa yakasında yaşıyorum, delikanlı isen şu söylediklerini karşıma geçip söylersin korkak.

iki gün foruma girmedim ve bir kişi gelip şu amerikancılara cevap vermemiş, ne oldu bizim insanımıza böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 21 Mart 2024; 9:41:49 >
  • Putin tanımam etmem ama bakın burada bir şey söylüyor, Rusya batı bloğu ile savaşa çekilmeye çalışılıyor ve bu savaşın kazananı olmayacak.

siz amerikancılar, bu savaşı kışkırtan sizlersiniz ve her yere ölüm getiriyorsunuz ve sonrada burada sızlanıyorsunuz ve üzülüyor gibi yapıyorsunuz, ukrayna çok umrunuzda ise o baştaki kuklaya tepki göstereceksiniz her şeyden önce.

Son dakika:Ukrayna Rusyayı bombaladı 14 ölü ve 70 yaralı var !Altyazı Türkçeyoutube
    #собрание #путин #putin #новости #gündem #russia #rusya #fransa #nato Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransız mevkidaşı ile görüştü. Görüşmede Ukrayna ve NATO konusuna değinildi. Vladimir Putin bir kez daha Rusya'nın hafife alınmaması gerektiğini açıkça ortaya koydu.
    https://www.youtube.com/shorts/6CcNd8b1Y-g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 21 Mart 2024; 10:25:57 >
  • nikita7404 kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar Amerikancıyım. Kültürünü seviyorum, yaşamlarını seviyorum, filmlerini seviyorum, kanunlarını seviyorum, evlerini, çevrelerini, doğalarını seviyorum, aksanlarını seviyorum, var mı bir diyeceğin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 21 Mart 2024; 10:34:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cok dogru, o yuzden ayni sovyetler kars-ardahan ve cevresini istediler TR den.

mukemmelsin ruscu seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 21 Mart 2024; 13:12:44 >
  • Bak mandacı,, himayeci kardeş...

Nato'ya aynı sovyetler birliğinin doğu topraklarımızı istemesinden dolayı girdik. Hatırlatırım...

Amerikancı değil Türk oğlu Türküm ve iki ülkenin emperyalizminden ve onun savunucularından nefret ediyorum...

Birinin emperyalizminden nefret etmek için diğer emperyalizme sarılmak mı gerekir?

Bu mudur dengeli siyaset, Türklük?

Perinçek izleye izleye beyniniz yanmış sizin Son dakika:Ukrayna Rusyayı bombaladı 14 ölü ve 70 yaralı var ! 

Sebepsiz Gürcistan'a saldırıp Gnüey Osetya ve Abhazya gibi iki özerklik çıkaran, Moldova'yı ve Nato'ya girmeden önce Finlandiya'yı tehdit eden ayı ülke Nato'dan çıkan Türkiye'ye doğu toprakları için saldırmayacak he mi?...

Karadeniz'i Rus gölü haline getirmeyecek he mi?

kendisini aynı Azerbaycan gibi Ermenistan gibi Kazakistan gibi uydu devlet yapmayacak he mi?Son dakika:Ukrayna Rusyayı bombaladı 14 ölü ve 70 yaralı var ! 

Moğolistan'ı bile kendi alfabeleri varken tehditle kendi kiril alfabesini dayatan ülkeden bahsediyoruz.

Orta Asya ve Kafkasları söylemeye gerek yok. Alayı Putin kuklası... ülkelerinde yapılan seçimler de (!) bunun delili.

Abd emperyalizmi evet tehlikeli fakat Türkiye için Rusya daha tehlikeli. Üstelik de yakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 21 Mart 2024; 13:43:45 >

• filmleri, kültürü, yaşam şekilleri, kanunları ve bir çok şeyi hakkında aynı düşünüyoruz, benim hoşuma giden bir ülke bu konularda... imrenerek baktığımı itiraf edebilirim. ben objektif bakarım, bir çok ülkeye farklı konularda imrenerek baktığım farklı yönleri var.

mesela fransanın halkındaki o iredenin yarısının yarısı bizde olsa şu an Türkiye çok güzel bir ülke olurdu. Japonların iş ciddiyeti çok iyi mesela, korelileri de severim... Ruslar hakkında fazla imrendiğim bir şey gelmiyor aklıma, sadece amerikanın emperyalizmine karşı gücünü bir miktar koruması iyi ve çok başarılı bilim insanları çıkıyor. yani tenekeden bir millet değil.

• bana mandacı dedin, ben mandacı değilim... beni solcu sandın galiba, perinçek dediğin varlığı izlediğim tek video aşağıda... bunun yanı sıra senin o sıraladığın maddelere de bir tane de ben ekleyeyim...

Tehcir Kanunu... var mı bunu duyan? bu benim okulda araştırma ödevimdi şundan 15 sene önce falan ama halen aklımda kalmış... osmanlı ve urs çarlığı arasındaki savaşlarda ruslar ermenileri bize karşı fitilleyip "ermeni devleti" kurma hevesiyle ve onlara toprak verme vaatleriyle biz osmanlıya oldukça zarar vermişlerdir ve sonra osmanlı tehcir kanunu çıkarıp ermenileri "kopyala - yapıştır(ctrl + X ve ctrl + V)" yöntemiyle başka yerlere sürmüştür osmanlı...

yani düşmanlık aramaya gerek yok, biz natodan çıktığımız dakika eğer Atatürk gibi biri bu ülkeyi yönetmeye başlamaz ise tepemize rusyadan önce nato çökecektir hiç merak etmeyin.

Atatürk öyle bir beyin ki onu erken yaşta öldürüp ülkenin gelişimini durdurdular, yani bu deha heba edildi, öyle bir zeki insan ki tükenip bitmiş ve enkaz olmuş ve savaş borçlarıyla dolu olan osmanlıyı yok olmaktan kurtarıp Türkiye Cumhuriyeti olarak devam ettirmiş ve bunu yapmak için Sovyetlerden de para ve silah yardımı almış...

Yahu yıllardır osmanlı düşmanı olan rus çarlığı nasıl da dost oldu bunu da dile getirsenize? peki sonra onların dost olmasının ardından fransa devlet adamları Türkiye ye gelip atatürk ile iş görüşmeleri yapıp anlaşma yaptıktan sonra "Atatürkü ikna edebildiğimiz için şanslıyız" gibi konuşmalar olmuş yani hem Sovyetler tarafındaki yani rus tarafındaki düşmanlığımız bitmiş hemde batı bizi paylaşmak yerine artık bizle ortak iş yapmak için gelip gider olmuş...

yani siz ülkeyi adam gibi ve tarafsız yönettiğiniz zaman bugün ne amerika size bulaşır ne de rusya size bulaşır... ama biz atatürkten sonra amerikan aklının işgaline uğradık, bizi içeriden bitirdiler. teknolojik gelişmemizin önünü tıkadılar.

nükleerEdit: tarih boyunca birbirlerini katleden fransa ve almanya bugün kardeş olmuşken biz neden sürekli başka ülkelerle düşman olacağız ki? bizde bir çok ülke ile artık dost olacağız ama bunun için önce güçlü bir ülke olmalıyız, güçsüz ülke ile kimse dost olmaz, herkes onu sömürür.

Son dakika:Ukrayna Rusyayı bombaladı 14 ölü ve 70 yaralı var !Alta castayoutube
    Sen abdülhamiti savundun
    https://www.youtube.com/watch?v=mRB14sFHw2E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 21 Mart 2024; 19:35:48 >

• Onvious kullanıcısına yanıt

bir konuda sana hak veriyorum, etrafın o kadar yalancı dolmuş ki ben şimdi sana "Rus" yada bir başka millet ile özel bir bağım yok desem bana inanmazsın çünkü dediğim gibi artık etrafımızda dürüst ve doğru söyleyen insanlar yok..

ama bunu sağlamak için önce kendimizden başlayacağız, şimdi ben sana "Rusçu değilim" diyorum ve inanmak sana kalmış, ben yalan söylemiyorum, daha 3 gün önce bir amerikan dizisinin yeni bölümünü izledim ve aylardır gelmesini bekliyordum yeni bölümünün.

her insan gibi bende normal bir insanım ve ırkçı değilim, iyi olduğu sürece her ülkenin insanı benim kardeşimdir... ve çok uzun zaman önce 3. dünya savaşının ülke yöneticisi ve halkları ile arasında olacağını söylemiştim...

bu dediğim şeye inancım halen var... bakın yeni haber; makron ukraynaya 2000 asker yollamaya çalışıyor ve bu Fransa ile Rusya arasında savaş anlamına gelir... bir kaç mesaj önce Putin bu konuda makron ile kürsüde yan yana konuşma yapmışlar ve Putin, bu savaşın olmaması gerektiğini dile getiriyor...

Fransa askerlerinin yerinde olsam ben Rusya ya karşı savaşa gitmezdim, makron kendisi gidip savaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 21 Mart 2024; 19:28:40 >

dibine kadar mandacısın işte. senin gibi avrasyacı zihniyet fırsatını bulsa rusya'ya, çine ülkesini pazarlar. topraklarını onlar işlesin diye verir...

Alalh'tan Senin gibi Avrasyacı mandacı zihniyet başa gelmedi yoksa yıllarca o doğu topraklar için sürekli ağlar dururdukSon dakika:Ukrayna Rusyayı bombaladı 14 ölü ve 70 yaralı var ! 

ayrıca çocuk gibi "karşımda olsan şöyle yapardım, böyle ederdim" diye gibi tekrarlayıp duruyorsun. Bir insanın kalitesini vücut değil beyin belirler. Beynime yetemediğin için işte böyle anlamsız laflar eder durursun (bir de mesajını düzeltince "karşımda olsan döverdim. neyse ki karşımda değilsin" kısmını göremem sanma. ben bu forumda her fail mesajın ss'sini alırım ve günü geldiğinde bam diye koyarım ortaya feleğin şaşarSon dakika:Ukrayna Rusyayı bombaladı 14 ölü ve 70 yaralı var ! )

bir de dost ülke diye birşey yoktur. hangi ülkenin ne çıkarı varsa diğer ülkeyle yakınlaşır... çıkarın varsa herkes seninle dost olur... dünya siyasetini bilmediğiniz için bu gibi durumları anlamamanız normal.

Rusya Ukrayna'nın Gürcistan'ın, Moldova'nın ve hatta Finlandiya'nın düzgün yönetildiğine baktı mı? Hayır. Adamların Sovyetler döneminde kaybettiği toprakları geri alma amacı var ve bu doğu anadolu'daki topraklar da dahil...

13 şehidin katili olan Putinli Rusya'yı da savunmanız ayrıca senin gibi Avrasyacıların ne kadar ülkeyi düşündüğünü kanıtlar nitelikte...

Emperyalizmin köpeği olmayın. Türk olun TÜRK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 22 Mart 2024; 3:7:36 >

Amerikayı seviyorum diyen şeye yazsana, "ben de ABD'nin eline veren Taliban'ı seviyorum" diye. Bunlar ondan anlar.

• Asıl bomba Rus ve Amerikan sevdalılarına atılmış.Patlamış mısırı olan yok mu kız kavgalarından sonra en sevdiğim kavga Amerikancı-rusçu kavgasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 21 Mart 2024; 20:44:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyur usman aga asdf

Son dakika:Ukrayna Rusyayı bombaladı 14 ölü ve 70 yaralı var !
  • senin tavırların insan sıfatına pek yakışmadığı için bende hak ettiğin şekilde karşılık veriyorum, yani aslında hayvanları terbiye etmek için fiziki güce ihtiyaç var ve seni de yola getirmek için aynı şey gerekiyor çünkü sana güzel güzel konuştuğum halde halen terbiyesizce konuşmaların ve lakayt tavırların devam ediyor. insanlıktan nasibini almamışsın.

ayrıca benim yazdığım şeyin aynısını bana geri yazarak ne demeye çalışıyorsun? ülkelerin dostu yoktur, çıkar ilişkisi vardır diye bir dünya yazdık, sen okuduğunu anlayamıyorsun ki daha. "koca bir tarih savaşan almanya ve fransa şu anda kardeş ülkeler" demişim ve sonrasında "Osmanlı zamanında bizim ezeli düşmanımız olan ruslar Türkiye kurulurken para ve silah yardımı yapmış bize" demişim.

Ayrıca Rusya 13 askerimizi öldürmedi, bir tabur askerimizi şehit etti suriyede senin haberin var mı? ama bu Tayyibin suçu olduğu için ben bunu rusyanın türkiyeye yaptığı bir düşmanlık olarak görmüyorum...

tayyip şu anda Türkiyeyi amerikan uşağı yaptığı için rusya da askerini öldürür ve amerika da seni ekonomik olarak sömürür ki zaten sömürüyor.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

kafayı yemişler, kudretsiz beyinler onlar. Ukrayna için üzülüyormuş gibi yapıyorlar, 25 yaş altında erkekleri de askere almaya başlayacaklar artık, bildiğin bir kıyım var ve tek sebebi amerika... Amerika bildiğin rusyanın dibine üs kurmaya çalışıyor ve doğal olarak kendini korumak amacıyla rusya da buna karşı çıkıyor.

yani akıl var mantık var ben Türkiye/İstanbul da yaşayan biriyim ve şu anda benim için birincil sorun sığınmacılar, istanbul trafiği ve geçim zorluğu iken işi gücü bırakıp Rusya mı savunacağım? Amerika mı savunacağım? bana ne o ülkelerden? ama burada konusu geçmişken haklıya haklı dememiz lazım. Rusya'nın dibine kadar giren Amerika fakat bu tartıştığım kişiler gelmiş bana boş yapıyorlar.

hayır yani soruma da cevap vermiyorlar, "Rusya Amerika'nın dibinde bir ülke ile askeri bir anlaşma yapsa ve üs falan kurmaya çalışsa ne olur?" diye soruyorum ve bilerek görmezden geliyorlar... ulen amerika içinden geçer, yerle bir eder orayı. Amerika yıllarca filmlerde hep kendisini haklı çıkarıp başka ülkeleri şeytan ilan eden bir ülke.

yani dalavere dümen işlerinde de çok iyiler, bunu da söylemek lazım, doğruya doğru. Adamlar sırf savaş çıkarmak için kendi ikiz kulelerini yıktı 11 eylülde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 22 Mart 2024; 19:40:8 >

• rusçu diye beni kast ettiysen ben rusçu değilim fakat şu anda Rusya ile benzer kaderi yaşıyoruz. Amerika hem Rusya için tehdit hem de Türkiye için tehdit... haksız mıyım?

Türkiye de yaşamak çok zor, bir yanda arap sevicilerin fantezileriyle uğraşıyoruz, öbür yanda amerikan işgali yüzünden bütün kurumlarımız ve madenlerimiz beleşe ihrac ediliyor, öbür yandan ingiliz ajanları olan hacı hoca takımıyla mücadele veriyoruz.

aga biz tanrının lanetlediği bir milletmiyiz ne kadar çok bela var başımızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 22 Mart 2024; 19:47:54 >
  • Valla son yorumları okudum, olması gereken şey ne amerikancı ne de rusçu olmak, tek gerçek türkiyeci olmak, ismet inönü nasıl nazi almanyası ile orta yol politikası izleyip ülkemizi savaşa sokmadıysa

bugün de öyle olmalı. Günü gelince ABD ile yakınlaşırsın, günü gelince Rusya ile yakınlaşırsın. Sözün özü fanatiklik ve benzeri duygularla bir tarafı tutup diğer tarafa düşman olmak değil tamamen rasyonel olmak lazım.

Bize, hepimize, ülkemize en çok faydayı hangi stratejiyi izleyerek sağlarız bunu düşünmemiz, bundan hareketle davranmamız gerekir.

• 1950'lerde Rusya doğu topraklarımızı isterken Türkiye Amerikancı mıydı Son dakika:Ukrayna Rusyayı bombaladı 14 ölü ve 70 yaralı var ! 

Azerbaycan, Kazakistan, Kuzey Kore, Çin, Venezuela gibi yerler siz Rusçular, Avrasyacılar için ideal ülkeler. Oraya gidebilirsiniz...

Bir konuda haklısın Rusya olmasaydı kesinlikle Türkiye olmayacaktı para silah yanında Kars Ardahan Hediye etti , Bingöl Erzurum kadar gelmişken bırakıp gittiler , Atatürk İstanbul’a İngilizlerden istiyor İngilizler red ediyor zaten Yunan karşısında yıpranan Ordu İngilizlere karşı şansının sıfır olduğunu ekonomik olarak bitiğimizi çok iyi biliyordu . Hemen ingizlere haber yolluyor orduyu hazırladım geliyoruz , Rusya Karadeniz’de İstanbul a varmak üzere. İngilizler pılını pırtını toplayıp kaçıyorlar . Oysa Rusya’nın bundan haberi yok.

Abd iki slavı birbirine bırakıp Avrupa ya trilyonlarca silah sattı . Bunun yiyende putin salağı

atom bombasını atıp sivilleri vurdu bütün dünyaya naziler için yaptığını söyledi oysa attığı zaman Almanya teslim olmuştu . Bütün dünya halen bu yalanı yiyiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikita7404

rusçu diye beni kast ettiysen ben rusçu değilim fakat şu anda Rusya ile benzer kaderi yaşıyoruz. Amerika hem Rusya için tehdit hem de Türkiye için tehdit... haksız mıyım?

Türkiye de yaşamak çok zor, bir yanda arap sevicilerin fantezileriyle uğraşıyoruz, öbür yanda amerikan işgali yüzünden bütün kurumlarımız ve madenlerimiz beleşe ihrac ediliyor, öbür yandan ingiliz ajanları olan hacı hoca takımıyla mücadele veriyoruz.

aga biz tanrının lanetlediği bir milletmiyiz ne kadar çok bela var başımızda.

Nickinizi yargı makinesi olarak değiştirin. Mesajlara şöyle bir baktım, Tek atmışsınız konuya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ortam yumuşatmak için söylenmiş şeylere bu kadar takılmayın. İkiside türkiyenin düsmanı.Putin daha önce türkiyeye arka bahçem dedi Putin baba yazanları gördü bu gözler.Trump senin devlet baskanına hakaret ediyor yürü ve Horasan yiğidi diyenler çıkıyor.Kendi vatandaşı dışında her milleti ölesiye seven bir milletiz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.