Şimdi Ara

Son dakika!! Üni‘erde 10 gün tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım bilgiye göre ünilerde tatil olmuş. hayırlı olsun

• Tüm Bilgisayar ve Yazıcılarda %10 indirim %10 hediye çeki
    Taksitlerinizi 2 ay erteliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 20 Kasım 2009; 19:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
    Tüm Bilgisayar ve Yazıcılarda %10 indirim %10 hediye çeki

Dostum yanlış konuya yazdın galiba
  • Bence değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Philips--

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
    Tüm Bilgisayar ve Yazıcılarda %10 indirim %10 hediye çeki

Dostum yanlış konuya yazdın galiba

• üni tatil olmaz ben kayserideyim herkes hasta dökülüyor kesinlikle tatil yok diyor hocalar
  • Olmasın.. İnsan avına çıkarım bak yemin ediyorum yetkililere burdan sesleniyorum.. Hatunlar bekliyor amfide..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAZIRLIK HAFTADA KAÇ GÜN
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumdaki kullanıcılar: osmanyasar, West Blood, TIMERIDER, Zyx, JustFeeL™, MeM-Tr, samsunlusemih, oguz_25, sarikanarya567, KingRoger, Cane®, rokobatu, MatyuM, kocaelisporLu, painscream93, Takao, C.apture, Asil, serkan1984, AGueROo, ALONSO_06, ender53, Bob Marley, ASİL01, Bay Wesley, emre3458, firatayrilik, adilazimdegilx, Nuri..., -Mctolga-, SaatciSylar, 53, 46, BloodDrunk, ExSeLaNS, smd, Unkown-Artist, ScRyedd, ENIGMA, ugr7, Spoon!, S. YıLDıZ, PesimistRap, dogancan-gs-, Leetcake, çakaLcık, Nunéth, Dignity, M. Volcano, jasonu, Senpai, incubus77, cankart, SSH, felaj, cmt, ferfecir06, ıaquinta, mr_trainer, Irresstible, Angry Angel, Tehlikeli Üye, AntiPatiBySago, noteb00k, atacanoral, bozoklar, Alp Erén, To die, lClair, Ne[M]esis, AnotheRDie, sasa_iliç, DŗёąΜ, merttcann, siyahgribeyaz., emure, Bocaboston, mr.tosun, koorn, Alésta, nibur_n, cémo, cİHAn_33, serhatcn, bonobopanzer, IronFuneral, adnn, flyblueeye, afd92, X@ndeR, 0o__xXx__o0, ChaKaL_, badblood1903, Time_Force, burnaldinho, qwerty*, nanaka9, kelberTh, XII, netcii, barkınbossu, snncbc, polaynes, TheraFlu, wedo, emre148, Baba Naber, Opps, DestroyerTurk, stilll, MoRfiN !, Dayfordie67, atroce, xfurix, Kahn !, gkhnzn, TuruncuSite, ciko44, HitEmUp, TunahaN___, jerilyas, ufosalih, B@R!$, nickimi değiştirdim, MajestiC, Per4mance*, SHADOW_FORCE, bigdream, Ultio, Noix~, messire, Machu, kad_kad, emrecelik, egemen kale, matrock_mamy, exerion, marcos35, arseniCem, süleym@n, justkny, ozgboy, Redden, OnurJAM, KöfteSuyu, Regola5, warpig, Bartthy, alyanki, james_tr, denizfb, 4Lost, macro_, Infectus, MrDraius, FeRSeRi, Sancher, mami23®, Doom4, Hocam?, SQua, Hoodsan, Kıdemli, Transporter67, 1389mo, ByRomanTicO, White Devil, paperboy, Thoughtless, AppendiX, bobo47, TonnyMontanA, LastStand, lXl, MESUT52_34, 87akin-izmir, brkdgn, 35GOZTEPE35, wolkan33, UnT0ucHabLe, appachii, Rosenrot, Caterina, Ras el Gethi ~, sange, 6e, TheDarkDefender, PeterPetrelli, wanschen, __koleksiyoncu__, GÜNAHKAR_LORD, Cedriccan, Fail3d, So-What, novalgine_plus, The Answér, R.I.P-Rest in Peace, Ruathym, Kerow009, Scolerr®, Mohyde, bynoun, just sky, Ottoman_PoweR, lprytk, deniz c, White Fang, Dunham, Prince*, gordon01, _LoRDi_, R4V3N, sexydagger, w910i, NeoTuRKx, Metalwrath, DeHsHeT, Fenerbahçe, MacroIceTR, AcreaM, michael j fox, S A H, Arpharazon, earl26, ~VeNoM~, mustafa51tr, Unsterblichkeit, ThunderAndBlood, egos_1010, cidik, N-0NE, McD58, tuugberk, dorhug, Tunç:TheBrother, itachi84, gaius, ilhamiselin, vuque, asdfg_1453, KRHTH, Atakan.A, aßc, ßa®an, crdsa, Come_ClaRity93, Tan Er, BelieveMe, rescue, brkmm, Tom Violence, MissYou, berkxxxx, KuchikiByakuya, Slayér, ScramJet, Ha$aN, Magnesium, GENÇFIRAT, siyahgözlübezelye, meq@deth, TnnTDragon, magicool, nick:dunkoff, jabbaWockeez, southsayer, *Squirrel, Mr.PainKiller, imozzi, _PoSEİDoN_, hayvan arkadaş, _Marvel_, Ras0, Rons@rD, severussnape, DLI, Castiel_, reactor1111, hamilton_palace, BEETHOVEN, MagiLum, TeRMiNSToR, HolyTurk, cem1907, CyberKiss, |Ichigo|, uA_GS, fuzbing, hikmetg, owin, bluspirito, uranus, toLga_uA, Private, Dewil_may_cry, GhosTLoRD, leech, LuciD`, 7Bilir ve Ölür, Fakırcan^^, CarMeena_ManiaC, | Nvidia |, AngryWarior, mertgs67, nisako, oBLoOd, áshtráy, CrossWisyoung, wotn, GhostRider7, FireGlavieTr, Hunter777, ccandan, acheron, RewoLution, fatguncom, chuck billy, weNom22, cnr22, Claus Von Stauffenberg, ImPoweR, DEMosTy, agemennon, XxTRxX, ElliÜç, -Marlon-, RealNember, esintii, MİY1988, Leech King, __éSér__, 5heReF_, mertekin, cangunes, TheMusty, Garbage., AxiRyzz, Slp, Bladesword, PokerPeekFace, denizz19, Saklanamayan Sarımsak, maswey, CambazTr, | Göktuğ |, Hekim18, Layblood, Lopy, Dwight Stifler, egebuca, Dark Forest, angel_97, fxxd, Mirkut, sero77, Goktug58, ZİRLİFE, mrtkraaa, TheRiverStyx, Panzer., huntertr00, F4TE, aböRjin, MicrosoftluFasulye, cann®, MicroCube, ByRock!, ouz_bjk, savarana, furki, Coder85, UrbanBoy, EяdiL, RccP, YourDooM, KaraDeluq, hadımköy, mcmert, Reis-i Eagles, Tavuklu Pilav, zndeeR, game_360_TR, desperatero, hasancemal, |PortaL|, uohk061_TS, Nymphetaminé, hondaa_civic, erdenar, orodyn, berksarp, Furkan Yağız
    466 kayıtlı üye, 530 misafir

• Tatil olmazsa bizde kafadan tatil yaparız :D
  • nerden aldın bilgiyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Olmasın.. İnsan avına çıkarım bak yemin ediyorum yetkililere burdan sesleniyorum.. Hatunlar bekliyor amfide..

eminmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Olmasın.. İnsan avına çıkarım bak yemin ediyorum yetkililere burdan sesleniyorum.. Hatunlar bekliyor amfide..

eminmisin

yok yekialem im.. sen
     Son dakika!! Üni‘erde 10 gün tatil
    mısın?

• 3. sınıf forum siteleri gibi olmuş konunun ortasına reklam koymuşlar
  • harbimi
  • Bahcesehirde haftaya olan vizeler var, bizim okulun tatil olcagini sanmiyorum.
  • Biz direk bayramla birleştirdik zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.