Şimdi Ara

SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
38.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Su Borusu

İstanbul yarın tatil mi şimdi?

Ne tatili hocam Çamlıca'ya bile kar yağmıyor.
  • ANKARA TATİL Mİ?
  • ANKARA MERKEZDE TATİL YOK
    Ankara Valisi Kemal Önal, olumsuz hava koşullarının eğitim-öğretimde aksaklığa neden olmayacağını belirterek, ''İlk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime kar yağışı nedeniyle yarın ara verilmiyor'' dedi.

Hava durumu hakkında uzmanlardan bilgi aldıklarını ifade eden Önal, kar yağışının gece yarısına dek süreceğini, ancak eğitim ve öğretimde aksaklığa yol açacak bir durumun oluşmadığını ifade eden Önal, ''İlk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime kar nedeniyle yarın ara verilmiyor'' dedi.
  • lannn niye ankarada tatil vermiyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Orjinalden alıntı: seocu

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Milli eğitim bakanı Accuweather'a girişi engelledi sanırım.

giriyomuşuz şu çıkıyomuş

-Bu siteye erişim engellenmiştir, yürüyün lan okulunuza -

Olur mu olur

• kar yağıyo istanbulla
  • quote:

Orjinalden alıntı: drift34

kar yağıyo istanbulla

nerde yağıyor?
  • quote:

kar yağıyo istanbulla

bu sıcaklık değelerinde (5-6 derecelerde) zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytaCom -- 28 Aralık 2008; 21:07:05 >
  • ANKARA POLATLI'DA OKULLAR TATİL

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve liselerde yarın eğitim ve öğretime ara verildi.

Polatlı Kaymakamı Hüseyin Eker, yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışının sürmesinin beklendiğini, bu nedenle Polatlı merkez ve köylerindeki tüm ilköğretim okulları ve liselerde yarın eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığını söyledi.

aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytaCom -- 28 Aralık 2008; 21:12:37 >
  • Manisa'da hiç kar yağmıyor özeniyorum valla kar yağan illerde yaşayanlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

ANKARA MERKEZDE TATİL YOK
    Ankara Valisi Kemal Önal, olumsuz hava koşullarının eğitim-öğretimde aksaklığa neden olmayacağını belirterek, ''İlk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime kar yağışı nedeniyle yarın ara verilmiyor'' dedi.

Hava durumu hakkında uzmanlardan bilgi aldıklarını ifade eden Önal, kar yağışının gece yarısına dek süreceğini, ancak eğitim ve öğretimde aksaklığa yol açacak bir durumun oluşmadığını ifade eden Önal, ''İlk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime kar nedeniyle yarın ara verilmiyor'' dedi.

batıkentte çok fena buz var tatil olması gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: swat882

ANKARA MERKEZDE TATİL YOK

batıkentte çok fena buz var tatil olması gerek..

DMİ'nin sitesinde yarın Ankara'da kar yok gösteriyor,yetkililerde meteorolojiye güvenerek tatil yapmamışlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: gfbdogukan47

ankara kurtuluş kücük ama yoğun kar var yollar karlı arabalar kayıyor sabaha kadar devam okullar tatil inş:D

donanımhaber
    gfbdogukan47

İSTANBUL-ÇAMLICA : burda yağmur var, burda kar olmazsa başka hiçbir yerde olmaz son nokta budur.

• evet arkadaşlar her yer çok kötü buz ve kar ankarada...sabaha karşı kesin tatil yaparlar. keçiören etlik felç durumda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 28 Aralık 2008; 21:16:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Su Borusu

İstanbul yarın tatil mi şimdi?

• Beyler sakin olalaım herkes istediği tatili alacak. Biraz sabırlı olun.

Tabi meteoroloji yine geçen seferki gibi tahminleri foss çıkmassa..
  • ist te kar yok sokma drift:D
  • Yılbaşında kar var!
    Meteorolojiden güzel haber. İşte yeni yıla kar yağışıyla girecek iller..

-28.12.2008-
    Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre yılbaşında diğer bölgelerle birlikte İstanbul'da da kar yağışı görülecek.

Pazartesi günü; Marmara Bölgesi'nde, Batı Karadeniz'de, İç Anadolu Bölgesi'nde ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı görülecek. Akdeniz Bölgesi'nde ise karla karışık yağmur görülecek.
  • en kötü olan yer etlik galiba bizim araba akşam üstü 2 defa kaydı..dikkat etmek gerekir
  • quote:

kar yağıyo istanbulla

yalancı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.