Şimdi Ara

SON DK.KAR TEKRAR BAŞLADI!!!-Ankara,Bursa,Eskişehir,İstanbul...Güncel Durumlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
38.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak görürsünüz yarında kar mar yağmayacak.
    Boşa bekliyoruz.
    Ben çıkıyorum sıkıldım beklemekten
  • KAFANIZI YORMAYIN YARIN 100 DE 100 TATİL..HER YER BUZ + HAVA EKSİNİN ALTINDA+HALA KAR YAĞIYOR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 28 Aralık 2008; 21:59:44 >
  • Ankara/Sincan

Kar sabahtan beri yağıyor.Şu anda kar hafif çiseliyor.Yollar kar.Sabaha kadar yağarsa Ankara'da tatil olacak
  • Istanbul'da okullar tatil. Kar yok, ama kiçiniz donmasin diye tatil etmisler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AytaCom

Son durumlar hep Ankara'dan bizde(istanbul) de şöyle desek ah .. İstanbul yoğun kar yağışlı heryer beyaz tamam !

keşke

inşallah salı çarşamba sağlam yağar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Accuweather'ın şu yanını seviyorum.

Meteorolojimiz gibi dönek değil, meteor.gov.tr de 2 saatte 1 tahmin değişiyor.

Karlı derken birden bulutlu oluyor, birden yağmurlu oluyor. Forza accuweather

Bizim meteoroloji 3 günlüğü anca tutturabiliyor. Accuweather 15 günlük veriyor ama o 15.gün gelene kadar 15 kere değişiyor. Oda şüpheli...
  • ankaraya tatil bekleniyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

ankaraya tatil bekleniyor...

bekleyin bekleyin...
  • accuweathera da inanmayın.
    hiç 1 derecede yağmur yağarmı?
  • ya bursaya hiç kar yağmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

accuweathera da inanmayın.

aydın'da yağıyor bizim 3 gündür -3 hala daha yağmur yağıyo nazilliye alçakta kalıyo ondan oluyomuş
  • quote:

En düşük olarak diyor ama, low 1 snow olarak gösteriyor.
  • quote:

evet accuweatherın bazı şeyleri sanki otomatik olarak yapılıyor...Gözden geçirmiyorlar verileri...Accuweather premium olan birisi olsa belki onların tahminleri daha ozenerek yapılıyordur
  • The Weather Channel 'in sitesi bırakın karı karlakarışık yağmur bile göstermiyor yarını istanbul için ;
    http://de.weather.com/weather/local/TUXX0014?x=0&y=0
  • Şu işe bak Kütahyada ilkokullar ve anaokulları tatil lise ve dengi okullarda egitime ara verilmecekmiş.Liseye gidiyoz diye insan değiliz herhalde.
  • Çok garip ya

Accuweather doğru söylüyorsa ama cidden süper olur, pazartesi akşamı ve salı günü kar var diyor aman tanrım dogru çıktıgını düşünsenize salı-çarşamba-perşembe tatil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Çok garip ya

Accuweather doğru söylüyorsa ama cidden süper olur, pazartesi akşamı ve salı günü kar var diyor aman tanrım dogru çıktıgını düşünsenize salı-çarşamba-perşembe tatil

çarşamba :1 derece yağmurlu gösteriyor gariplik var
  • neyse bekleyip görelim, pek umutlu değilim gerçi istanbulu etkilemedi hiç bu hava

ben kaçtım beyler kar dualarınızı esirgemeyin, see ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: AytaCom

Ankara'yı burdan izliyorum
    http://www.ankara-bel.gov.tr/AbbSayfalari/Kent_Rehberi/Canli_yayin_kizilay.aspx

kılzıyda hiç kar yok yapmazlar herlde:(
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.