batıkentte geceden beri aralıksız kar yağıyor ki buz tutması halinde hiç hoş şeyler olmayacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: AytaCom
Yılbaşında kar var! Meteorolojiden güzel haber. İşte yeni yıla kar yağışıyla girecek iller.. -28.12.2008- Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre yılbaşında diğer bölgelerle birlikte İstanbul'da da kar yağışı görülecek.
Pazartesi günü; Marmara Bölgesi'nde, Batı Karadeniz'de, İç Anadolu Bölgesi'nde ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı görülecek. Akdeniz Bölgesi'nde ise karla karışık yağmur görülecek.
İşte güzel haber.
Diğer bir haber ;
UŞAK'ta OKULLAR TATİL !:
Uşak'ta öğle saatlerinde başlayan ve gece de devam eden kar yağışı nedeniyle okullar yarın için 1 gün tatil edildi
Uşak Valiliği'nin, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi ve yoğun kar yağışı nedeniyle aldığı karar, belediye hoparlörlerinden duyuruldu. Banaz, Ulubey, Sivaslı, Eşme ve Karahallı ilçeleri ile köyler de dahil olmak üzere Uşak genelindeki tüm okullara 29 Aralık’ta eğitim öğretime ara vereceği bildirildi.
quote:
Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==
en kötü olan yer etlik galiba bizim araba akşam üstü 2 defa kaydı..dikkat etmek gerekir
aynen öyle walla çok kötü bizim buralar(etlik ankara)
İstanbul'da Kar Yağışı Yarın Öğleden Sonra bekleniyor...
Yapılan son değerlendirmelere ve verilere göre , İstanbul'da bu gece ve sabah saatlerinde yağmur,yüksek kesimlerde karlakarışık yağmur bekleniyor. Ancak yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olacak kuvvetli rüzgarla birlikte sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüş gözükecek,bu düşüşe bağlı olarak yağışlar öğle saatlerinden itibaren kara dönmeye başlıcak...
-Accuweather-
Şu anda yurt genelinde de etkili bir kar yağışı gözükmüyor (28 aralık 2008-21.30)
quote:
Şu anda yurt genelinde de etkili bir kar yağışı gözükmüyor (28 aralık 2008-21.30)
/>
Ankara'ya gel bir bak istersen
Bilecik hakkında var mı haberiniz ?
quote:
Yapılan son değerlendirmelere ve verilere göre , İstanbul'da bu gece ve sabah saatlerinde yağmur,yüksek kesimlerde karlakarışık yağmur bekleniyor. Ancak yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olacak kuvvetli rüzgarla birlikte sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüş gözükecek,bu düşüşe bağlı olarak yağışlar öğle saatlerinden itibaren kara dönmeye başlıcak...
-Accuweather-
Harbi mi?
quote:
Orjinalden alıntı: sambaras
quote:
/>
Ankara'ya gel bir bak istersen
o zaman bu meteorolojinin verileride şüpheli her an herşey olabilir
Accuweather pazartesi akşamına kar diyo, olur inşallah.
quote:
Orjinalden alıntı: snsnc
bilecik'te beyaza bürünecek öyle gözüküyor verilerde
quote:
Orjinalden alıntı: rapture
quote:
-Accuweather-
Harbi mi?
accuweather öyle diyor. Ayrıca yarında meteoroloji verilerini güncellediğinde belli olur.(saat 14.00 gibi)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: snsnc
bilecik'te beyaza bürünecek öyle gözüküyor verilerde
Zaten berbat derecede beyaz :) yollar karlı ve hala yağmakta ama bu kadar erkenden de tatil edileceğini düşünmüyorum gerçi benim okulum bitti kardeşim için bakıyorum.. Buranın soğuğu berbattır her sene en az 7-8 gün toplamda okul tatil ediliyor zaten.
ESKİŞEHİR'DE okullar tatil
Son Durumlar nedir arkadaşlar ?
İstanbul - Üsküdar : Yağmurlu 6 Derece - Beklenen olası kar ve fırtınamsı rüzgar henüz gelmedi...
Accuweather'ın şu yanını seviyorum.
Meteorolojimiz gibi dönek değil, meteor.gov.tr de 2 saatte 1 tahmin değişiyor.
Karlı derken birden bulutlu oluyor, birden yağmurlu oluyor. Forza accuweather
Ankara - Dikmen kar yağışı devam ediyor.
Ankara / Dikmen
Kar yağışı hala aynı şekilde devam ediyor..Ara sokaklar kapalı, caddeyi göremiyorum ama gece işlek olmadığından kapanır..
Son durumlar hep Ankara'dan bizde(istanbul) de şöyle desek ah .. İstanbul yoğun kar yağışlı heryer beyaz tamam !