Şimdi Ara

SON DK. SÜPER LİG MAÇ YAYINLARI ARTIK TÜM DÜNYADA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
5
Favori
10.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bizim abonelikler ne olacak peki,iptal mi?Yeni üyeliğe mi başvuracaz.Hd kutu verseler bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Oooooo o zaman cccam akar beyler :)

Acıyormu? Bende acmiyor

evet beinsport açmıyor ama,başka ülkelerede yayınıları satacaklar galiba,polsat'a verseler yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Bu bizim abonelikler ne olacak peki,iptal mi?Yeni üyeliğe mi başvuracaz.Hd kutu verseler bari

Maçlar LigTv'de yayınlanacak yine. Sadece sahibi değişti. Abonelikler falan aynen devam eder.
  • quote:

Digitürkü mü satın almışlar,digitürkün yayın haklarınımı satın almışlar ?

yayın hakları
  • HD Dreambox'lar da bir dünya para arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Rusya'ya satılsın sonra gelsin Sopcast.

vuhuuu
    beyler 2 tane süper sopcast yayın yapan site var teravihten sonra atarım pm yazın yeterli
  • Tüm dünya izleyebilecek demek ki Nani ve RVP'yi.
  • Paket fiyatlarında düşüş yaşanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Bu bizim abonelikler ne olacak peki,iptal mi?Yeni üyeliğe mi başvuracaz.Hd kutu verseler bari

Maçlar LigTv'de yayınlanacak yine. Sadece sahibi değişti. Abonelikler falan aynen devam eder.

Geçen sezon lig tv yayını berbattı.Arkada maç oynanıyor,pozisyon bitmiş,lig tv pozisyonların tekrarını gösteriyordu.Bu sezon mevcut çalışanlarına adam akıllı yayın yapın talimatını vermezlerse, kötü yayınlarına aynen devam ederler.Bizim açımızdan değişen birşey de olmaz.

• Yap kardeşim yapın 20 tl herkes izlesin.
  • cccam ile izlenebilecek hale getirseler tadından yenmez
  •  SON DK. SÜPER LİG  MAÇ YAYINLARI ARTIK TÜM DÜNYADA!
  •  SON DK. SÜPER LİG  MAÇ YAYINLARI ARTIK TÜM DÜNYADA!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamRiver

cccam ile izlenebilecek hale getirseler tadından yenmez

bunların kanalı açılmıyor serverla ama diğer ülkelere de satarlarsa yayınları,işte o zaman tadından yenmez
  • Beyler böyle birşey olursa digitürk'süz nerden izleyebiliriz site vs. aydınlatırsanız sevinirim. Bende digitürk var ama taahhüt doldu yeniletmem belki böyle birşey olursa kombine de aldım gerek kalmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi yayınla izliyorsunuz? iptv ile mi?
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    sen nasıl izliyorsun hocam yayınları,ip tv ile mi?

bu arada beinsport'un ip tv linkleri çok çabuk bulunuyor,her türlü ekmek var yani
  • Arkadaşlar, ligtv zamanında kabelkiosk vs.. platformlarında yayın yapıyordu. Irdeto 2 ye harcanan paralar ve cryptoworks u devre dışı bıraktıktan sonra ilk hamlesi, diğer platformlardan çekilmek oldu. Kabelkiosk yanılmıyorsam, sadece kablolu tv paketinde ligtv vermeye devam ediyor. Diğer anlaşmaları direk fesh etmiştir. Malum nedeni Irdeto 2 ye milyon dolarlar akıtırken, diğer platformlardan rahatça izlenmenin ve korsanın önüne geçmektir. Bein sports da bu işe para kazanmak için giriyor, sanmıyorum bu kadar kolay dünyaya açılacaklarını (bir ara brasil espn GS nin maçlarını verdi, ancak TR den hiç bir anten ile izleyemezsiniz bunları saymıyorum). Bakalım, ben sizden çok istiyorum evde 1000 liraya aldığım dm800 cihazım boş boş yatıyor. İnş açılır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

sen nasıl izliyorsun hocam yayınları,ip tv ile mi?

bu arada beinsport'un ip tv linkleri çok çabuk bulunuyor,her türlü ekmek var yani

Ben lig tvden izliyorum maçları.Bunları gugıldan buldum
  • Yaygınlaşırsa digitürke vericeğim parayla dreambox alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.