Şimdi Ara

SON DK. SÜPER LİG MAÇ YAYINLARI ARTIK TÜM DÜNYADA! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
5
Favori
10.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la biride çıkıp adam gibi açıklama yapmamış ! okuyorum ccam yazmış iptv yazmış. kardeşim nedir bunlar ? sopcasti daha yeni çözdük fazla dijital dünyanın içinde olmayanlarıda aydınlatacak yorumlarda bulunsakta faydalı olsa..
  • Ligtv'si olanlar aynı devam edecek sanırm fiyatlar değişecek anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

Beşiktaş maçlarını neden yayınlıyorlar ki?

Yeşil ay yıldızlı bayrak bangladeş miydi yoksa kenya mıydı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel oldu pis digitürkten kurtulduk .bunlar ne yapr bilmem ama güzelini yapar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trOllOLO

quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

Beşiktaş maçlarını neden yayınlıyorlar ki?

Yeşil ay yıldızlı bayrak bangladeş miydi yoksa kenya mıydı ?

Burkina Faso.

Renk körlüğü mü var?

• Bu bein sport ccam de acilmiyor ama ornegin bunlar baska ulkelere satarlarsa yayinlari iste o zaman istedigimiz olurmesela ben hordbird uydusu ile tum avrupa liglerini izliyorum ccam ile.yani beinsport diger ulkelere verirse yayinlari harika olur.2. Yontem ise ip tv ile izlemek oda dunyada bilindik bir kanal verdigi icin link bulmak cok basit ve uzun omurlu olacak anlamina geliyor...benim gonlum ccam den yana insallah diger avrupa ulkeleri yayinlar bizim liglerimizi.

• Bu yıl kombinr alıcam kalırsa kafayı yormuyorum hiç bunlara

• Bu araplar böyle bizim gibi hırslı değildir. Bunlar 2 sene sonra ihaleyi alsa bile tivibu dsmart ve filbox ile paylasirlar. Bizimkiler tam paragoz. Yakında lig tvli turksat modül çıkar fiyatı da yıllık 100 USD civarı olur kimse kaçak izlemeye tenezzül etmez. O kadar TV satıldı turkiyede modül yuvalı

• Kendi kanallarini Digiturk'e getirirler mi? Cogu Avrupa ligi maclari bunlaron platformundaydi

• Tüm dünyada var bir bizde yok diyelim

• NaturalBornKillah kullanıcısına yanıt
    hocam bu dediğinizi yapmak için hangi ürünleri almak gereklidir ?
    Hoca bende hd dreambox var kutusu 2011 de alıp 1 sene kullanmıstım bütün kanallar açıktı falan digiturk dsmart falan yabancı yerli sonra bırakmıstık ailecek. Şuan onu kurmak istesek 6 aylıkmı ne para ödemek gerekiyor sanırım. Bununla ilgili bilgiler nerde biliyormusun. beIN sports ingiltereden ingilizce izlerim maçları ingilizcem var zaten ne para vercem lig tv ye. Düşünüyordum almayı FB paketi şimdi gerek kalmadı

hangi ürünler lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

Hoca bende hd dreambox var kutusu 2011 de alıp 1 sene kullanmıstım bütün kanallar açıktı falan digiturk dsmart falan yabancı yerli sonra bırakmıstık ailecek. Şuan onu kurmak istesek 6 aylıkmı ne para ödemek gerekiyor sanırım. Bununla ilgili bilgiler nerde biliyormusun. beIN sports ingiltereden ingilizce izlerim maçları ingilizcem var zaten ne para vercem lig tv ye. Düşünüyordum almayı FB paketi şimdi gerek kalmadı

hangi ürünler lazım ?

6 aylik suan 80 tl,eger maclari ccam araciligi ile yayinlanirsa emin ol fiyat 5 6 kati artar.. Tabii simdilik kesin ccam verecek diyemeyiz bekleyip gorucez ne olup bittigini

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

hangi ürünler lazım ?

6 aylik suan 80 tl,eger maclari ccam araciligi ile yayinlanirsa emin ol fiyat 5 6 kati artar.. Tabii simdilik kesin ccam verecek diyemeyiz bekleyip gorucez ne olup bittigini

Peki bunu nereden alıyoruz uydu gibi birseymi avrupa çanağı şart mi ccam nedir peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

hangi ürünler lazım ?

Peki bunu nereden alıyoruz uydu gibi birseymi avrupa çanağı şart mi ccam nedir peki

Sende dreambox varmis cihaz almaniza gerek yok.ccam in calisma mantigi cihazinizi internete bagliyorsun satin aldigimiz ccam serverlari o sekilde calisip malum kanallari izlememizi sagliyor..ayrica cihaz hep internete bagli kalcagi icin kota olayi zerre ouyor o yandan sikinti yok...
    Ccam serverlarini nette satan cok yer var,siz satin aldiginiz zaman size sifre yolliyorlar mail adtrsine sizde o sifreyi cihaza girip ccam aktif olmus oluyor

• Birde yazmayi unutmusum 2. Uydu sart en azindan horbird olsada is gorur

• yıllardır bu digitürk ihaleyi kaybetti diye haberler cıkıyor bundan da bisi cıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

yıllardır bu digitürk ihaleyi kaybetti diye haberler cıkıyor bundan da bisi cıkmaz

O is bitti araplar aldi artik digiturku.burada merak edilen tek husus,maclari beinsport verecek mi yoksa eskisi gibi sadece tr de mi verecek

• quote:

quote:

yıllardır bu digitürk ihaleyi kaybetti diye haberler cıkıyor bundan da bisi cıkmaz

O is bitti araplar aldi artik digiturku.burada merak edilen tek husus,maclari beinsport verecek mi yoksa eskisi gibi sadece tr de mi verecek

2016-2017ye kdr sözleşme vardı
  • quote:

quote:

quote:

2016-2017ye kdr sözleşme vardı

Hocam cukurova sirketinin di digiturk,tmsf tarafin dan el konulmustu borclarindan dolayi sirkete,simdi tum haklari araplar aldi

• Valla hangi uyduda yayınlarlarsa o tarafa bakan bi çanak daha eklemek lazım:)

Sanırım astra uydusunda kırılıyordu bunların yayını net bilmiyorum ama cccam ile bir yol bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.