Şimdi Ara

SON DK. SÜPER LİG MAÇ YAYINLARI ARTIK TÜM DÜNYADA! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
5
Favori
10.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi haber.yabancı yatırımcı gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türksatta var mı bu kanal

• quote:

Orijinalden alıntı: token45

quote:

Orijinalden alıntı: ZekaFışkıttıranİnsan

quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Rusya'ya satılsın sonra gelsin Sopcast.

vuhuuu
    beyler 2 tane süper sopcast yayın yapan site var teravihten sonra atarım pm yazın yeterli

PM isterim :)

bir pm de ben alayım

• Pcye gecince pm gonderirim dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

quote:

quote:

hocam bu dediğinizi yapmak için hangi ürünleri almak gereklidir ?
    Hoca bende hd dreambox var kutusu 2011 de alıp 1 sene kullanmıstım bütün kanallar açıktı falan digiturk dsmart falan yabancı yerli sonra bırakmıstık ailecek. Şuan onu kurmak istesek 6 aylıkmı ne para ödemek gerekiyor sanırım. Bununla ilgili bilgiler nerde biliyormusun. beIN sports ingiltereden ingilizce izlerim maçları ingilizcem var zaten ne para vercem lig tv ye. Düşünüyordum almayı FB paketi şimdi gerek kalmadı

hangi ürünler lazım ?

6 aylik suan 80 tl,eger maclari ccam araciligi ile yayinlanirsa emin ol fiyat 5 6 kati artar.. Tabii simdilik kesin ccam verecek diyemeyiz bekleyip gorucez ne olup bittigini

Peki bunu nereden alıyoruz uydu gibi birseymi avrupa çanağı şart mi ccam nedir peki

Sende dreambox varmis cihaz almaniza gerek yok.ccam in calisma mantigi cihazinizi internete bagliyorsun satin aldigimiz ccam serverlari o sekilde calisip malum kanallari izlememizi sagliyor..ayrica cihaz hep internete bagli kalcagi icin kota olayi zerre ouyor o yandan sikinti yok...
    Ccam serverlarini nette satan cok yer var,siz satin aldiginiz zaman size sifre yolliyorlar mail adtrsine sizde o sifreyi cihaza girip ccam aktif olmus oluyor

Yalnız bizim televizyon akıllı değil Digiturk vardı kapattirdik 3 ay boşa odemeyelim diye bu sezon actiracakti sizin söylediğimiz cazip geldi.

İnternetim var
    Avrupa çanak yok
    Akıllı LCD TV yok
    Dreambox vs yok

Şimdi akıllı TV yı alırım ben sorun değil bu dream box satan yerin linkini özel mesaj yoluyla atarmisin tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yabancı yatırımcının gelmesi çok iyi oldu. Avrupada Sky ve BeIN Sports çok popüler bütün ligleri yayınlıyorlar.

• Lig TV satmıyordu zaten maçları avrupaya yoksa talep olmadığından değil
  • ZekaFışkıttıranİnsan kullanıcısına yanıt
    Yolla hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bu dediğinizi yapmak için hangi ürünleri almak gereklidir ?
    Hoca bende hd dreambox var kutusu 2011 de alıp 1 sene kullanmıstım bütün kanallar açıktı falan digiturk dsmart falan yabancı yerli sonra bırakmıstık ailecek. Şuan onu kurmak istesek 6 aylıkmı ne para ödemek gerekiyor sanırım. Bununla ilgili bilgiler nerde biliyormusun. beIN sports ingiltereden ingilizce izlerim maçları ingilizcem var zaten ne para vercem lig tv ye. Düşünüyordum almayı FB paketi şimdi gerek kalmadı

hangi ürünler lazım ?

6 aylik suan 80 tl,eger maclari ccam araciligi ile yayinlanirsa emin ol fiyat 5 6 kati artar.. Tabii simdilik kesin ccam verecek diyemeyiz bekleyip gorucez ne olup bittigini

Peki bunu nereden alıyoruz uydu gibi birseymi avrupa çanağı şart mi ccam nedir peki

Sende dreambox varmis cihaz almaniza gerek yok.ccam in calisma mantigi cihazinizi internete bagliyorsun satin aldigimiz ccam serverlari o sekilde calisip malum kanallari izlememizi sagliyor..ayrica cihaz hep internete bagli kalcagi icin kota olayi zerre ouyor o yandan sikinti yok...
    Ccam serverlarini nette satan cok yer var,siz satin aldiginiz zaman size sifre yolliyorlar mail adtrsine sizde o sifreyi cihaza girip ccam aktif olmus oluyor

Yalnız bizim televizyon akıllı değil Digiturk vardı kapattirdik 3 ay boşa odemeyelim diye bu sezon actiracakti sizin söylediğimiz cazip geldi.

İnternetim var
    Avrupa çanak yok
    Akıllı LCD TV yok
    Dreambox vs yok

Şimdi akıllı TV yı alırım ben sorun değil bu dream box satan yerin linkini özel mesaj yoluyla atarmisin tesekkurler

daha birşey belli değil hocam,boşuna masraf yapmış olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

HD Dreambox'lar da bir dünya para arkadaş

Pm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD dreamboxlar bi dünya para onun yerine lig tv almak daha mantıklı hele de fiyatı ucuzlatırlarsa
  • Ooooo artık daha rahat link bulabiliriz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Rusya'ya satılsın sonra gelsin Sopcast.

vuhuuu
    beyler 2 tane süper sopcast yayın yapan site var teravihten sonra atarım pm yazın yeterli

Pm

• quote:

Pcye gecince pm gonderirim dostlar

pm
  • quote:

Pcye gecince pm gonderirim dostlar

pm
  • beyler varsa bi piem ben de alırım
  • Şansal görevine devam edecek mi?
  • Ben de alayım sopcast için PM lütfen
  • Eve gidince bende bir site vereyim size. Her spor dalindan her musabakayi hemen hemen bulabiliyorum.Dunya dart sampiyonasini bile izliyorum siz dusunun

• biri demiş sopcast biri demiş cccam biri demiş dream ox. bir kere irdeto2 kırılmadı. 2. fiyat şuan yaşadığım yerde pahalı değil beIN için.TRde daha ucuz olabilir. yani dereyi görmeden paçaları sıvAmayın boşa masraf olabilir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.