Şimdi Ara

Son dönemeç...Tulpar abra victor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üçünden birine kesin yarın sabah 9'a kadar karar veriyorum.

Abra a5'te 16 gb ram 860m ekran kartı ve 240 gb ssd kullanacağım.Fiyatı 3.200 olacak
    Tulpar'da OLDUĞU GİBİ bırakacağım.16 gb ram, 3gb 870m ekran kartı olacak maalesef ssd yok.Yada 8gb ram haline getirip onun yerine ssd takacağım.Yani 8 gb ram 120 gb mushkin ssd ve 870m ekran kartı tabiki harddsk ayrıyaten 1tb zaten bu şu an daha mantıklı fiyat 3.700 daha fazla çıkmam imkansız bu bile şartları zorlama zaten :)
    Victor p502 ise 16 gb ram+120gb ssd+ 6gb 870m ekran kartı + 1 tb harddist 3.780 tl ki en ucuz bu gözüküyor bu performansta.

Öncelikle üni'de kullanacağım.Güçlü bir laptop olsun ve uzun ömür gitsin istiyorum.Seçenekler belirttiğim gibi tasarımdan dolayı su an tulpar demekteyim.Oysa ki ssd yada ramden biraz azaltacak olmak içimi cız ettiriyor.Abra ise benim için hayli ucuz bir seçenek.Ve abranın birazda hafif olduğunu düşünürsek yaklaşık 500 gram abrada iyi bir seçenek.Ekran kartı için tüm bu çabalarıma değer mi onuda biliyorum.Ayrıca Tulpar 3.2 kg diyor çok mu ağır kafam karıştı üni'de taşınır mı ki?Ama tasarım bir harika :)Victorda çok makul bir seçenek.Ayrıca diğer sorum victorun ekran kartı 6 gb bu kadar yüksek olmasının sebebi nedir ikiside aynı model tulparla ama victorunki tulpardan 3gb fazla.

Arkadaşlar bu gece şu işi iyi düşünüp taşınıp halledelim.Ama bütçe olarak daha fazla aşamam maks 3700 tl.Msi felanda demeyin bana msi getirtemiyoum:)))

• forum gözümde bitmeye basladı suan :(
  • Sana tavsiyem asus rog yada alienware kardesim monster zirt pirt kasasi bes Para etmez abra var a5v1.1 92 derece sen dusun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopbabo01 K kullanıcısına yanıt
    Onları getirtmem çok zor.Birde tulpar biraz daha kaliteli ya en azından
  • Seçim senin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor modelinde çift fanlı soğutma bulunur. CPU için ayrı ve GPU için ayrı ve daha büyük bir fana sahip. 120GB SSD için kampanya var yani 120GB alırsan 240GB olarak takılacaktır. 6GB ekran kartı 870M'in desteklediği en yüksek bellek miktarıdır sonuçta bu ekran kartını daha büyük yada çoklu ekranlara bağladığınızda yüksek bellek miktarı olması avantaj sağlayabiliyor yada ileride 870M MXM kartı satıp 880M almak isterseniz de daha kolay satılabilir bir seçenek olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONSTER ABRA A5 V16.5
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.