Şimdi Ara

SON DÜZENLEMELERDEN SONRA KREDİ KARTI AİDATI VE BANKA KARTI AİDATLARI ALINABİLİYORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba yaklasık 2 aydır bu konuyu arastırmaktayım memlekette bır arkadasım gecen sene kıredı kartı aidatını gerı aldı internette coğu kaynaktada gerı alındığı yonunde ama eskı kaynaklar bende basvurumu yapacaktım fakat mayıs ayı gıbı yenı bır duzenleme yapıldı internette bazı arkadaslarda tuketıcı hakem heyetınde davayı kazanmasına karsın bankanın karsı davası sonucu bir üst mahkeme kararı alehte vermıs ve arkadasa dosya masrafları cıkmıs ve dahada madur olmustur, gıbı haberlerde okudum ve kafam karıstı, şimdi net bılgısı olan arkadaslar varsa bu sömürü banklarda kredi kart kart aidatı ve senede ıkı kere kesılen banka hesap kartı aidatı gerı alınabılırmı bunu merak edıyorum.yorumlara gore hemen bende basvurumu yapacam basvurunun nasıl yapılacağı usul ve esasları oğrendım ondan yana sıkıntım yok bilginize yorumlar için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duru911 -- 12 Kasım 2014; 11:55:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.