Şimdi Ara

SON FIRSAT - SIFIR LOGİTECH G35 (KAPIDA ÖDEME FIRSATI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
13
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geç oldu ufak bir rahatsızlık geçirdim.

Kargo 26 Ocak Cuma günü elime geçti. İlk açtığımda ürünün kenarlarına küçük hava yastıkları olması hoşuma gitti çarpma ve sarsıntılar da ürünün hasar görmemesi içini basit ama etkili oluyor, kendine büyük diyen firmalar bunu koymaktan aciz olabiliyorlar. Ürüne gelirsek güvenlik bantları dokunulmamış şekilde duruyordu ürün 0 daha önce kutusu açılmamış, hem arkadaşın ilgisi hem ürünün anlatıldığı gibi gelmesi oldukça memnun etti.

Tekrardan teşekkürler.

SON FIRSAT - SIFIR LOGİTECH G35 (KAPIDA ÖDEME FIRSATI)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısmetse bir g35 de ben alıcam arkadaştan :)

Edit: Ürünü aldım eksiksiz ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Faturasını da mail olarak atacak sağolsun. Arkadaşıma teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creed90 -- 10 Şubat 2018; 22:40:50 >
  • G35 için kafa bandı var mı elinizde?

• sieve S kullanıcısına yanıt
    Yok malesef
  • İlanı takip.
  • Fiyatlar revize edildi
  • SS 7H fiyat takip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pm atarmısın g402 almak istiyorum
  • pm den numaranı atarmısın wp den konuşalım pm atamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RotGuidetti -- 10 Haziran 2018; 21:56:57 >
  • Özel konuşmadan telefon numaranı atarmısın whatsappdan konuşalım ben forum pmsinden telefon onayı olmadıgı için yazamiyorum g402 yi alıcam özelden tel numaranı mesaj at wp den mesaj atayım
  • Arkadaştan logitech g35 aldım.Soruları gayet net şekilde cevaplayıp yardımcı oluyor.Anlaştıktan sonra 2 gün içerisinde kargo elime ulaştı.Gayet memnunum.Güvenilir kendisi.Müsait olduğum zaman ürünün resimlerini çekip ekleyeceğim.
  • RotGuidetti R kullanıcısına yanıt
    cevaplandı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

Arkadaştan logitech g35 aldım.Soruları gayet net şekilde cevaplayıp yardımcı oluyor.Anlaştıktan sonra 2 gün içerisinde kargo elime ulaştı.Gayet memnunum.Güvenilir kendisi.Müsait olduğum zaman ürünün resimlerini çekip ekleyeceğim.
    Hayırlı olsun tekrardan güle güle kullanın ,teşekkür ederim yorumun için.
  • G430 Stok tükenmiştir ilginize teşekkürler
  • Kendisinden 1 adet G35 aldım. Çok hızlı ve güvenilir bir satıcı kendisi. Hayırlı satışlar diliyorum. Kendisi ile alışveriş yapacak arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iMaster

Kendisinden 1 adet G35 aldım. Çok hızlı ve güvenilir bir satıcı kendisi. Hayırlı satışlar diliyorum. Kendisi ile alışveriş yapacak arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum
    Hayırlı olsun güle güle kullanın teşekkürler.
  • STEELSERIES Siberia v2 yeni stok gelecek mi?
  • CyClopSx kullanıcısına yanıt
    Malesef .
  • 1 adet g35 tarafımdan alınmıştır. sorunsuz alış veriş, temiz ürün uyun fiyat için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.