Bu kadar dili nasıl öğrendiniz bravo vallahi hangi bölümü okudunuz üniversitede ve hangi üniversite acaba?
Çevre Müh ve Yazılım Müh. bitirdim kardeşim.
Dil öğrenmeyi de seviyorum daha da öğreneceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: Shaban
GençTürk sen bir ara ****yede üye degilmiydin yav.Hatta İsrail'den fotograflarını eklemiştin ****'ye yanlış hatırlamıyorsam.
Young Turk
quote:
Orjinalden alıntı: .YaVuZ.
quote:
Orjinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk
quote:
Orjinalden alıntı: ZuCcaCiYeCi
bi türk ekmeksiz yaşayamaz hoşgeldin
Buraya gelince yemeğe saldırıyorum. Zaten adamlar çok pis,bir de ne bulsalar yiyorlar.
Hele şu una bulayıp kızartıp yedikleri CANLI yaratık çok midemi bulandırdı. Neye benzediği belli değil ve hareket ediyor!!!
Var mı bunu yemeye cesareti olan?
onlar ne ? ! bir kizdan duymustum , cinliler uygurlara cok zulm ediyor diye ...
bu ne öle
hormonlu solucan
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: IlDestilI
Bu kadar dili nasıl öğrendiniz bravo vallahi hangi bölümü okudunuz üniversitede ve hangi üniversite acaba?
Hangi üniversiteler? Vallahi ne diyim helal olsun ve umarım daha da geliştirirsiniz kendinizi türkiyemizi ve türk insanını daha çok tanıtırsınız yurt dışında
Adamlara aazına s**yım desen hemen açar bekler he ..
ben dalgasına söyledim ama gerçekse şaşırmam bu resimlerden sonra.
Bi de penis lokantası konusu ve cenin yeme mevzuu vardı. midesiz herifler... kültür mültür ama bi yere kadar ya...
quote:
quote:
Buraya gelince yemeğe saldırıyorum. Zaten adamlar çok pis,bir de ne bulsalar yiyorlar.
Hele şu una bulayıp kızartıp yedikleri CANLI yaratık çok midemi bulandırdı. Neye benzediği belli değil ve hareket ediyor!!!
aga bunlardan oltaya asıcan valla balina bile tutasın bunlarla
quote:
Orjinalden alıntı: MrEmq
bizo böcekleri anahtarlıkta kullanıyoz onlar yiyiyo -_-
adamlar anahtarlıkta böcek görseler yer yaw bu ne sümük-hamam böceği-b*k böceği-çekirge ne ayak ?
hoşgeldin keşke uygur kardeşlerimize bi yardımımız dokunsa
Son Hava Bükücü Avatar Geldi Aklıma
quote:
quote:
quote:
Hangi üniversiteler? Vallahi ne diyim helal olsun ve umarım daha da geliştirirsiniz kendinizi türkiyemizi ve türk insanını daha çok tanıtırsınız yurt dışında
Kocaeli ve Marmara kardeşim. İnşallah kardeşim,amaç vatana hizmet...
arada resim eklersen çok iyi olur. yeni yerler görmeyi seviyorum. peki orada ne yiyordun? mc ya da burger king tarzı yerler yok mu?
quote:
quote:
Mesela Shanghai'de bankta 10 dakika oturdum,hemen gelip 2 grup resim çektirdi :)
Orada Mc ,KFC ,Uygur restoranları ve yanımda götürdüğüm konserveleri vs yiyorum.
Hocam senin kollar bütün resimlerde tehlikeli bölgelerde duruyor sanki bu arada boy kaç hocam?
abi senden ricam S image içine koy yakından bakmak isteyenler tıklayıp baksın
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
Hocam senin kollar bütün resimlerde tehlikeli bölgelerde duruyor sanki bu arada boy kaç hocam?
181cm
Eskiden yoktu bu S image.
Özlemişim forumumu be! Bu da Shaban kardeşim için İsrail'den fotoğraflar:
Ticaret Bakanımız Kürşad Tüzmen ile:
Uçakta beraber giderken:
Kudüs'te İsrail Polisiyle:
Ağlama Duvarında(Mecburi Kipa):
oo abi mektup süpermiş...çok süper valla...bu konuyu favorilerime ekliyorum yeri gelince girer bakarız artık.
eet bende tanıyorum arkadaşı yakından.. Türk evladı diye tanıştım.. Attila diye hatırladığım arkadaşıyla sabaha kadar devlet konuştuğumu hatırlıyorum.. ama israil sevdası içinde olan insanların arasında buldum kendimi bi gün