Şimdi Ara

Son Gök Türk Olarak Çin'den Geri Döndüm! Resimler ve Anılar! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
21.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -BoZ-

eet bende tanıyorum arkadaşı yakından.. Türk evladı diye tanıştım.. Attila diye hatırladığım arkadaşıyla sabaha kadar devlet konuştuğumu hatırlıyorum.. ama israil sevdası içinde olan insanların arasında buldum kendimi bi gün

• quote:

Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk

quote:

eet bende tanıyorum arkadaşı yakından.. Türk evladı diye tanıştım.. Attila diye hatırladığım arkadaşıyla sabaha kadar devlet konuştuğumu hatırlıyorum.. ama israil sevdası içinde olan insanların arasında buldum kendimi bi gün

evet komik Turan düşüncelerinizin yanında "Türkiye ve İsrail" düşüncelerinizi anlatmaya başladığınız akşam hepinizi sildim msnden..

bunu burda reklam yapmak için yada dikkat çekmek için yapmıyorum.. burdaki çoğu insan bana inanmiycak zaten forsu olan sensin.. sadece iç yüzünüz hakkındaki görüşlerimi dile getiriyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk

quote:

evet komik Turan düşüncelerinizin yanında "Türkiye ve İsrail" düşüncelerinizi anlatmaya başladığınız akşam hepinizi sildim msnden..

bunu burda reklam yapmak için yada dikkat çekmek için yapmıyorum.. burdaki çoğu insan bana inanmiycak zaten forsu olan sensin.. sadece iç yüzünüz hakkındaki görüşlerimi dile getiriyorum

Ne alaka kardeşim? O dinci bir arkadaşa yaptığımız şakanın devamıydı.

İsraille falan ne işimiz olur bizim? İç yüzümüz falan yok,buraya resimlerimi bile koyuyorum daha ne iç yüzü olacak.

İsrail bizim düşmanımızdır.

• Cin'in uyguladıgı politikalar baskı ve zulumler yuzunden cın halkını neden haın olarak tanıtıyorsunuz anlayamadım. Fotograflardan anlasıldıgı kadar gayet sevecen ınsanlar. Ne yiyip ictikleri sadece onları ılgılendıren bir problem.

Boz arkadasım gece gece turan fılan dedın ya Allah da seni guldursun emi kafatascı seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: milaket

Cin'in uyguladıgı politikalar baskı ve zulumler yuzunden cın halkını neden haın olarak tanıtıyorsunuz anlayamadım. Fotograflardan anlasıldıgı kadar gayet sevecen ınsanlar. Ne yiyip ictikleri sadece onları ılgılendıren bir problem.

Boz arkadasım gece gece turan fılan dedın ya Allah da seni guldursun emi kafatascı seni

Bunu çok iyi okuyun ve ders alın arkadaşlar! Tarih hep tekrar eder!

Bilge Kağan der ki:

"Yalnız şunu anladım ki, Çin milletinin sözü tatlı, ipek kumaşı yumuşak imiş!
    Tatlı sözle, yumuşak ipekle aldatıp uzak milleti öylece taklaştırır.
    Yaklaştırdıktan sonra da ona kötülükler eder;
    Bilgili, cesur insanları ilerletmez; yanılan insanı yaşatmazmış!

Çinlinin tatlı sözüne, yumuşak ipeğine aldanıp, Türk Milleti, çok çok öldün!
    Böyle giderse, daha da öleceksin! Sonra, güneyde Çogay Ormanı’na,
    Töğültün Ovası’na kadar konayım dersen;
    Türk Milleti, öleceksin!.. "

• Ticaretle uğraşan herkesin yolu birgün İsrail'den ve yahudilerin nüfuzu olduğu yerlerden geçmek zorunda mı arkadaş

* Ayrıca bakanlarla yurtdışı seyahatlerine giden insanlar hakkında halkımızda 'hortumcu, dalkavukluk yaparak para kazanan, düzenbaz'
    tarzında genel kanılar mevcut. Bu arkadaşımız somut bir örnek.

Varsa bu yolculuklara katılan herkesin böyle olduğunu düşünen, adamın yüzüne söylesin lütfen...
  • Arkadaşlar ben 20 ülkeye ihracat yaparak bu vatana hizmet ediyorum,ticaret başka.

Suçlayan arkadaşlar Tataristan,Uyguristan haritada nerdedir diye arayadursun gidip oraları görmüş insanların acılarını paylaşmışım,onlar neden bahsediyor.
  • Dostum bakanın gezilerine ben özel isteğimle gitmiyorum ki onlar İhracatçılar Birliği olarak davet ediyor,ben de katılıyorum.
  • isteyen Varmı Balkanlardan Fotoraf Bre!
    Biraz anlatırmısın Göktürklerin Çinde Zulüm Gördüklerini Okumuştum ne kadar asıllıdır Bilinmez ama biraz anlatırsan sevinirim.Çindeki insanlar ben Türküm Dedikleri zamankı bakış acısını Cok merak edıyorum
    Makedonyada Fazla Bir şey ifade etmiyor cunki %80 Türk asıllı
  • Hoşgeldin + geçmiş olsun diyorum sana ben.. (yemekler açısından-iyiki seni yememişler valla )
  • Ben biliyorum kendi isteğinle gitmediğini.

Ama sanırım memlekette bu gezilere katılanlara 'genelde' ne gözle bakıldığını bilmiyorsun. Zira kimileri için bu geziler bazı kesimlerin ceplerini doldurmak için yapılan şeyler, bu gezileri yapanlarda hükümet yalakaları, adi şerefsiz insanlar

Ben böylesin demedim hiçbir zaman yanlış anlama.

Ama emin ol burada sen somut ve bizden biri olarak bu gezilere katılmış olmasaydın eğer bu konu çoktan on kere anlamsız siyasi tartışmalara kurban gitmiş, kapanmış olurdu.

İşte bu noktada bir önerim var. Samimiyseniz gelip adamın yüzüne söyleyin diyorum. Hepsi bukadar...

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazat -- 23 Mayıs 2008; 0:40:20 >

• Çinlier çok bilgisiz bu konuda.

Mesela Rus'um deseniz kimse anlamaz.

Ama Türk'üm(Tuarçi) dediğiniz de hepsi anlıyor ve oo diyorlar.

Çin'de Uygurlar zulüm görüyor,Gök Türk devleti yıkılalı 1300 sene oldu.

Gök Türkleri ise Uygurlar Çinlilerle anlaşarak yıktı. Ne yazık değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

Ben biliyorum kendi isteğinle gitmediğini.

Ama sanırım memlekette bu gezilere katılanlara 'genelde' ne gözle bakıldığını bilmiyorsun. Zira kimileri için bu geziler bazı kesimlerin ceplerini doldurmak için yapılan şeyler, bu gezileri yapanlarda hükümet yalakaları, adi şerefsiz insanlar

Ama emin ol burada sen somut ve bizden biri olarak bu gezilere katılmış olmasaydın eğer bu konu çoktan on kere anlamsız siyasi tartışmalara kurban gitmiş, kapanmış olurdu.

İşte bu noktada bir önerim var. Samimiyseniz gelip adamın yüzüne söyleyin diyorum. Hepsi bukadar...

Saygılar

O tiplere laf anlatılmıyor zaten onların gözünde iş adamları her zaman haindir..Cins görüş almış başını gidiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

Ben biliyorum kendi isteğinle gitmediğini.

Saygılar

Sağol kardeşim. Haklısın!

Ayrıca hoşbulduk darkchild dostum. Avatar hala aynı.

• quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

isteyen Varmı Balkanlardan Fotoraf Bre!

Var dostum

@Genç Gök Türk

Hoşgeldin. Hocam oralarda Uygurların durumu nedir? Çok mu fakirler, nüfusları ne kadar? Yazık bana ki bilmiyorum.
  • Hocam hosgeldin sefa geldin hocam lütfen yaw su yemek resimlerini koyma aksam aksam iyi olmadi ama etrafi cekdigin resimler varsa koyarmisin gezmis gibi oluyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaiMei

quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

isteyen Varmı Balkanlardan Fotoraf Bre!

Var dostum

@Genç Gök Türk

Hoşgeldin. Hocam oralarda Uygurların durumu nedir? Çok mu fakirler, nüfusları ne kadar? Yazık bana ki bilmiyorum.

Dostum durumları çok kötü yaklaşık 20 milyon nüfusları var.

Çinliler her gün onları asıyor,çoğunun camilere bile girişi yasak,toplanmaları yasak.

Ayrıca Çinliler üzerlerinde nükleer denemeler yapıyor Lop Nur bölgesinde.

Uygur bölgesi dışında da bazı şehirlerde de restoranları var onları bulup uğruyorum.

Hepsi Türkiye'yi çok seviyor,hepsi "Memlekete selam söyle!" dediler.

Bu da Pekin'de bir Uygur restoranında çektiğim resim:

Son Gök Türk Olarak Çin'den Geri Döndüm! Resimler ve Anılar!

• Pekin'e bu sefer gezmesi için annemi de götürdüm ve bir Uygur kafilesiyle beraber resmini çektim.

Türkiye'den olduğumuzu duyunca çok çok sevindiler.

• Bu da ünlü Tiananmen Meydanı. Mao'nun resmi asılı:

• Güzel resimler hepsi. Gitmeden bilinmez fakat yine de iyi oldu yaşamış gibi olduk. Çinlilerin uygurlara eziyet etmesi konusunda birşeyler yapmak lazım aslında. Biz yapmadığımız soykırımlarla suçlanıtken, oradaki kardeşlerimizin sesini duyan-duyuran yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.